bu ay bende çatlatma iğnesi vurdurursa bende görmek için yapacağım...
Ben o kartı çıkarıp yerine telefon hafıza kartını taktım malesef. O şimdi PCnin derinliklerinde. Bi çıkarabilen olur herhalde takmıyorum o yüzden kafama. Tek sorun telefonumun melodileri gitti ama o da dert değil idare ederiz bi süre. Perşembe sınavım var balım dualarını bekliyom. Rezil olmayım sınavda
cananzerrrrr seni hamiş listesineee ekledimmmmm :dance:Gitt gide artıyorr hamişlerrr ...Şimdi sıra kimde acaba :)
Doktorum birşey sorucam.Benim bu boyun ağrıyordu ya hani kafamdakaydirigubbakcemile3Evde krem vardı adını yazayım belki bilirsin.Adele ağrıları için - - - -- - KAMFOLİN - -- - -sence işe yararmı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5Dualarım seninlee doktoruminşallahh güzell geçicekkk:Saruboceq:
O bölgenin ısınmasına yardımcı olarak kas sertliğinin giderilmesine yardımcı olur. İçinde ağrı kesici olarak aspirinin etken maddesi ile bildiğimiz mentol var. Şu mentollü mendillerdeki gibi kokuyordur muhtemelen o krem. Sonuç olarak sürebilirsin. Ama son kullanma tarihine dikkat et canım. Bazen evde beklerken süresi geçebiliyor.
delikafaduldenEvet mentollü yakıyorr.Son kullanma tarihine baktımmmmm 2010 kaydirigubbakcemile3
İnşallah iyi gelir canım
Allah şifanı versin
balsurattttttttttttttttttttttt.nerdesin gülüm senin sayende test yaptım hiç beklemediğim bi zamanda çıktı valla,hamişim sanırım
önce idrar testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı ama gözle görülür bi şekilde
sonra hemen gidip kan testi yaptırdık kendi hastanemde sonuç 648,79 çıktı
yakızlar şu mutluluğumu paylaşıcam kimseler yok mu ve de bi kaç aklıma takılan bişiler var gelin lütfen ya
yakızlar şu mutluluğumu paylaşıcam kimseler yok mu ve de bi kaç aklıma takılan bişiler var gelin lütfen ya
tatlım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,Allahım sana da cümlesine tüm burdaki arkadaşlarımıza da nasip eder en kısa zamanda inşallah
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?