Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok sıkkın bayramdan sonra denk geldiği için gitmemiştim hastaneye kendim klomen almıştım ya.
Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis olduğu gibi 25mm duruyormuş yanında 16.5 mm yumurta oluşmuş bu ay. Doktorum bu ay dan umut çok bekleme yine Allah bilir belki o 16.5 mm olan kendi kendine buyur çatlar dedi. Yine çatlatma iğnesi yapsam bu sefer buda kistlesecek dedi duphaston verdi.

Ben geçen ay başka bı doktora gitmiştim devlet hastanesinde. Kendi doktoruma gitmemiştim nasılsa klomen kullancam ücret odemeyim diye. Bugun söyledim doktoruma 25mm idi iğne yaptılar dedim 25mm büyük onu nasıl kontrol etmez igneden sonra çatladı mi catlamadi mi bakması lazım di dedi. Eşim de kızdı bı 160 tl den kacacm diye 2 ayını çöpe attin dedi

Adetin nasıldı bu ay kist olunca adette değişimler oluyor diye okudum süresinde renginde falan

canım senin o dedigin her ay önce kahve lekesi gelip rtesi gün adeti başlayanlar sürekli kahve leke gelenler yani ama arada bi kahve lekesi gelenler için böyle diyemeyiz
Canım ben perşembe test yaptım sonuç negatif ama hala regl yok ve bu durum deli ediyor beni kan tahlili için sağlık ocağına mi gitmem gerekir . Yaa oturduğum yere de yabancıyım ne yapsam bilemedim

Adetin nasıldı bu ay kist olunca adette değişimler oluyor diye okudum süresinde renginde falan
Rengi filan herşeyi aynıydı sadece 1 gün erken bitti hatta buraya da yazmıştım sanırım klomen rahim incelemesi yaptı az geldi adetim diye. Çok aşırı derecede moralim bozuk ya.

Canım ben perşembe test yaptım sonuç negatif ama hala regl yok ve bu durum deli ediyor beni kan tahlili için sağlık ocağına mi gitmem gerekir . Yaa oturduğum yere de yabancıyım ne yapsam bilemedim
saglık ocagında geç çıkar canım bide saglık ocakları saat 10 dan sonra kan almıyorlar sen özele git 1 saate sonuç alırsın devletede gidebilirisn canım

Rengi filan herşeyi aynıydı sadece 1 gün erken bitti hatta buraya da yazmıştım sanırım klomen rahim incelemesi yaptı az geldi adetim diye. Çok aşırı derecede moralim bozuk ya.
Vardır bunda da bir hayır yavrum üzülme hep neler okuyoruz belkide o diğer yumurta döllenecek bilemeyiz Allah büyük

Günaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım

Eklentiler

• 1D264294-32E8-492E-B597-FFB0F14D6A6D.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…