arkadaşlar neyi anladım biliyor musunuz,eşim bu güzel haberi aldıktan sonra bana ilk dediği şey sen hep demz misin hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun diye ve de sters yapmakla,üzülmekle kasılmakla olmuyomuyş bak dedi,ilk kez 2 sene sonra kendini tatil diye rahat bıraktın oldu dedi,haklı valla,stres gerçekten bitiriyo arkadaşlar atın kafadan başka çareniz yok ben 2 sene yaptım da noldu stres sanki,kendi yedim bitirdim anca
aaaa nasıl anladın test yaptınmı inş. hamişsindir canım yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnancımm,pozitiflik yine devam ediyorrrr Ama ama ben iyi değilimm.İyi olmak için uğraşıyorum sadece hastayım ben :çok üzgünüm:balsurat ne steresi ya,hani senin pozitifliğin,gücün,inancınkeşke hepimiz senin gibi pozitif olabilseydik tatlım
balsurat balım lütfen kızma yazdın kaçtın demişsin yerimde duramıyorum inan bak buraya yazıyorum hamile kalacaksın ve 1 kelime yazıp kaçacaksın sonra aklına geleceğiz tekrar gelip bir kelime daha yazıp kaçacaksın sende biliyomusun ben hislerimde yanılmam sıra sende
Aminnnnnnn aminnnnn dua kapılarııı açıktırr inşallahhh aminnnnn..
Bende artık çok yoruldum bu ay olsun istiyorum .Akşama iğnemi vurucam allahım son iğnem olsunn emeklerimin karşılığınde yüzümüzü güldürrr:Saruboceq::sinifsinif:
bu arada tatlım,antalya da tatildeyken sürekli bir acıkma vardı ben de,eşime hep soruyodum sen acıktın mı yo diyodu valla ben üç gündür yemek yememiş gibiyim diyordum,halbuki ben yemekle hiç anlaşamamm,eşimede hep benim adet denize her gün giriyorum ya ondan gecikmiştir diyodum eşim kaç kere bana sormak istemiş hamişsiindir belki diye ben de denizden diyince susumuş
rahim ve kasıklarda ara ara olan ama bazen kıvrandıran sancılar oluyodu,ve gündüz uykusu ben de hiç yoktur her gün gündüz en 1 saat uyudum tatilde
belirtiler bunlar işte
balsurat ne steresi ya,hani senin pozitifliğin,gücün,inancınkeşke hepimiz senin gibi pozitif olabilseydik tatlım
İnancımm,pozitiflik yine devam ediyorrrr Ama ama ben iyi değilimm.İyi olmak için uğraşıyorum sadece hastayım ben :çok üzgünüm:
:kedi::asigim:inşallahh canan inşallahh:Saruboceq:
Hadiii hayırlısıııı az önce iğnemi yaptımmm son olsun allahım inşallahhhhmafoldumben
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum, allah tamamını erdirsin arkadaşlar..
tatlım geçmiş olsun neyin var cnm ya kusura bakma taildeydim 2-3 hafta giremedim buraya biraz gerideyim anlıcan
tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah,rabbim senin de tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin inşallah,inan bana tatlım muhakkak bi zamanı var bu sıpaların,o kadar ağlayız sızlayıp,kendimi ve eşimi harap ettiğim günler olduki,ama gerçekten olucak bi gün ve isterm ki bu en kısa zaman olsun,kendini rahat bırak yeter,tek çözüm bence bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?