Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
kıslar hatırlarsanız,düşüklerimin sebebini araştırmış ve heterozigot olduğumu öğrenmiş,göbüşten iğnelerime başlamıştım.10 tane vurduktan sonra,dr dozajını yükseltti.06mm.9 ay boyunca ve RABBİM nasip ederse,doğum yaptıktan sonra 3 hafta daha vuracakmışım bu iğnelerden..
dr her cumartesi kontrola çağırıyor.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN,:Saruboceq:bebişim çok iyi..kalp atışı düzene girmiş, 7 haftamız bitmek üzere.dr 3 haftayıda,atlatırsan riskli dönemin biter dedi.yani 3 ayı doldurunca.
dr iğnelerim için rapor çıkarttı,devlet karşılıyor,yoksa her ay,50 tl tutuyor(sadece iğneler diğer ilaçlarım hariç)neyse dün yine kontrolüm vardı,bebişimin kalp atışını tekrar tekrar gördüm,bu sefer dr banada dinletti.ay kıslar öyle heyecanlandımki anlatamam.daha önceki Hamileliklerimde hiç duymamıştım.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.RABBİM hayırlısıyla,hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallaaaaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar geçmişi okuyamadım:kedi:,çok halsizim.bu arada yeni gelen arkadaşlarımız varsa hepiniz hoşgeldiniza.s.inşallah, RABBİM fazla bekletmeden bebişlerinize kavuşursunuz:Saruboceq:
hamişlerimiz var,canlarım tebrik ederim.RABBİM tamamına erdirsin inşş..:Saruboceq:
ee kıslar sizler nasılsınız.hepinizi çoookk öpüyorum.balım bu arada tahmini doğum tarihim 11 MARTeklersen sevindirk olurum canım.kıslar şansıma bakınki,oğluşum 1 MART,kızım 12 MART.ay ne güzel hepimiz balık burcuyuz..

günaydın canlarımkıslar ya benim en son adet tarihirm 22 haziran ve dün kan testinde değerim 648,79 çıktı sizce normal mi, düşük mü nasıl ya bu değer

slm herkese Balsuratım en çokta sana umarım bu ay Allah gönlüne göre verir ve mutlu olursun.Benim kırmızılar henüz gelmedi idrar testi için erken kan testi içinde bugünde beklemek istiyorum yarın yaptırırım çünkü ağrım var kendimi kaptırıp daha çok üzülmek istemiyorum BUGÜN geçer mi acaba sabah olurmu stresteyim.....

meraba arkadaşlar benim adetim 4 gün geçti. idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor. doktor düzenli adet görmem için progestan vermişti. adetin 16. gününden günde 2 tane 10 gün kullandım. progestan biteli bu gün 7. gün. sizce hamile olabilirmiyim. umutlanmak istemiyorum ama.

karmens bence bi kan testi yaptır,benim de adetim düzensizdi altı ay söktürücü kullandım,cyglo pogynova sonra adetim düzene girdi çok şükür,söktürücüyü bıraktıktan sonra adetim düzene girdi,tam zamanında oldu hep,ben de tesadüf bal surat sayesinde adet 4 gün geçtikten sonra yaptırdım dün pozitif çıktı bence bi test yaptır derim,ama progestan gibi haplar gecikmede yapabiliyormuş

günaydın canlarımkıslar ya benim en son adet tarihirm 22 haziran ve dün kan testinde değerim 648,79 çıktı sizce normal mi, düşük mü nasıl ya bu değer

Günaydınn nilsuuu.Bence değerin gayettt güzelllll.Düşük değil yanii..Hemen telaşa kapılmaa herşey yolundaa

Bak aşağıdaki değerler haftalara göre beta hcg değerleri

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)şutarafagitti

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340

balsurattttttttttttttt,drum gelde derdime çare bul geçmez bu 4 gün valla yaaaaaaaaaaa

Uçarak geldim
Yukarda bak haftalara göre hcg değerini yazdım.Seninki haftana göre gayet normalll.Hamileliğinnn keyfini çıkarmaya bakkk.Bırak şimdiii beta hcg değerleriniii doktora gidicen zaten:teytey:Ben sen,n yerinde olsam sevinçten kudurdum herhal
:kedi:

keşke hamiş olsam bende bu ay hiç ihtimal vermiyorum. eşimlede çok az beraber olduk. doktora soramıyorum çünkü tedavimi geçen ay bıraktım. doktor progestanla mutlaka adet görürsün demişti. hastaneye gitmekte istemiyorum daha önce 4 defa kan testi yaptırdım negatifti, kendimi rezil olmuş gibi hissettim. ama bu bekleyişte beni öldürecek.

hihoyyytSelam serenay sağolasın amin inşallahh rabb,im hepimizin yüzünüzü tez zamanda güldürsünn.İnşallahh pozitifff çıkarrrr...Testt yap hadiiiii:dance:

Karmen inşallahhhh hamilesindirrrrr.Belli olmaz bazı bünyelerde idrara geç çıkıyor beta hcg değeri..Gecikmenin 7.günü istersennn evde test varsa yapsana varsa çıkar artıkk.Bayağa geçmişşş:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…