Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tatlım bu arada ben ilk kez 2009 mayısta klomen kullandım adetin 5.günü 5 gün
klomen kullanırken ve sonrasın da mayıs ayı için söylüyorum yani,beni hafta da bir gün ya da iki gün yumurtalık kontrolüne çağırdı,
sonra yumurtalar çatladı vs
mayısta bebek olmadı,ilk kez klmen kullanmıştım ama tutmamıştı,iğne vs hiç bişi olmadım,
haziranda hasta oldum diye gittim druma,baktı rahimden kist olmuş dedi 25 mm,küçükm zararsız dedi,bana söktürücü verdi cyglo progynova var ya o
ben de benim adet düzenli niye kullanım ki dedim,hem dedim bu gebeliği önlemiyo mu dedim,iyi o zaman dedi,sana kist olduğu için klomende vermiyorum dedi,bu ay hiç bişi kullandmadım,hiç bi ilaç zaten hiç iğne vs de olmadım ve inanırmısın eşimle ya 3 ya 4 kere beraber olduk tatile gittik hemen iki hafta başımızda kalabalıktı zaten ve ben eşime bu ay salla bebeği ttil yapalım dedim zaten tutmaz,kist varmış,ilaçta vermedi vs,ve varya iki kere alkol aldım inanılmaz çok sigara içtim,denizdeyapmadığım hareket açmadığım takla kalmadı,ve bu ay ihtimal bile veremezdim yaptıklarıma bakarsak

tatlım bu arada inşallah Rabbim inşallah sen de tüm arkadaşlarda inşallah yüce rabbim inşallah tez zamanda yüce ya resulaallah

bu arada tatlım,antalya da tatildeyken sürekli bir acıkma vardı ben de,eşime hep soruyodum sen acıktın mı yo diyodu valla ben üç gündür yemek yememiş gibiyim diyordum,halbuki ben yemekle hiç anlaşamamm,eşimede hep benim adet denize her gün giriyorum ya ondan gecikmiştir diyodum eşim kaç kere bana sormak istemiş hamişsiindir belki diye ben de denizden diyince susumuş
rahim ve kasıklarda ara ara olan ama bazen kıvrandıran sancılar oluyodu,ve gündüz uykusu ben de hiç yoktur her gün gündüz en 1 saat uyudum tatilde
belirtiler bunlar işte

arkadaşlar neyi anladım biliyor musunuz,eşim bu güzel haberi aldıktan sonra bana ilk dediği şey sen hep demz misin hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun diye ve de sters yapmakla,üzülmekle kasılmakla olmuyomuyş bak dedi,ilk kez 2 sene sonra kendini tatil diye rahat bıraktın oldu dedi,haklı valla,stres gerçekten bitiriyo arkadaşlar atın kafadan başka çareniz yok ben 2 sene yaptım da noldu stres sanki,kendi yedim bitirdim anca

:çok üzgünüm::gitme:Stressss benim hastalığım malesef yenemiycem bu hastalıgı ömür billahbenimle bebek olmadıgı sürece

balsurat ne steresi ya,hani senin pozitifliğin,gücün,inancınkeşke hepimiz senin gibi pozitif olabilseydik tatlım
İnancımm,pozitiflik yine devam ediyorrrr Ama ama ben iyi değilimm.İyi olmak için uğraşıyorum sadece hastayım ben :çok üzgünüm:

:kedi::asigim:inşallahh canan inşallahh:Saruboceq:

çok sağol canım anlattıkların için
tekrar hayırlı olsun

Hadiii hayırlısıııı az önce iğnemi yaptımmm son olsun allahım inşallahhhhmafoldumben

yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum, allah tamamını erdirsin arkadaşlar..

İnancımm,pozitiflik yine devam ediyorrrr Ama ama ben iyi değilimm.İyi olmak için uğraşıyorum sadece hastayım ben :çok üzgünüm:

:kedi::asigim:inşallahh canan inşallahh:Saruboceq:

tatlım geçmiş olsun neyin var cnm ya kusura bakma taildeydim 2-3 hafta giremedim buraya biraz gerideyim anlıcan

Hadiii hayırlısıııı az önce iğnemi yaptımmm son olsun allahım inşallahhhhmafoldumben

tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah,rabbim senin de tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin inşallah,inan bana tatlım muhakkak bi zamanı var bu sıpaların,o kadar ağlayız sızlayıp,kendimi ve eşimi harap ettiğim günler olduki,ama gerçekten olucak bi gün ve isterm ki bu en kısa zaman olsun,kendini rahat bırak yeter,tek çözüm bence bu

tatlım geçmiş olsun neyin var cnm ya kusura bakma taildeydim 2-3 hafta giremedim buraya biraz gerideyim anlıcan

Aminnn canımmm inşallahhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…