selam kızlar
bu iki hafta nasıl geçecek, zaman geçmek bilmiyor
kasıklarımda ağrı var, çok halsizim ve hep uykum armış gibi hissediyorum progestanın etkileride olabilir
hamilelik varsa adet tarihine kaç gün kala yapıldığında idrar testinde çıkar bilen varmı
yani hamile biri adete 10 gün yada 1 hafta kala idrar testi yapsa çıkarmı
çok umutlanmamak için erkenden yapıp öğrenmek istiyorum
selam kızlar
bu iki hafta nasıl geçecek, zaman geçmek bilmiyor
kasıklarımda ağrı var, çok halsizim ve hep uykum armış gibi hissediyorum progestanın etkileride olabilir
hamilelik varsa adet tarihine kaç gün kala yapıldığında idrar testinde çıkar bilen varmı
yani hamile biri adete 10 gün yada 1 hafta kala idrar testi yapsa çıkarmı
çok umutlanmamak için erkenden yapıp öğrenmek istiyorum
günaydın canım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve şuanda hastalanmama 3 4 gün var ama benimde senin gibi kasıklarım ağrıyor sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı sanırım hamileyim sende 3 4 gün kala yaparsan çıkar sanırım....
canım çok sevindim, inşallah hamilesindir ve hiç sorun yaşamazsın :asigim:
Acaba normalmi böyle 10 gün önceden kasıklarımın ağrıması
günaydın canım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve şuanda hastalanmama 3 4 gün var ama benimde senin gibi kasıklarım ağrıyor sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı sanırım hamileyim sende 3 4 gün kala yaparsan çıkar sanırım....
günaydın asfacım ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve 20 temmuz adet tarihim şimdi idrar tahlili yapsam çıkar mı sence?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı seninkine inanılmaz sevindim canım bana da umut oldu umarım kanında da katlanarak yükselir tatlım.:lepi::lepi::lepi:
canım inş seninde çıkar ve sende hamişsindir bende 21 temmuzda adet olmam gerek ama sabah yaptım silik bir çizgi çıktı yarın bida deniyeceğim bence sende de çıkar diye düşünüyorum neden şansını denemiyorsun.. Böyle beklemektense yap gitsin ne olacak ki.. çıkmaz sa o zaman beklersin.. Bu sırada hiç adet belirtisi falan varmı.. Normalde 1 hafta önce benim karnım için için ağrırdı ama şuanda hiç bir belirti yok..
aynen canım yaa ilk defa ben de adet olacağımla ilgili hiçbir belirti yok ne göğüslerimde hassasiyet ne kasıklarda ağrı sadece akıntım biraz arttı.yüzümde bikaç sivilce var bikaç gün önce çıktı.ben adet olacağım zaman çıkar da.bi bu belirti var diyebilirim.ama gebelerde sivilce çıkmaz diye de bi kural yok değil mi?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kızlar aramızda hiç klomenle ve iğneyle hamile kalan varmı varsa belirtilerini yazabilirmi..
canım ben bu ay klomenle hamile kaldım
belirtiler adet belirtileriyle aynı oluyo valla ayırt etmek çok zor benim bir tek gögüslerim hassas şimdi ama zaten adet olacağım zamanda aynı oluyo
canım ben bu ay klomenle hamile kaldım
belirtiler adet belirtileriyle aynı oluyo valla ayırt etmek çok zor benim bir tek gögüslerim hassas şimdi ama zaten adet olacağım zamanda aynı oluyo
canım hayırlı olsun çok sevindim. Sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin allahım. Peki kasıkların çok ağrıdımı ve ne zaman öğrendin hamile kaldığını..
canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kavuştursun meleğini.peki sen nezaman test yaptın?
canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kavuştursun meleğini.Peki sen nezaman test yaptın?
sen ne yaptın canım test yapacakmısın ama mutlaka bizede haber ver...
ben bu ay hamile kalmayı hiç beklemediğim için adetimi bekledim geçen ay 3 gün geçmişti baktım 5 gün geçti midem bir tuhaf test yaptık daha idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi kıpkırmızı çıktı ertesi gün doktora gittim ultrasonda daha görünmedi kan tahlili yaptırdı doktorum bhcg 4966 çıktı işte salı sabahı tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?