Leptopmu canım bilgisayaraın.Hafıza kartı giriş yerine nasıl sıkıştıki sırnaşık şeyÇıkartamadınmıkaydirigubbakcemile3
bu da görmemişin çift çizgisi olmuş gibi oldu kaydirigubbakcemile3
balım sen görünceye kadar bekletiyorum soooora değiştircem
Hafıza kartı gibi bi yer vardı. İtip onu çıkardım yerine yartı koydum ama içine kaçtı laptopun. perşembe sınavım var. onda sonra aldığım yere götürcem orda çıkarırlar herhalde
Tamam içinde bir kart olucak.tlf hafıza kartınıda takıp itip pc tkıcaktın.çıkarırkende yine it çıkar okaydirigubbakcemile3[/QUOT
selam sana hayranım biliyor musun herkese yardım etmeye çalışıyorsun ve bunu başarıyorsun dün 5 günlük klomen ilacım bitti yarın yumoşlar olmuş mu diye doktoruma gideceğim inşallah olmuştur ilk kez kullandım klomensiz geçen ay 18 mm olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı ama ne olursa olsun umudumu kaybetmeyeceğim yumoşlar oluşunca belirtileri var mı bende bir de pko var maalesef
cananzerrrrr seni hamiş listesineee ekledimmmmm :dance:Gitt gide artıyorr hamişlerrr ...Şimdi sıra kimde acaba :)
Tamam içinde bir kart olucak.tlf hafıza kartınıda takıp itip pc tkıcaktın.çıkarırkende yine it çıkar okaydirigubbakcemile3[/QUOT
selam sana hayranım biliyor musun herkese yardım etmeye çalışıyorsun ve bunu başarıyorsun dün 5 günlük klomen ilacım bitti yarın yumoşlar olmuş mu diye doktoruma gideceğim inşallah olmuştur ilk kez kullandım klomensiz geçen ay 18 mm olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı ama ne olursa olsun umudumu kaybetmeyeceğim yumoşlar oluşunca belirtileri var mı bende bir de pko var maalesef
ne güzel bir duygu demi aynı dertten muzdaribiz ama birbirimizi hep destekliyoruz bu lingi çok seviyorum psikolojim rahatlıyor burada yazılanları okudukça hepinize teşekkürler
:asigim:sELAM serselo İnşalllahh yumoşlarınn güzelce gelişmiştirr.Güzel haberler gelirsin bize inşallahh:Saruboceq:Bendede pko var olsun takılma.Pkolu olsakta yumurtalarımız oluyorkaydirigubbakcemile5
doğrusun en azındanoluyor olmaynlarda var çok şüküro derdimiz yok eşim şimdi telefon açtı malesef yarın gidemiyoruz doktora salı günü gideceğiz o yanımda olmadan doktora gittiğim zaman kendimi kötü hissediyorum salıya kadar meraktan ölmem umarım kasıklarda e belde ağrı oluyor mu yumoşlar büyürken
delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:Yaa harikaa görünüyorrrrr inşallahh gerçeği çıkarr bu ay hepimizedeeee .Gerçeğini koymak nasipp olurrrrrrdelikafaduldençok net çıkmış:roflol:
Canım benim ya inşallah.
Sen merak etme Rabbim neyler, neylerse güzel eyleropuyorumnanaktan
Tamam içinde bir kart olucak.tlf hafıza kartınıda takıp itip pc tkıcaktın.çıkarırkende yine it çıkar okaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?