Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim...bende 28 nisanda aşılama oldum..pregly vuruldum..340 milyon kadar para ödedik.hepsi içinde benimki tutmamıştı.doktor göbekten iğneye geçecekti.ama bana demişti ki aşılamadan sonra 1-2 ay aşılama senin vücudunda etkili olur dedi.göbekten iğneler çok pahalıydı.rapor çıkarcaktık...ben tam dedim.sana söylenilenler banada söylenildi...ben aşılama istemiyom..tüp bebek dedim.aşılamdan sonra 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım..bilmiyorum canım karar yine senin..morelini bozma:Saruboceq:

Balsurat tüp bebeğemi geçiyorsun yeni gördüm msjını?
kaydirigubbakcemile3Canım eşim yaptırmak istiyor ama ben şuanda hiç düşünmüyorum.Yoruldum 7 aydır.Anca bir 7 ayda kendime gelirim.Psikolıjım iyi olması lazım cesaretimi topladıktan sonra yani bana çok uzak tüp bebe.doktor olur diyorr %100 olucak senin diyo bakalım zamanı geldiğinde rabbim göndericek bebelerimizi:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5
eVET canım allahtan umut kesilmezz.Rabbim ol dediğinde herşey olur:Saruboceq:
arkadaşlar galiba hamileyim kafamçokkarıştı
:teytey: :teytey: :teytey:ya canım anlatıppp gitmişsinn.Açıklasaydın yaa birazz merakta bıraktın şimdi biziiiiii amalmaz::teytey: :teytey: :teytey:
kızlar yarın gidiyorum dr.a bakalım benim yumoş büyümüşmü

ezgi hadi hayırlısı .İnşallahh güzel haberlerle gelirsin doktordan:Saruboceq:

arkadaslar klomen kullandığımızda illa kasık ağrısı oluyomu...Kasık ağrısı olmadan yumurta olusmuyo mu....benim klomende 4.günüm ama daha kasık ağrım yok..acaba yumurtlamıyor muyum....mafoldumben..yada klomenden sonra kasık agrısı oluyor sizlerde...:uhm:

:1rolleyes::jeyyar::jeyyar:Canım ağrı yok diye yumoşların büyümüyor anlamına gelmiyorrr.Öyle düşünmeyin lütfennnnn..Benim şuan 5 yumurta var ve inan hiç ağrı yok.Akşama çatlatıcam onlarıı yinede olmucak ağrı.Herkezde olcak diye birşey yokk takılma..Hem daha ilacının 4.günü.Daha dur bakalm.ilaç bittikten sonra bile büyüyyor kendi kendine yumoşlarkaydirigubbakcemile5

Bencede dinlen rahatla böyle maraton gibi takip tüp bebek. Gerçekten sağlam sinirlerinin olması lazım. Oluruna bırakırsın olmadı yaptırırsın. Bu arada kaç yaşındasın canım?

Bu arada çatlamada afedersiniz ama yumurta akı kıvamında akıntı oluyormuşya benim 27 saat oldu. Hala öyle bir şey olmadı. Sadece dün gece böyle aynı su gibi bişey geldi yarım saat boyunca ara ara. Hafifte ağrılarım azaldı.

24 saat ile 36 ssaat arasında çatlayabileceğini söylüyor doktorlar..Bende uzayan bir akıntı geliyor iğneden sonra ondan anlıyorum ..senindee su gibi gelmiş agrılarında azalmış belkide yumoşladın değerlendırıyormusunn bu gunlerıııııııdelikafadulden:jeyyar:
Bencede dinlen rahatla böyle maraton gibi takip tüp bebek. Gerçekten sağlam sinirlerinin olması lazım. Oluruna bırakırsın olmadı yaptırırsın. Bu arada kaç yaşındasın canım?

Benim yaş 26 :1rolleyes:senin kaç ? :kedi:kaç yıldır olmuyor sizinkaydirigubbakcemile5

balım pozitif idrar testi örnekleri topiğindeki 3. test gibi. Kendi çektiğimi koymayı beceremedim. Hatta bi de telefonumdaki hafıza kartını da bilgisayara sıkıştırdım.:kedi: Nasıl çıkar bilen var mı?zemuszemus Çok beceriksizim ben yaaakaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeyBugün eşime anlattımm seni yarın test yaparsam bende arkadaş gibi pozitif idrar testi görürüm deidmsırnaşık şeyaklıma ne geldi bakkkkkkkkkdelikafaduldeno resmi sen şimdi avatarına koyyyyyyyy

Yok canım hiç o kıvamda değil. Merakta ettim bakalım bugün gelecekmi. Dün boş geçmedim bugünde boş geçmmeyeye karar verdim. Hiç bugünü riske atmak istemiyorum.

Bende 27 yaşındayım. Benim önce perde vardı o alındı. Baya sıkıntılı günler geçirdim septum yüzünden ameliyat şu bu. 3 ay denidim olmadı. Yumurtalarda zayıfmış. 3 dr aynı şeyi söyledi boşa uğraşma zaman kayıbı deyince başladık bakalım

Yumurtlama zayıf olsun boşver .benimde zayıff pkoluyum ama ilaçla oluyor işte seninde olucakkaydirigubbakcemile5 3 aydırmı sadece:1rolleyeslmadı çok yeni daha o zaman:1rolleyes:

Leptopmu canım bilgisayaraın.Hafıza kartı giriş yerine nasıl sıkıştıki sırnaşık şeyÇıkartamadınmıkaydirigubbakcemile3

canım benim sorun resmi bigisayara aktaramamda. Bi aktarabilseydim her yere koyacam amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…