yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... ateş gibiyim şuan .. allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm
yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... ateş gibiyim şuan .. allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm
yanı artık olmasa bıleee o çift çizgiyi gördüm .. Bu bılee ınanın elim ayagım tıtıryorrr adetlerım düzensizzdii ve pkos görünümü vardı . Gene de bişi demiyorum allhım yarın bişi çıkarr inanmıyorum ya inanamıyorummm ... Ateş gibiyim şuan .. Allhım bu duyguyu hepinize yasattsın yarabbımm
eğer hamile oldugumu öğğrendıgım an hepinizi için dua edecegımm bunun ne demek oldugunu çok ıyı bılıyorum ama hala ınanmıyorumm olmaması ıhtımalı var mı sizceeeeelim ayagım hala tıtrıyooo bu ay ilaç falan da kullanmadım balsurattt nerdesınnnnnnnnnnnn .. yazan arkadaslarıma da cok tesekkur ederımm ınşşş öyledır ama ben hala ınanmıyorum o kadar zor oldu kıı acaba yaaaa
bu ay ilaç kullanmadımmm. hatta 2aydır dıyebılırım 2 adettır bısey kullanmadım
sanada iyigeceler alminas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?