Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar
bu iki hafta nasıl geçecek, zaman geçmek bilmiyor
kasıklarımda ağrı var, çok halsizim ve hep uykum armış gibi hissediyorum progestanın etkileride olabilir

hamilelik varsa adet tarihine kaç gün kala yapıldığında idrar testinde çıkar bilen varmı
yani hamile biri adete 10 gün yada 1 hafta kala idrar testi yapsa çıkarmı
çok umutlanmamak için erkenden yapıp öğrenmek istiyorum

stella merhaba idrar tahlili adetin geçtikten 3 gün sonra belli oluyor ama kan tahlili 10 gün kala belli olabiliyormuş

cevabın için sağol sultan
ama kan tahlili yaptırmak istemiyorum, eşimle aynı yerde çalışıyoruz hep beraberiz
çok umutlanıp üzülmemi istemiyor
bende ona çaktırmamaya çalışıyorum
belkide ben abartıyorumdu
kasıklarım çok ağrıyor ama belkide piskolojiktir
adet zamanımda tam tatile başlama tarihim
tatile çıkmadan 1-2 gün önce öğrensem bu belirsizlikten kurtulurum
bakalım beklemekten başka bi çarem yok gibi

günaydın canım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve şuanda hastalanmama 3 4 gün var ama benimde senin gibi kasıklarım ağrıyor sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı sanırım hamileyim sende 3 4 gün kala yaparsan çıkar sanırım....

günaydın canım idrar testi adetinden 3 gün geçince belli oluyor kan tahlili ise adetine 5 gün kala falan doğru çıkıyo çatlatma iğnesi olduysan kan tahlilide doğru sonuç vermiyo en iyisi adetin geçene kadar beklemek

canım çok sevindim, inşallah hamilesindir ve hiç sorun yaşamazsın :asigim:

acaba normalmi böyle 10 gün önceden kasıklarımın ağrıması

canım çok sevindim, inşallah hamilesindir ve hiç sorun yaşamazsın :asigim:

Acaba normalmi böyle 10 gün önceden kasıklarımın ağrıması

sanırım normal canım çünkü benimde yaklaşık 1 haftadan beri ağrıyor hatta bazen sağlı sollu ağrıyor.... Inş canım ya hamileyimdir bu benim ikinci. 1 sene önce gelişmediği için bebişimi aldırmak zorunda kaldım ve kendi çabalarımla hamile kalamadım doktoro gittim ilaç ve iğne verdi inş yanlış bir sonuç değildir. Inş bebeğim bu sefer sağlıklı bi şekilde gelir..daha doğrusu allah isteyen herkese nasip etsin herkesin bebişi sağlıkla gelsin...

Günaydın asfacım ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve 20 temmuz adet tarihim şimdi idrar tahlili yapsam çıkar mı sence?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Seninkine inanılmaz sevindim canım bana da umut oldu umarım kanında da katlanarak yükselir tatlım.:lepi::lepi::lepi:

canım inş seninde çıkar ve sende hamişsindir bende 21 temmuzda adet olmam gerek ama sabah yaptım silik bir çizgi çıktı yarın bida deniyeceğim bence sende de çıkar diye düşünüyorum neden şansını denemiyorsun.. Böyle beklemektense yap gitsin ne olacak ki.. çıkmaz sa o zaman beklersin.. Bu sırada hiç adet belirtisi falan varmı.. Normalde 1 hafta önce benim karnım için için ağrırdı ama şuanda hiç bir belirti yok..

aynen canım yaa ilk defa ben de adet olacağımla ilgili hiçbir belirti yok ne göğüslerimde hassasiyet ne kasıklarda ağrı sadece akıntım biraz arttı.Yüzümde bikaç sivilce var bikaç gün önce çıktı.Ben adet olacağım zaman çıkar da.Bi bu belirti var diyebilirim.Ama gebelerde sivilce çıkmaz diye de bi kural yok değil mi?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tabiki canım sende sonuçta hamile kaldığımız için hastalanamıyoruz buda napıyor bu şekilde dışarı vuruyor... Sen sıkma hiç canını hatta eğer evdeysen ve yakın eczane varsa bence bi test al ve dene derim hiç bişey kaybetmezsin..

Kızlar aramızda hiç klomenle ve iğneyle hamile kalan varmı varsa belirtilerini yazabilirmi..

canım ben bu ay klomenle hamile kaldım
belirtiler adet belirtileriyle aynı oluyo valla ayırt etmek çok zor benim bir tek gögüslerim hassas şimdi ama zaten adet olacağım zamanda aynı oluyo

belirtiler adet belirtileriyle aynı oluyo valla ayırt etmek çok zor benim bir tek gögüslerim hassas şimdi ama zaten adet olacağım zamanda aynı oluyo

canım hayırlı olsun çok sevindim. Sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin allahım. Peki kasıkların çok ağrıdımı ve ne zaman öğrendin hamile kaldığını..

canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kavuştursun meleğini.Peki sen nezaman test yaptın?

canım hayırlı olsun çok sevindim. Sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin allahım. Peki kasıkların çok ağrıdımı ve ne zaman öğrendin hamile kaldığını..

yumurtlama zamanı oldu hatta bir sabah beşte öyle bir sancıyla uyandımki ölüyorum sandım ağrı kesiciler falan fayda etmedi küvete sıcak su doldurup yattım öyle geçti ama sonra bişey olmadı çok üstüne düşmeyin ben bu ay hiç umutlu değildim çok ağrım kanamam oldu adetimi beklerken birde baktım hamileyim hatta doktorum zaten hep böyle oluyo ummadığın zaman olur dedi

canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kavuştursun meleğini.Peki sen nezaman test yaptın?

ben bu ay hamile kalmayı hiç beklemediğim için adetimi bekledim geçen ay 3 gün geçmişti baktım 5 gün geçti midem bir tuhaf test yaptık daha idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi kıpkırmızı çıktı ertesi gün doktora gittim ultrasonda daha görünmedi kan tahlili yaptırdı doktorum bhcg 4966 çıktı işte salı sabahı tekrar gidicem

sen ne yaptın canım test yapacakmısın ama mutlaka bizede haber ver...

Canım aslında çok merak ediyorum ama işteyim.Bir de olumsuz olmasından korktuğum için de cesaret edemiyorum.İdrarda bakılan test için mutlaka adet gününüzü bekleyin denilyor kanda olanda ise beklemeden çıkar deniyor.Ben şimdi umutluyum ama test yapınca negatif çıkarsa tüm umutlarım suya düşecek aslında umudumu yitirmek istemiyorum sanırım.

hayırlısı olsun canım ya benim adetime 3 4 gün var ama hiç bir belirti yok sadece kasık ağrım var. Bende sabah tesr yaptım çok silik çıktı acaba hamilemiyim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…