- 18 Kasım 2019
- 5.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.100
- 198
Çıktımı sonuç canımİnşallah canım tabiki
direk korunan çiftler sonradan zor gebe kalıyor canım malesefTsk ederim canim cumlemizicocuk dusundugumuzde iste ilk ay ovu gunlerinde iliski olur sonra hamile kalirim saniyordum meger ne zor islermis Hayirlisi olsun hepimizin
Bende sonuc cıkmıstır diye girdim merak ettimHurremmsultann ne yaptın çıkmadımı sonuç
3 saate yaklaştı en fazla 1 buçuk saatte çıkar sonuç inş bi sorun yokturBende sonuc cıkmıstır diye girdim merak ettim
Hayır canım çarşamba@birkadin0 canım sen klomene yarın mı baslayacaksın?
Aynen inşallah3 saate yaklaştı en fazla 1 buçuk saatte çıkar sonuç inş bi sorun yoktur
Anladım kuzucum, belki sanada iğne de verir doktorun bu ayHayır canım çarşamba
Negatif canımÇıktımı sonuç canım
Negatif maalesefHurremmsultann ne yaptın çıkmadımı sonuç
Çıktı mı seninkiBende sonuc cıkmıstır diye girdim merak ettim
Mesajlaştık canım doktorumla hormon falan bakmıştık bugün yumurtalarımın olgunlaşmasında sorun olmadığı ve iki tüpte çalıştığı için klomeni yeterli buluyor yine klomene devam edicezAnladım kuzucum, belki sanada iğne de verir doktorun bu ay
deger kaç canımNegatif canım
Benim test zamanım daha gelmedi canım seninkini merak etmiştim ondan bahsediyordum. Hayırlısı olsun üzülme bizde bu ay tekrardan basladık klomene doğru zamanda bebişlerümiz bize gelcektirÇıktı mı seninki
Anladımm canım hadi bakalım bu ay ikimizede hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz gelsinMesajlaştık canım doktorumla hormon falan bakmıştık bugün yumurtalarımın olgunlaşmasında sorun olmadığı ve iki tüpte çalıştığı için klomeni yeterli buluyor yine klomene devam edicez
İnşAllah bebeğim bu ay mutlu sonla bitsin aminAnladımm canım hadi bakalım bu ay ikimizede hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz gelsin
gerçekten anlamıyorum bu testler nasıl negatif çıkıyor kanda nasıl olmuyor degerin kaç canım bak bende ilk kan verdigimde degerim 3,19 duNegatif maalesef
rabbim bu ay sanada bebek bekleyen herkesede tatlış bi bebek nasip etsin canımİnşAllah bebeğim bu ay mutlu sonla bitsin amin
Amin arkadaşım inşallahrabbim bu ay sanada bebek bekleyen herkesede tatlış bi bebek nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?