- 25 Temmuz 2020
- 100
- 117
- 53
- 40
Valla en son cuma yaptım , ağlaya ağlaya negatif. Ama neden gecikti ki böyletest yaptınmı bugün canım bide yumurtanın çatlamasının kaçıncı günü bugün
13. gün bugün canım bi test yapsana senYumurta Ağustos 5 te daha çatlamamıştı , 3 yumurtam vardı biri 22mm diğerleri 19 mm
yumurtlamanın 14. günü kesin sonuç alınır sen bugün testin varsa yapsana ama üzülme lütfen rabbim vermiyorsa vardır bi sebebi illaki canım üzüleceksen yapma şöyle düşün yok ama yinede yapıyım de kendini kandırmaya çalış varsa dünyalar senin olur ama yoksada zaten yok diye yapmıştım dersin üzülmeni istmemValla en son cuma yaptım , ağlaya ağlaya negatif. Ama neden gecikti ki böyle
Tmm canımDene bizede qt bakalım
Evet sürekli bir silik çizgi çıkarıyorNeden predictor olmasın ki ? Sıkıntılı ürün mü
Yaptın mı testAldım cajım bi evde deneyeyim
Evet canım catlamamis kist olmuş yanı kist var diyor catlamamis ki dedi. Bende boyuna gebelik bekledim oluşur mu catlamayan yumurta ile.geçen ay oluşan yumurtan mı duruyormuş 25 mm canım
canım hsg çekinirsen iyi olurEvet canım catlamamis kist olmuş yanı kist var diyor catlamamis ki dedi. Bende boyuna gebelik bekledim oluşur mu catlamayan yumurta ile.
Şu an hem kist var hem 16.5mm yumurta var anlayacagin doktor küçük ihtimal dedi tutması için . Oda büyürse önünde kist olduğu için buyumeyebilirmis valla çok moralim bozuldu geçen ay da çöp bu ay da çöp oldu. Rahim filmi isteyecem adetin 4. Günü gel dedi işte
Ben iki tane yaptım perşembe ve cuma ama silik çizgiden eser yoktuEvet sürekli bir silik çizgi çıkarıyor
Şaşırdım çıkmamasına gerçekten çünkü üç kez kendimi hamile sandım onunla geçen gün esye altun da da net pozitif çıktı ama kanda yoktu. Aslına bakarsan erken gebelik testleri para tuzağı ilk gebeliğimde elimde oncomed ve ovula erken gebelik testi vardı üç gün arka arkaya yaptım ikisi de negatif ti dördüncü gün ikisi de pozitif oldu aynı anda gösterdiler fark yok tek farkı daha gösteriş li olmaları paranı kaptırma kuzum onlaraBen iki tane yaptım perşembe ve cuma ama silik çizgiden eser yoktu(( tek ve net bir çizgi , hangi markayı önerirsininiz
Canım miratech marka cok iyi benceBen iki tane yaptım perşembe ve cuma ama silik çizgiden eser yoktu(( tek ve net bir çizgi , hangi markayı önerirsininiz
En iyisi kan testimi şimdiŞaşırdım çıkmamasına gerçekten çünkü üç kez kendimi hamile sandım onunla geçen gün esye altun da da net pozitif çıktı ama kanda yoktu. Aslına bakarsan erken gebelik testleri para tuzağı ilk gebeliğimde elimde oncomed ve ovula erken gebelik testi vardı üç gün arka arkaya yaptım ikisi de negatif ti dördüncü gün ikisi de pozitif oldu aynı anda gösterdiler fark yok tek farkı daha gösteriş li olmaları paranı kaptırma kuzum onlara
Birazdan yapacağım idrar bekletiyorumYaptın mı test
Kontrole gittimm bugun yine yukek ihtimal dis gebelik kanamam durdu ama deger yeterli yukselmeyi gostermiyor, takip edicez, dis gebelik kesinlestiginde gebeligi sonlandiracaklar@birkadin0 başladınmı klomene canımBeyazgulbeyaz canım sen ne yaptın nasıl oldun kontrollerin oluyormu iyimisin kanaman ne durumda kuzum
Geçmiş olsun canım benimKontrole gittimm bugun yine yukek ihtimal dis gebelik kanamam durdu ama deger yeterli yukselmeyi gostermiyor, takip edicez, dis gebelik kesinlestiginde gebeligi sonlandiracaklar
Bekliyoruz canımBirazdan yapacağım idrar bekletiyorum
hergün mü kan veriyorsun canım 2 günde 1 mi kaç artıyorKontrole gittimm bugun yine yukek ihtimal dis gebelik kanamam durdu ama deger yeterli yukselmeyi gostermiyor, takip edicez, dis gebelik kesinlestiginde gebeligi sonlandiracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?