Hadiii hayırlısıııı az önce iğnemi yaptımmm son olsun allahım inşallahhhhmafoldumben
nılsu tbrkler allah analı babalı buyutsun
meraba arkadaşlar benim adetim 4 gün geçti. idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor. doktor düzenli adet görmem için progestan vermişti. adetin 16. gününden günde 2 tane 10 gün kullandım. progestan biteli bu gün 7. gün. sizce hamile olabilirmiyim. umutlanmak istemiyorum ama.
kızlar bana bi cvp verin lütfen ya çatlıcam
hafif göğüslerim ağrımaya başladı dün. bir kaç gün daha beklesemmi diye düşünüyorum.[/bence bi drunla görüş derim,test yaptır derse yaptır ya da biraz daha bekle ama bilirim beklemek ne zordur kardeşim dile kolay valla,ben bu aya gebe kalmama ihtimal bile vermiyodum çünkü yapmadığım hareket kalmadı iki kez alkol aldım bol bol sigara,benim göğüsler büyüdü,uçları tomurcuk gibi oldu hafifte koyulaştı,ama ben bunu hep denize giriyorum bu yüzden adet gecikiyo diye hiç hamilelik belirtisi olarak düşünmedim,bir de inanılmaz bir acıkma ve gündüz uykusu başladı bende,bulantı dersen hiççççççççççççççççççç yok,ama sana bişi söylim mi tatlım hiç belli olmuyo inan
günaydın canlarımkıslar ya benim en son adet tarihirm 22 haziran ve dün kan testinde değerim 648,79 çıktı sizce normal mi, düşük mü nasıl ya bu değer
balsurattttttttttttttt,drum gelde derdime çare bul geçmez bu 4 gün valla yaaaaaaaaaaa
hihoyyytSelam serenay sağolasın amin inşallahh rabb,im hepimizin yüzünüzü tez zamanda güldürsünn.İnşallahh pozitifff çıkarrrr...Testt yap hadiiiii:dance:slm herkese Balsuratım en çokta sana umarım bu ay Allah gönlüne göre verir ve mutlu olursun.Benim kırmızılar henüz gelmedi idrar testi için erken kan testi içinde bugünde beklemek istiyorum yarın yaptırırım çünkü ağrım var kendimi kaptırıp daha çok üzülmek istemiyorum BUGÜN geçer mi acaba sabah olurmu stresteyim.....
Karmen inşallahhhh hamilesindirrrrr.Belli olmaz bazı bünyelerde idrara geç çıkıyor beta hcg değeri..Gecikmenin 7.günü istersennn evde test varsa yapsana varsa çıkar artıkk.Bayağa geçmişşş:dance:meraba arkadaşlar benim adetim 4 gün geçti. idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor. doktor düzenli adet görmem için progestan vermişti. adetin 16. gününden günde 2 tane 10 gün kullandım. progestan biteli bu gün 7. gün. sizce hamile olabilirmiyim. umutlanmak istemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?