- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Bencede doktor daha iyi bilir ama zaten bize ilaç vererek yumurta oluşturdu ve iğneyle çatlatmak için verdi ve gerisi bize kalmış biliyosun bizim yumurtlama tarihimiz ilerli bir zaman da olsa ilaçla öne aldı öyle değil mi yanlış mı biliyorum acaba fisfisfis
ya kızlar kadar sordum kımse cevap vermıyo klomenle nasıl hamıle kalıyosunuz banada anlatın lutfennnnnnnnnnnnnnnsenağlama
Eşinin tahlilleriii inşallahhh güzel çıkmıştıropuyorumnanaktan:) hayırlısı olsun canım yeni tarihini ekliyorum sevgili dinazorumopuyorumnanaktankızlar merhaba
uzun zamandır girmiyordum artık çok fazla giremiyorum işler çok youn vakit bulamıyorum
geçmişide okuyamadım bide bi çok yeni arkadaş katılmış kendimi yabancı gibi hissettim birden
balsurat canım nasılsın bugün adert oldum yeni tarihim 31 agustos kazık çaktık anacım
bi türlü beceremedik şu işi
umutlu sen nasılsın bi haberim var sana sonunda eşim test yaptırdı dün gittik
pazartesi doktordan randevu aldım sonuçla birlikte gidicem ben baktım ama normal degerleri falan bilmedigim için anlmadım test sonucundan bi şey
benden böyle kızlar
bu arada selda ne yapıyor yaa inşallah herşey yolundadır
eemellmım Yok canım nerden çıktı hamile değilim:1rolleyes:kızzz ball yanlış okumuyorum dimi sen hamilemisin hemen cevap yaz bana
canım doktoruna güvenn neden bu kadar sorun ediyorsunkiiii .Doktoruna güven:sm_confused:merhaba arkadaşlar bende bugün progesteron testi yaptırdım bakalım ne çıkıcak? sonucu yarın alıcam. inş yumurtam çatlamıştır da bu ay olur. yalnız aklıma takılan bişi var benimhesaplayıcılara göre yumurtlama zamanım 24 temmuz ve 30 temmuz arasıydı ama iğneyi 22 temmuzda oldum. yani bu dönemde olması gerekmezmiydi? bu dönemde çok kasık ağrım oldu. neden iğneyi erken oldum acaba? birde adet tarihim en son 10 temmuzdu. bu ay ne zaman olur yine aynı tarihlerdemi yoksa klomen ve iğne bu tarihi etkilermi? cevap verirseniz sevinirim
huu :uhm:
merhaba arkadaşlar bende bugün progesteron testi yaptırdım bakalım ne çıkıcak? sonucu yarın alıcam. inş yumurtam çatlamıştır da bu ay olur. yalnız aklıma takılan bişi var benimhesaplayıcılara göre yumurtlama zamanım 24 temmuz ve 30 temmuz arasıydı ama iğneyi 22 temmuzda oldum. yani bu dönemde olması gerekmezmiydi? bu dönemde çok kasık ağrım oldu. neden iğneyi erken oldum acaba? birde adet tarihim en son 10 temmuzdu. bu ay ne zaman olur yine aynı tarihlerdemi yoksa klomen ve iğne bu tarihi etkilermi? cevap verirseniz sevinirim
slm balsurat
dr.um sadece 5. gün ve 9. gün arası günde bir tane kullan dedi 12.gün ile 22. gün arası çalışma ve 34. gün sonuç dedi geçen ay olmadı maalesef 30. gün hayatım kızardı. bu ayda aynı şeyleri söyledi bu böyle 6 kür devam edecek dedi eğer hamile olmassan .. yumurta ölçümü ultrasonla mı yapılıor nasıl oluor onu bilmiorum .ilgilendirtğin için saol
Eşinin tahlilleriii inşallahhh güzel çıkmıştıropuyorumnanaktan:) hayırlısı olsun canım yeni tarihini ekliyorum sevgili dinazorumopuyorumnanaktan
eemellmım Yok canım nerden çıktı hamile değilim:1rolleyes:
canım doktoruna güvenn neden bu kadar sorun ediyorsunkiiii .Doktoruna güven:sm_confused:
Bende 12 temmuzda regl oldum. 14 gün sonra iğnemi yaptırdım. 25 Temmuzda. Sanırım 22 temmuz senin için erken değil.
Bu arada progesteron testi ne için yapılıyor? Bhcg den farklımı?
bişi daha sorucam balsuratcım; ben geçen ay 10 unda oldum ama adetlerim düzensiz; bu ay 12 dio hesaplayıcı. ama bir yerde okudum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmalı yazıyordu o zaman benim tarih değişio hangisi doğru?
ruzgar ben çatlatma iğnesinden hesap yapmıyorum bakma yazılanlara sen 14.gun gelcek dıye bır kural yok.herkezın bunyesıı farklıdırrrr....Adet sıklusunun arası nasılsa oyle hesapla.yani kac gunde bır olursun.aynen oyle hesap yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?