:roflol:Aynı şeyler senin içinde geçerlii Çok çalışş sende .Çok çalışmamaız lazım çokkk.Çalışmadan gelmiyolarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Tamam bu ay kafanın huyuna git sen belki işe yarar:jeyyar::lepi:
ben bu ay ızınlıyım kendıme kafa ıznı verdımmm:lepi:hihoyyyt
amin amin amin yarabbimmm
Bana doktor iyice oturup konuşucaz seninle dedi..
Madii olarak iğneler pahalı dedii.Tutmadıgı zaman havaya uçuyor
İğneye geçmektense tüp bebektede aynı iğneler kullanılıyor dedii..İğne ile aşılamanın şansı %3 %6 lık bir şans yani çok az değmezmiş yapmaya:jeyyar:en iyisi tüp bebe diyor.Gerçi onunda garantisi yokmuşş.kaydirigubbakcemile3
aaaa nasıl anladın test yaptınmı inş. hamişsindir canım yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar galiba hamileyim kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3Canım eşim yaptırmak istiyor ama ben şuanda hiç düşünmüyorum.Yoruldum 7 aydır.Anca bir 7 ayda kendime gelirim.Psikolıjım iyi olması lazım cesaretimi topladıktan sonra yani bana çok uzak tüp bebe.doktor olur diyorr %100 olucak senin diyo bakalım zamanı geldiğinde rabbim göndericek bebelerimizi:Saruboceq:Balsurat tüp bebeğemi geçiyorsun yeni gördüm msjını?
kaydirigubbakcemile5canım benim...bende 28 nisanda aşılama oldum..pregly vuruldum..340 milyon kadar para ödedik.hepsi içinde benimki tutmamıştı.doktor göbekten iğneye geçecekti.ama bana demişti ki aşılamadan sonra 1-2 ay aşılama senin vücudunda etkili olur dedi.göbekten iğneler çok pahalıydı.rapor çıkarcaktık...ben tam dedim.sana söylenilenler banada söylenildi...ben aşılama istemiyom..tüp bebek dedim.aşılamdan sonra 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım..bilmiyorum canım karar yine senin..morelini bozma:Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey:ya canım anlatıppp gitmişsinn.Açıklasaydın yaa birazz merakta bıraktın şimdi biziiiiii amaarkadaşlar galiba hamileyim kafamçokkarıştı
kızlar yarın gidiyorum dr.a bakalım benim yumoş büyümüşmü
arkadaslar klomen kullandığımızda illa kasık ağrısı oluyomu...Kasık ağrısı olmadan yumurta olusmuyo mu....benim klomende 4.günüm ama daha kasık ağrım yok..acaba yumurtlamıyor muyum....mafoldumben..yada klomenden sonra kasık agrısı oluyor sizlerde...:uhm:
24 saat ile 36 ssaat arasında çatlayabileceğini söylüyor doktorlar..Bende uzayan bir akıntı geliyor iğneden sonra ondan anlıyorum ..senindee su gibi gelmiş agrılarında azalmış belkide yumoşladın değerlendırıyormusunn bu gunlerıııııııdelikafadulden:jeyyar:Bu arada çatlamada afedersiniz ama yumurta akı kıvamında akıntı oluyormuşya benim 27 saat oldu. Hala öyle bir şey olmadı. Sadece dün gece böyle aynı su gibi bişey geldi yarım saat boyunca ara ara. Hafifte ağrılarım azaldı.
Bencede dinlen rahatla böyle maraton gibi takip tüp bebek. Gerçekten sağlam sinirlerinin olması lazım. Oluruna bırakırsın olmadı yaptırırsın. Bu arada kaç yaşındasın canım?
balım pozitif idrar testi örnekleri topiğindeki 3. test gibi. Kendi çektiğimi koymayı beceremedim. Hatta bi de telefonumdaki hafıza kartını da bilgisayara sıkıştırdım.:kedi: Nasıl çıkar bilen var mı?zemuszemus Çok beceriksizim ben yaaakaydirigubbakcemile3
Yok canım hiç o kıvamda değil. Merakta ettim bakalım bugün gelecekmi. Dün boş geçmedim bugünde boş geçmmeyeye karar verdim. Hiç bugünü riske atmak istemiyorum.
Bende 27 yaşındayım. Benim önce perde vardı o alındı. Baya sıkıntılı günler geçirdim septum yüzünden ameliyat şu bu. 3 ay denidim olmadı. Yumurtalarda zayıfmış. 3 dr aynı şeyi söyledi boşa uğraşma zaman kayıbı deyince başladık bakalım
balım pozitif idrar testi örnekleri topiğindeki 3. test gibi. Kendi çektiğimi koymayı beceremedim. Hatta bi de telefonumdaki hafıza kartını da bilgisayara sıkıştırdım.:kedi: Nasıl çıkar bilen var mı?zemuszemus Çok beceriksizim ben yaaakaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeyBugün eşime anlattımm seni yarın test yaparsam bende arkadaş gibi pozitif idrar testi görürüm deidmsırnaşık şeyaklıma ne geldi bakkkkkkkkkdelikafaduldeno resmi sen şimdi avatarına koyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?