Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

oh oh maşallah simgecim
hayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gülcan gelsede eklese seni listeye.

tebrik ederimmm allah hayırlısıyla kucağına alacagın günü sağlıkla getirir inşallah darısı bize olur inşallah

eğer hamile oldugumu öğğrendıgım an hepinizi için dua edecegımm bunun ne demek oldugunu çok ıyı bılıyorum ama hala ınanmıyorumm olmaması ıhtımalı var mı sizceeee elim ayagım hala tıtrıyooo bu ay ilaç falan da kullanmadım balsurattt nerdesınnnnnnnnnnnn .. yazan arkadaslarıma da cok tesekkur ederımm ınşşş öyledır ama ben hala ınanmıyorum o kadar zor oldu kıı acaba yaaaa

geldım cıvcıvım de benım ala ara ara agrım oluyo sımdı hafıften kıvranıyorm
ınsallah catlar tatlı ve tutar bayram paketlırımz meleklerımz gelır inşallah benım bıldıgım kadarıyla 36 saatte catlıyomus.

inanın şuan hiçbir şey hissetmıyorum sadece sabah oılup doktpora gıtmek ıstıyorum bu saatte olmazmı kan falan yaa. yaa barız bı sekılde önce tek çok az sonra da çitf oldu çizgiler silik falan da deıl bu yanlıss cıkarmıı yaa tarıhıne bıle baktım yok yanı bunun adisii falan olur mu yaaaa .. sizi de daralttım kızlar ama bu saatte başka kıme sorcammm

nobetcı klınık vardır kan testı yaptırabılırsın ama sonucu yarın sabah cıkabılır fakat polıklınıkte ıdrar testı yaptırabılırsın o hmen cıkıyor en azından yarına kadar senı ıdare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…