- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
kan ver canım kanda çıkmayan erken gebelik testi de olsa çıkmaz çıkarsaa yanlıştır önce kanda çıkarİnşalalh canım ya 3 gün önce verdiğimde negatifti acaba bide erken gebelik testi mi yapsam
İnşallah canım bakacağımkan ver canım kanda çıkmayan erken gebelik testi de olsa çıkmaz çıkarsaa yanlıştır önce kanda çıkar
Gittim canımm ay bi mutlu oldum 7 tane güzel yumurtam olmusmasalkzz fıstık senin muayene nasıl geçti gittin mi
Canım bence o büyür catlar klomen sonucta etkili bi ilaç. Moralini hiç bozma önemli olan fazla yumurta falan değil saglıklı bi tane olsun o zaten kısmetinde varsa bebiş olup sana gelecektirCanım çok sıkkın bayramdan sonra denk geldiği için gitmemiştim hastaneye kendim klomen almıştım ya.
Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis olduğu gibi 25mm duruyormuş yanında 16.5 mm yumurta oluşmuş bu ay. Doktorum bu ay dan umut çok bekleme yine Allah bilir belki o 16.5 mm olan kendi kendine buyur çatlar dedi. Yine çatlatma iğnesi yapsam bu sefer buda kistlesecek dedi duphaston verdi.
devlet hastanesine saat kaç olursa olsun gidip kan verebilirisn canımİnşallah canım bakacağım
geçen ay oluşan yumurtan mı duruyormuş 25 mm canımCanım çok sıkkın bayramdan sonra denk geldiği için gitmemiştim hastaneye kendim klomen almıştım ya.
Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis olduğu gibi 25mm duruyormuş yanında 16.5 mm yumurta oluşmuş bu ay. Doktorum bu ay dan umut çok bekleme yine Allah bilir belki o 16.5 mm olan kendi kendine buyur çatlar dedi. Yine çatlatma iğnesi yapsam bu sefer buda kistlesecek dedi duphaston verdi.
Özelde veririm canım daha yakın bana divimdedevlet hastanesine saat kaç olursa olsun gidip kan verebilirisn canım
Normal adet döngüsünde 34. Gün normalde 25-26. Günde regl oluyordum. Normalde bana aşılama yapılacaktı . Klomen femera kullandım , yumurtlama bayrama denk geldiği için yapmadı doktor .nede 34. gün canım
kafam karıştı canım anlamadım ben 34 günde mi oluyorsun 25*26 gündemi oluyorsun kusura bakma anlamadımNormal adet döngüsünde 34. Gün normalde 25-26. Günde regl oluyordum. Normalde bana aşılama yapılacaktı . Klomen femera kullandım , yumurtlama bayrama denk geldiği için yapmadı doktor .
Kaç milim canım en büyüğü hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu Ay olsun bebişGittim canımm ay bi mutlu oldum 7 tane güzel yumurtam olmusdoktor ihtşmali cok yüksek gördü bu ay öyle olunca. Yarında catlatma iğnesini yapcam sabah
İstersen yap ama predictor alma başka marka olsunİnşalalh canım ya 3 gün önce verdiğimde negatifti acaba bide erken gebelik testi mi yapsam
Ay inşallah canım ya. 18-19 mm boyutundalar dedi genel konustu en büyüğü diye ayrı söylemedi bugünde ondan bekleyeleim 20 mm olsun yarın iğneyi yapalım dediKaç milim canım en büyüğü hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu Ay olsun bebiş
İnşalalh canım ya 3 gün önce verdiğimde negatifti acaba bide erken gebelik testi mi yapsam
Bir tek o vardı canımİstersen yap ama predictor alma başka marka olsun
Aldım cajım bi evde deneyeyimCanım bosa erken gebelik testine 20-40 tl aralığında birücret vereceğine kan ver hem kesin sonuc olur
Dene bizede qt bakalımAldım cajım bi evde deneyeyim
Epeydir gebelik testiyaomıyor gibi hissettim sne böyle yapcam deyince 1 haftadır uzaktım testlerdenDene bizede qt bakalım
Neden predictor olmasın ki ? Sıkıntılı ürün müİstersen yap ama predictor alma başka marka olsun
25 26 günde oluyorum. Ama Bugün 34. Gün hala olmadımkafam karıştı canım anlamadım ben 34 günde mi oluyorsun 25*26 gündemi oluyorsun kusura bakma anlamadım
test yaptınmı bugün canım bide yumurtanın çatlamasının kaçıncı günü bugün25 26 günde oluyorum. Ama Bugün 34. Gün hala olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?