pembem denemediğm birşey kalmadıki.Yokflim çekilince hemen hamile kalınıyormuşta falan da filan :roflol::roflol: 6 ay önce çektirdimm .Şanss beni bulmazsırnaşık şeyBoşna dinozoruz demiyoz
mafoldumben mafoldumben Beynim yorulduu yaaa .Eşim arayıp duruyo boşunamı rapor çıkardım iğne için diyoo mafoldumbensanki bırakma demek istiyorr ama bana bırakıyor.İkilemde kaldım allahım yardım et hakkımda hayırlı olanı göstermafoldumben
--------------------------------------------------------------------------------
kıslaarr nasılsınız canlarım..dün kasıklarımda şiddetli ağrım oldu.hemen eski dr'uma gittim(bana yakın olduğu için)düşük riskin var dedi,canım çookk sıkıldı:çok üzgünüm:hemen yeni dr'umu aradım(maltepe'de)bugün için randevu verdi.gittim,evet düşük riskin var dedi.hatırlarsanız,daha önce 2 düşüğüm olmuştu,araştırıyordum.bugün tahlillerim çıkmış,onlarıda dr gösterdim.kan pıhtılaşması varmış,genetik olabilir ailende bu tahlilden yaptırsın dedi.ömür boyu coraspirin ve folik pulus kullanıcakmışım. cep tel. kaydettirdi bu hastalığın ismini,başın bile ağrıyıp dr gitsen bunu göster dedi.bugün göbüşten ilk iğnemi oldum,her sabah 1 tane,akşamlarıda coraspirin.önceki düşüklerimin sebebide kan pıhtılaşmasıymış.bu cumartesi ve haftaya cumartesi kontrol için çağırdı.düşük olacakmı,olmayacakmı büyük ihtimal anlaşılır dedi.4,5 5 haftalıkmış..kıslaarr dualarınıza ihtiyacım var.benim içinde dua edin noluurr..sizler benim dualarımdasınız.. :Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------
kıslaarr nasılsınız canlarım..dün kasıklarımda şiddetli ağrım oldu.hemen eski dr'uma gittim(bana yakın olduğu için)düşük riskin var dedi,canım çookk sıkıldı:çok üzgünüm:hemen yeni dr'umu aradım(maltepe'de)bugün için randevu verdi.gittim,evet düşük riskin var dedi.hatırlarsanız,daha önce 2 düşüğüm olmuştu,araştırıyordum.bugün tahlillerim çıkmış,onlarıda dr gösterdim.kan pıhtılaşması varmış,genetik olabilir ailende bu tahlilden yaptırsın dedi.ömür boyu coraspirin ve folik pulus kullanıcakmışım. cep tel. kaydettirdi bu hastalığın ismini,başın bile ağrıyıp dr gitsen bunu göster dedi.bugün göbüşten ilk iğnemi oldum,her sabah 1 tane,akşamlarıda coraspirin.önceki düşüklerimin sebebide kan pıhtılaşmasıymış.bu cumartesi ve haftaya cumartesi kontrol için çağırdı.düşük olacakmı,olmayacakmı büyük ihtimal anlaşılır dedi.4,5 5 haftalıkmış..kıslaarr dualarınıza ihtiyacım var.benim içinde dua edin noluurr..sizler benim dualarımdasınız.. :Saruboceq:
Canım yaa üzüldüm böyle düşük tehdidinin olmasına.Rabbim inşallah sağlıcakla bebişinin sana tutunmasını kolaylaştırır ve düşmez.Artık tıp çok ilerledi bak bu pıhtlaşma bozukluğunun da çaresi var sen moralini bozma bebeğinin düşmeyeceğini düşün bi de kendine mutlaka dikkat et canım.Allah yardımcımız olsun.
Günaydın kızlar a.s.
Mehtap umarım tez zamanda bu riski atlatırsın canım
sen moralini yüksek tut ve kötü şeyler düşünmemeye çalış :1hug:
günaydın kukuletacığım..
Mehtapçığım geçmiş olsun güzelim. Allah elem, keder vermesin. Bak en azından sebepp bulunmuş tatlım. İnşalllah tedavisi de iyi gidecek ve bebişini kucağına alacaksın. Allah yardımcın olsun.
Susalım Balıımmmafoldumben
Mehtabımm geçmiş olsunn dikkat et kendıne .Allaha emanet ol canımm .Allah yardımcın olsun dualarımızdasınn.
Kızlarr listesii başka biri devralsınn ben tutmuycam artık
gunaydın kızlarrr mehtap gecmıs olsun umarım tehlıkeyı atlatırsın balsurat yok oyle katıp sensın herkesın ceteresını sen tutacaksınnn :) bende az sonra dr uma gıdecegım benı cagırdı nıye cagırdı ıse anlamadım catlamama bakacakmıs ıyıde ıgnemın uzerınden 1 hafta gectı ne alaka ıse anlamadım
Günaydın arkadaşlar ,
Umutlum canım gerçekten çok üzüldüm ama allah herşeyi yerli yerinde ve zamanında verir tatlım
Elbette senin bebişinde zamanını bekliyor...
Balımmmm ne oluyo şekerim ya hani bu ay da deneyecektin ???
Hadi balımmm kendine bir şans daha ver lütfen ve biraz da olumlu düşünmeye çalış kaydirigubbakcemil5
Mehtapcımmm kendine çok dikkat et canım , inşallah tehlikeyi çok çabuk atlatırsın ...
Canım dualarım seninle...Sıkı sıkı tutunsun bebişin sanaopuyorumnanaktan, ilaçlarını ihmal etme sakın...
kıslar hepinizden ALLAH razı olsun..inşallah bebeişim tutunur bırakmaz benii..ilaçlarımı düzenli şekilde alıyorum.hafif mide bulantım var ve çook halsizimm,ilaçlardanmı anlamadım..mehtap çok geçmiş olsun
inşallah sağlıklı bir bebektir düşük olmaz dualarım seninle
canım tedavin hayırlı,uğurlu olsun.inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine..:Saruboceq:merhaba arkadaşlar; ben de klomen kullanmaya başladım dün. 1o aydır deniyoruz ve malesef bebişimize kavuşamadık, eşimde de bende de allaha şükür hiçbir sıkıntı yok. ancak dr um dün klomen tedavisi 4 ay sürecek ve bu sürede bebek bekleme dedi. o an toparlanıpta klomen hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç değilmi diyemedim. haftaya çrş dr um tekrar çağırdı o zmn sorucam. ama sizler belki bilirsiniz neden böyle demiştir sizce? klomen kullanıp hamile kalma olasılığım nedir? şimdien tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?