Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:sm_cool:Özgürüm artıkk özgürr:sm_cool:Allahıam şükürler olsun yaşasınn özgürlük:sm_cool:

yok canım herhangibir sorun olmaz bundan sonra 12den 12ye içersin.Hayırlı olsun tedavin canım.

bu ay ikinci kez klomen kullandım. bu ay dr. gittim kist oluşmuş. iki yumurtamda da hemde üç tane. çok üzüldüm. bu konuda bilgisi olan varmı?

canım geçen ay aynı şey benim başımada geldi. adet döneminde hepsi gitti, merak etme. yalnız ben bi de adetin 3. günü incir kürüne başladım, o çok iyi geldi. ilk başta kistlerin hepsi toplam 7.5 cm di. adetin 3. günü 5.5 cm ye düştü. o gün incir kürünede başladım ve 7. gün hiç kist falan kalmamıştı

saol canım inş hepimiz kavuşuruz

bu ay ikinci kez klomen kullandım. bu ay dr. gittim kist oluşmuş. iki yumurtamda da hemde üç tane. çok üzüldüm. bu konuda bilgisi olan varmı?

Canım geçmiş olsun. Benim de geçen ay klomenle 2cm bir kistim vardı ancak soğan suyu içtim bir hafta ve klomene de devam ettim (doktorum önemli birşey değil adetinle atarsın demişti) bir hafta sonra kontrolümde kistim kaybolmuştu çok şükür. Soğan suyu içeyi dene inşallah kaybolur kistlerin yerine bebek gelir.

Kızlar ya adetime 4 gün kaldı ama ben de hiç belirti filan yok sadece akıntım biraz arttı onun dışında hiç bir belirti yok acaba tutmadı mı dersiniz? Böyle olup da hamile olan var mı aranızda?

kızlar pc bozulmuştu kaç gündür yazamadım ben adet oldum malesef(
tekrar dr.a gittim ve dozunu yükseltip yine klomen verdi eğer yine olmazsa 1 ay ara verip rahim filmi çekicez dedi( off ya inşallah gerek kalmaz

Kızlar ya adetime 4 gün kaldı ama ben de hiç belirti filan yok sadece akıntım biraz arttı onun dışında hiç bir belirti yok acaba tutmadı mı dersiniz? Böyle olup da hamile olan var mı aranızda?

canım benımde 4 gunum var bende aynı senın gıbıyım hıc belırtım yok ne adet olacagıma daır nede hamıs olduguma daır kafamçokkarıştı

canım benımde 4 gunum var bende aynı senın gıbıyım hıc belırtım yok ne adet olacagıma daır nede hamıs olduguma daır kafamçokkarıştı

Canım yaa aynen öyle.Önceki aylarda göğüslerim nasıl hassastı anlatamam ben de hamilelikte göğüslerde hassasiyet gerginlik oluyo diye hemen havaya girmiştim sonra tabi olmadı.Ama şimdi ne adetle ilgili ne de gebelikle ilgili hiç belirti yok göğüslerim hiç gergin değil mesela.Senin akıntıda b i değişiklik var mı?CADIARZUCADIARZUCADIARZU

kizlar size birsey srmak istiyorummm bebk yapmak icin kullanilan hormon ilaclari ilerde kanser ediyormuss???bende klomen kullanmak istiyorum ama sadece bir ay icin 5 gün buda ayni riski tasirmi???sizin doktorlariniz ne diyorr bu konuda zarari olurmu olmazmi???

yok canım kanser filan yapmıyor.İçinde zaten yumurtanın daha fazla sayıda ve daha hızlı gelişmesini sağlayan hormonlar var.Bu hormonlarda zaten kadınlık hormonları krndi vücudumuzda da salgılanan hormonlar bunlar.3-4 ay yumurta takibi için bu ilçlar veriliyor sonra olmazsa 3-4 ay aşılama için yine kullanılıyor olmazsa tüp bebeğe geçiliyor.Korkma biz de kullanıyoruz zaten başlangıçta en düşük dozla başlanıyor.

doktor adetin 3-4. gün çağırdı durumuna bakalım kistlerin dedi zaten. bende duruma göre inciri deneyebilirim o zaman.
canım ya bana incir kürü tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilirmisin?

işallah adetle kaybolur bu kistler çok moralimi bozdu. ne zor şeymiş hamile kalmak. ilk başlarda hamile kalıcam diye aklım çıkardı. şimdi hamile kalmak için ne varsa yapıyorum.
bu soğan kürü tadı nasıl? içilebilir düzeyde sanırım herkes içtiğine göre. incir kürüde önerdi arkadaşlar. ikisini birden içmemek gerek dimi. doktor adet olunca kistelimin durumunu bakacak. eger gittiyse klomene devam dedi. gitmediyse bir ay doğum kontrol hapı kullandırabilirm dedi. sinir oldum:sinifsinif:

canım evet öyle bi risk var ama o uzun dönem kullanım için
uzun dönemden de kasıt yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl
3 yıl sürekli kullanım olursa yanılmıyorsam meme kanserine yol açabiliyor

doktor adetin 3-4. gün çağırdı durumuna bakalım kistlerin dedi zaten. bende duruma göre inciri deneyebilirim o zaman.
canım ya bana incir kürü tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilirmisin?

Canım ben aynen sitedeki gibi yapıyorum. Yarım litre suyu kaynatıyorum. 15 tane inciri soğuk suyla yıkayıp, su kaynarken içine atıyorum. 20 dakika kaynatıyorum kısık eteşte. Sobra altını kapatıp soğumasını bekliyorum. Soğuduktan sonra içindeki incirleri çıkarıp suyunu bardağa koyuyorum. Zaten 1 su bardağı kadar oluyor. Yarısını gece yatarken, yarısını sabah kalkınca aç karna içiyorum. Bi de her gün taze hazırlamak gerekiyor. Ben akşam 9 gibi hazırlıyorum. O akşam ve ertesi sabah içiyorum

totemcim teşekkür ederim cevabın için bende ilk defa klomeni kullandım ve yarın allah nasip ederse iğne yaptıracam inşallah sorun çıkmazda bende bebeğime kavuşurum

pembepamuk bende incir kürünü uygulamaktayım çalıştığım için sabah hazırlama problemi oluyo bende akşam kaynatıp 1 bardağını akşam 1 bardağınıda sabah içiyorum inşallah faydasını görürüz bugün uygulamaya başlayalı 7. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…