Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence o büyür catlar klomen sonucta etkili bi ilaç. Moralini hiç bozma önemli olan fazla yumurta falan değil saglıklı bi tane olsun o zaten kısmetinde varsa bebiş olup sana gelecektir stres daha cok kötü etkiliyor ından stres yapma

geçen ay oluşan yumurtan mı duruyormuş 25 mm canım

Normal adet döngüsünde 34. Gün normalde 25-26. Günde regl oluyordum. Normalde bana aşılama yapılacaktı . Klomen femera kullandım , yumurtlama bayrama denk geldiği için yapmadı doktor .
kafam karıştı canım anlamadım ben 34 günde mi oluyorsun 25*26 gündemi oluyorsun kusura bakma anlamadım

Gittim canımm ay bi mutlu oldum 7 tane güzel yumurtam olmus doktor ihtşmali cok yüksek gördü bu ay öyle olunca. Yarında catlatma iğnesini yapcam sabah
Kaç milim canım en büyüğü hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu Ay olsun bebiş

Kaç milim canım en büyüğü hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu Ay olsun bebiş
Ay inşallah canım ya. 18-19 mm boyutundalar dedi genel konustu en büyüğü diye ayrı söylemedi bugünde ondan bekleyeleim 20 mm olsun yarın iğneyi yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…