keşke hamiş olsam bende bu ay hiç ihtimal vermiyorum. eşimlede çok az beraber olduk. doktora soramıyorum çünkü tedavimi geçen ay bıraktım. doktor progestanla mutlaka adet görürsün demişti. hastaneye gitmekte istemiyorum daha önce 4 defa kan testi yaptırdım negatifti, kendimi rezil olmuş gibi hissettim. ama bu bekleyişte beni öldürecek.
kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
kıslar hatırlarsanız,düşüklerimin sebebini araştırmış ve heterozigot olduğumu öğrenmiş,göbüşten iğnelerime başlamıştım.10 tane vurduktan sonra,dr dozajını yükseltti.06mm.9 ay boyunca ve RABBıM nasip ederse,doğum yaptıktan sonra 3 hafta daha vuracakmışım bu iğnelerden..
dr her cumartesi kontrola çağırıyor.RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN,:Saruboceq:bebişim çok iyi..kalp atışı düzene girmiş,7 haftamız bitmek üzere.dr 3 haftayıda,atlatırsan riskli dönemin biter dedi.yani 3 ayı doldurunca.
dr iğnelerim için rapor çıkarttı,devlet karşılıyor,yoksa her ay,50 tl tutuyor(sadece iğneler diğer ilaçlarım hariç)neyse dün yine kontrolüm vardı,bebişimin kalp atışını tekrar tekrar gördüm,bu sefer dr banada dinletti.ay kıslar öyle heyecanlandımki anlatamam.daha önceki Hamileliklerimde hiç duymamıştım.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.RABBıM hayırlısıyla,hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallaaaaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:
kıslar geçmişi okuyamadım:kedi:,çok halsizim.bu arada yeni gelen arkadaşlarımız varsa hepiniz hoşgeldiniza.s.inşallah, RABBıM fazla bekletmeden bebişlerinize kavuşursunuz:Saruboceq:
hamişlerimiz var,canlarım tebrik ederim.RABBıM tamamına erdirsin inşş..:Saruboceq:
ee kıslar sizler nasılsınız.hepinizi çoookk öpüyorum.balım bu arada tahmini doğum tarihim 11 MARTeklersen sevindirk olurum canım.kıslar şansıma bakınki,oğluşum 1 MART,kızım 12 MART.ay ne güzel hepimiz balık burcuyuz..
keşke hamiş olsam bende bu ay hiç ihtimal vermiyorum. eşimlede çok az beraber olduk. doktora soramıyorum çünkü tedavimi geçen ay bıraktım. doktor progestanla mutlaka adet görürsün demişti. hastaneye gitmekte istemiyorum daha önce 4 defa kan testi yaptırdım negatifti, kendimi rezil olmuş gibi hissettim. ama bu bekleyişte beni öldürecek.
Uçarak geldim
Yukarda bak haftalara göre hcg değerini yazdım.Seninki haftana göre gayet normalll.Hamileliğinnn keyfini çıkarmaya bakkk.Bırak şimdiii beta hcg değerleriniii doktora gidicen zaten:teytey:Ben sen,n yerinde olsam sevinçten kudurdum herhal:kedi:
gülüm balım bal suratım bence de çok haklısın iki senedir gece gündüz düşündüğüm hayl gerçekleşmiş ben de ne düşünüyorum,işte biz insanoğlu böyleyiz valla,drumun sekreteriyle görüştüm perşembeye randevu verdi hem de bebeği görürüz bugün gelsen gözükmez dedi,yani ben şimdi kaç haftalık hamileyim,22 haziran da adet oldum değer 648,79, buna göre kaç haftalık
Tam 5 haftalıkk hamilesinnnn..Kese 1000 oldugunde görünüyorrrr.Kalp atışıda 6.haftalardan sonrazemuszemus
ayyyyyyyyyy balsuratım ölcem heycandan valla yaw Allah senden binkere razı olsun arkadaşım,benim dün 648 di perşembeye Allahın izniyle 1000 nin üzerinde olur di mi
tabiki rezil olmak değilde canım çok yanıyor olmayınca elbette çok normal. helede bizim gibi aylarca yıllarca uğrşanlar için
Evet bencede değer 2 günde bir katlanıyorrhihoyyyt
kızlar bana bi cvp verin lütfen ya çatlıcam
Uçarak geldim
Yukarda bak haftalara göre hcg değerini yazdım.Seninki haftana göre gayet normalll.Hamileliğinnn keyfini çıkarmaya bakkk.Bırak şimdiii beta hcg değerleriniii doktora gidicen zaten:teytey:Ben sen,n yerinde olsam sevinçten kudurdum herhal:kedi:
Balsurat merhaba bende klomen kullanmaya başladım hatta bugün 5 günüm çarşamba doktora kontrole gidicem geçen hafta yazdım ama fark edilmedi herhalde benide eklermisin lütfen gelişmelerden haberdar edicem by....
sağol cnm benim Allahım sana da karmenede burdaki ve dünyadaki tüm isteyen kardeşlerimize en kısa zamanda rabbim bebekleri gönder inşallah rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:dance: :dance: :dance:İnşallahhh aminn inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:Canım inşallah kudurcamız zaman gelecek bizimde delikafaduldenlaelaelaelaelae:sm_cool:
slm kızlar klomen kullanınca adet gecikmesi yaşayan varmı lütfen varsa yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?