Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende heyecanliyim ilk defa tedaviye basladim bugun ikinci gunum klomenin gunler gecmek bilmiyor nasip bakalim surekli stress dusunce icindeyim Allahim gonlumuze gore versin isteyen herkeze versin
Oylesine yazmak istedim
Hayırlısı olsun Allah bebekle sonlandırsın tedavini canımm

Kizlar bende heyecanliyim ilk defa tedaviye basladim bugun ikinci gunum klomenin gunler gecmek bilmiyor nasip bakalim surekli stress dusunce icindeyim Allahim gonlumuze gore versin isteyen herkeze versin
Oylesine yazmak istedim
canım stres yapma biz ne yaparsak yapalım ne kullanırsak kullanalım rabbim ol demeden hiç bişey olmaz sen rabbimden iste stres yapma rabbim hayoırlı zamanda hayırlı evlat verir canım rabbim inşallah bu ayı senin için hayırlı kılsın hayırlı bi evlat versin canım

Kan vereceğim birazdanğçl
en dogrusu canım en iyisini yaptın valla kesin sonuç acebalarla kafanı doldurup stres yapacagına sonuç ne olursa olsun hayorlısı dersin stres yapmassın inşallah senin için hayırlısı bebiş olmasıdır bence geliyor bebişşşşşşşşşşş :)

Aynen dogru diyorsun canim cok tsk ederim Allahim hepimize hayirli evlatlar verdin saglikli ama iste beklemede sikinti yasiyoruz

Dikkatli bakılınca görülüyor

Eklentiler

• 2B703549-3799-4FAE-83F2-E44A822496EB.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 90B7D700-E3EC-41EB-8910-B610D24A5C23.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…