Ay bende yarın kontrole gidicem yumurtalar için. İnşallah ikimizinde çok güzel sağlıklı yeterli mm de yumurtaları olmuşturBende yarın kontrol e gidecem inşallah bı sürü kaliteli yumurtalar olmuştur dualarınıza ekleyin hanımlar benide
İnşallah oluşmuştur canım benimBende yarın kontrol e gidecem inşallah bı sürü kaliteli yumurtalar olmuştur dualarınıza ekleyin hanımlar benide
İnşallahh canımBende yarın kontrol e gidecem inşallah bı sürü kaliteli yumurtalar olmuştur dualarınıza ekleyin hanımlar benide
Adetin nasıldı bu ay kist olunca adette değişimler oluyor diye okudum süresinde renginde falanCanım çok sıkkın bayramdan sonra denk geldiği için gitmemiştim hastaneye kendim klomen almıştım ya.
Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis olduğu gibi 25mm duruyormuş yanında 16.5 mm yumurta oluşmuş bu ay. Doktorum bu ay dan umut çok bekleme yine Allah bilir belki o 16.5 mm olan kendi kendine buyur çatlar dedi. Yine çatlatma iğnesi yapsam bu sefer buda kistlesecek dedi duphaston verdi.
Canım ben perşembe test yaptım sonuç negatif ama hala regl yok ve bu durum deli ediyor beni kan tahlili için sağlık ocağına mi gitmem gerekir . Yaa oturduğum yere de yabancıyım ne yapsam bilemedimcanım senin o dedigin her ay önce kahve lekesi gelip rtesi gün adeti başlayanlar sürekli kahve leke gelenler yani ama arada bi kahve lekesi gelenler için böyle diyemeyiz
Rengi filan herşeyi aynıydı sadece 1 gün erken bitti hatta buraya da yazmıştım sanırım klomen rahim incelemesi yaptı az geldi adetim diye. Çok aşırı derecede moralim bozuk ya.Adetin nasıldı bu ay kist olunca adette değişimler oluyor diye okudum süresinde renginde falan
saglık ocagında geç çıkar canım bide saglık ocakları saat 10 dan sonra kan almıyorlar sen özele git 1 saate sonuç alırsın devletede gidebilirisn canımCanım ben perşembe test yaptım sonuç negatif ama hala regl yok ve bu durum deli ediyor beni kan tahlili için sağlık ocağına mi gitmem gerekir . Yaa oturduğum yere de yabancıyım ne yapsam bilemedim
Peki sence gitmeliyim Bugün 34. Gün bekleyeyim mi yoksa normal döngü 26 25 gibi. Ama test negatif çıktısaglık ocagında geç çıkar canım bide saglık ocakları saat 10 dan sonra kan almıyorlar sen özele git 1 saate sonuç alırsın devletede gidebilirisn canım
Vardır bunda da bir hayır yavrum üzülme hep neler okuyoruz belkide o diğer yumurta döllenecek bilemeyiz Allah büyükRengi filan herşeyi aynıydı sadece 1 gün erken bitti hatta buraya da yazmıştım sanırım klomen rahim incelemesi yaptı az geldi adetim diye. Çok aşırı derecede moralim bozuk ya.
nede 34. gün canımPeki sence gitmeliyim Bugün 34. Gün bekleyeyim mi yoksa normal döngü 26 25 gibi. Ama test negatif çıktı
Bugün fırsat varsa bi kez daha kan ver canım kesin sonuç olur 14.günGünaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım
Ay korkuyorum negatif çıkarsa yine diyeBugün fırsat varsa bi kez daha kan ver canım kesin sonuç olur 14.gün
Evet canım gördüm bugün varsa kanda çıkması gerek zaten testte alalen belli bence kan ver yoksa da adeti beklersin duruma göre bide şey sorcam bu çizgi kaçıncı dakika çıktıAy korkuyorum negatif çıkarsa yine diye
Resmî gördün mü testi
6 7 dk içinde canımEvet canım gördüm bugün varsa kanda çıkması gerek zaten testte alalen belli bence kan ver yoksa da adeti beklersin duruma göre bide şey sorcam bu çizgi kaçıncı dakika çıktı
Ozaman kuruma çizgisi olamaz kan ver canım özelde ver istersen bir saate çıkar6 7 dk içinde canım
İnşalalh canım ya 3 gün önce verdiğimde negatifti acaba bide erken gebelik testi mi yapsamOzaman kuruma çizgisi olamaz kan ver canım özelde ver istersen bir saate çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?