eşime yaptırdım ben canım göbektenKızlar çatlatma iğnenizi kendiniz mi yapmıştınız?
Çok geçmiş olsun canım, rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla tekrar hamilelik nasip etsinKontrole gittimm bugun yine yukek ihtimal dis gebelik kanamam durdu ama deger yeterli yukselmeyi gostermiyor, takip edicez, dis gebelik kesinlestiginde gebeligi sonlandiracaklar
Canım nasıl yapılcagı konusunda farklı bişey dediler mi beb gecen sefer eczaneye yaptırdım bu sefer kendim yapcamfa yanlıs yapmayayımeşime yaptırdım ben canım göbekten
Çok silik gölgeye bir çıktı erken gebelik testi ndeBekliyoruz canım
canım gebegin 2 parmak altı 2 parmak yan tarafı internnetten videolarınada bakabilirisn canımCanım nasıl yapılcagı konusunda farklı bişey dediler mi beb gecen sefer eczaneye yaptırdım bu sefer kendim yapcamfa yanlıs yapmayayım
resmini atsana canım bakalım çıktıysa kan ver canım 500 tanede test yapsan doktor sana hamilesin diyene kadar içinde hep bi şüphe olacakÇok silik gölgeye bir çıktı erken gebelik testi nde
One step markası
Tamam canım sagolasıncanım gebegin 2 parmak altı 2 parmak yan tarafı internnetten videolarınada bakabilirisn canım
At bakalım bi resminiÇok silik gölgeye bir çıktı erken gebelik testi nde
One step markası
Hayırlısı olsun Allah bebekle sonlandırsın tedavini canımmKizlar bende heyecanliyim ilk defa tedaviye basladim bugun ikinci gunum klomenin gunler gecmek bilmiyor nasip bakalim surekli stress dusunce icindeyim Allahim gonlumuze gore versin isteyen herkeze versin
Oylesine yazmak istedim
Tsk ederim canim cumlemiziHayırlısı olsun Allah bebekle sonlandırsın tedavini canımm
Kan vereceğim birazdanğçlresmini atsana canım bakalım çıktıysa kan ver canım 500 tanede test yapsan doktor sana hamilesin diyene kadar içinde hep bi şüphe olacak
canım stres yapma biz ne yaparsak yapalım ne kullanırsak kullanalım rabbim ol demeden hiç bişey olmaz sen rabbimden iste stres yapma rabbim hayoırlı zamanda hayırlı evlat verir canım rabbim inşallah bu ayı senin için hayırlı kılsın hayırlı bi evlat versin canımKizlar bende heyecanliyim ilk defa tedaviye basladim bugun ikinci gunum klomenin gunler gecmek bilmiyor nasip bakalim surekli stress dusunce icindeyim Allahim gonlumuze gore versin isteyen herkeze versin
Oylesine yazmak istedim
en dogrusu canım en iyisini yaptın valla kesin sonuç acebalarla kafanı doldurup stres yapacagına sonuç ne olursa olsun hayorlısı dersin stres yapmassın inşallah senin için hayırlısı bebiş olmasıdır bence geliyor bebişşşşşşşşşşş :)Kan vereceğim birazdanğçl
Aynen dogru diyorsun canim cok tsk ederim Allahim hepimize hayirli evlatlar verdin saglikli ama iste beklemede sikinti yasiyoruzcanım stres yapma biz ne yaparsak yapalım ne kullanırsak kullanalım rabbim ol demeden hiç bişey olmaz sen rabbimden iste stres yapma rabbim hayoırlı zamanda hayırlı evlat verir canım rabbim inşallah bu ayı senin için hayırlı kılsın hayırlı bi evlat versin canım
hayırlı zamnda verecek rabbim öyle düşün canımAynen dogru diyorsun canim cok tsk ederim Allahim hepimize hayirli evlatlar verdin saglikli ama iste beklemede sikinti yasiyoruz
Dikkatli bakılınca görülüyoren dogrusu canım en iyisini yaptın valla kesin sonuç acebalarla kafanı doldurup stres yapacagına sonuç ne olursa olsun hayorlısı dersin stres yapmassın inşallah senin için hayırlısı bebiş olmasıdır bence geliyor bebişşşşşşşşşşş :)
evet görünüyor hadi hayırlısı inşallah sonucu alır almaz eşine bile demeden bize yaz kız merak ettim D: D: D:Dikkatli bakılınca görülüyor
İnşallah canım tabikievet görünüyor hadi hayırlısı inşallah sonucu alır almaz eşine bile demeden bize yaz kız merak ettim D: D: D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?