arkadaşlar bende bu ay serophene kullunmaya başladım.ilk hapımı akşam saat 6.5 ta içtim.sabahta aynı saatte içmem gerekti ama uyuya kalmışım , saat 12 de içtimsizce birşey olur mu ? bundan sonrakileri 12 de içmeye devam edicem mecburen
bu ay ikinci kez klomen kullandım. bu ay dr. gittim kist oluşmuş. iki yumurtamda da hemde üç tane. çok üzüldüm. bu konuda bilgisi olan varmı?
kıslar hepinizden ALLAH razı olsun..inşallah bebeişim tutunur bırakmaz benii..ilaçlarımı düzenli şekilde alıyorum.hafif mide bulantım var ve çook halsizimm,ilaçlardanmı anlamadım..
umutlum ve balım canlarım hiç stres yok hele umutsuzluk hiç yookk..ay azıcık daha sabredin daa.RABBİM hayırlı zamanını bekliyordur,gelecek miniş miniş bebişleriniz:ecrin_bebek:
totem sen nasılsın,bebiş nasıl canım..
balım listeyi bırakmakda ne demek şimdiklava:
canım tedavin hayırlı,uğurlu olsun.inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine..:Saruboceq:
:sm_cool:Özgürüm artıkk özgürr:sm_cool:Allahıam şükürler olsun yaşasınn özgürlük:sm_cool:
bu ay ikinci kez klomen kullandım. bu ay dr. gittim kist oluşmuş. iki yumurtamda da hemde üç tane. çok üzüldüm. bu konuda bilgisi olan varmı?
Kızlar ya adetime 4 gün kaldı ama ben de hiç belirti filan yok sadece akıntım biraz arttı onun dışında hiç bir belirti yok acaba tutmadı mı dersiniz? Böyle olup da hamile olan var mı aranızda?
canım benımde 4 gunum var bende aynı senın gıbıyım hıc belırtım yok ne adet olacagıma daır nede hamıs olduguma daır kafamçokkarıştı
kizlar size birsey srmak istiyorummm bebk yapmak icin kullanilan hormon ilaclari ilerde kanser ediyormuss???bende klomen kullanmak istiyorum ama sadece bir ay icin 5 gün buda ayni riski tasirmi???sizin doktorlariniz ne diyorr bu konuda zarari olurmu olmazmi???
canım geçen ay aynı şey benim başımada geldi. adet döneminde hepsi gitti, merak etme. yalnız ben bi de adetin 3. günü incir kürüne başladım, o çok iyi geldi. ilk başta kistlerin hepsi toplam 7.5 cm di. adetin 3. günü 5.5 cm ye düştü. o gün incir kürünede başladım ve 7. gün hiç kist falan kalmamıştı
Canım geçmiş olsun. Benim de geçen ay klomenle 2cm bir kistim vardı ancak soğan suyu içtim bir hafta ve klomene de devam ettim (doktorum önemli birşey değil adetinle atarsın demişti) bir hafta sonra kontrolümde kistim kaybolmuştu çok şükür. Soğan suyu içeyi dene inşallah kaybolur kistlerin yerine bebek gelir.
kizlar size birsey srmak istiyorummm bebk yapmak icin kullanilan hormon ilaclari ilerde kanser ediyormuss???bende klomen kullanmak istiyorum ama sadece bir ay icin 5 gün buda ayni riski tasirmi???sizin doktorlariniz ne diyorr bu konuda zarari olurmu olmazmi???
doktor adetin 3-4. gün çağırdı durumuna bakalım kistlerin dedi zaten. bende duruma göre inciri deneyebilirim o zaman.
canım ya bana incir kürü tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?