- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
inşallah canımAmin arkadaşım inşallah ❤
0,344 çıktıgerçekten anlamıyorum bu testler nasıl negatif çıkıyor kanda nasıl olmuyor degerin kaç canım bak bende ilk kan verdigimde degerim 3,19 du
Bebeğim muhtemelen sen testi sabah yaptın o sıra daha iğne etkisinden çıktı benim de 11.gün hala iğne etkisi vardı akşamı bitmişti ve kanda üç küsür çıktı. Arkadaşın testi predictor dü üstüne basa basa söyledim testin yalancı pozitif çıkardığını kanda çıkmayacağı az çok belliydi eğer olsa koyulaşır dı sendeki gibigerçekten anlamıyorum bu testler nasıl negatif çıkıyor kanda nasıl olmuyor degerin kaç canım bak bende ilk kan verdigimde degerim 3,19 du
Bi de bu testler cpk hassas ya iğnenin etkisi kalıyor mesela 0.4 gibi bir değer var tam 0 değil onuda silik gösterip algılıyor sanırımBebeğim muhtemelen sen testi sabah yaptın o sıra daha iğne etkisinden çıktı benim de 11.gün hala iğne etkisi vardı akşamı bitmişti ve kanda üç küsür çıktı. Arkadaşın testi predictor dü üstüne basa basa söyledim testin yalancı pozitif çıkardığını kanda çıkmayacağı az çok belliydi eğer olsa koyulaşır dı sendeki gibi
Hadi hayırlı olsun bebeğim ilk ilişki yarın bu saatlerde ozaman dimi en iyisi 14 e kadar test yapmamak şahsen yapmayı düşünmüyorum benBugün çatlatma iğnemi yaptım artık 12. Güne kadar test falan yapmıcam 3 tane testim var onuda 12-13 ve 14. Gün yapcam
Yok canım yarın ilişki yok perşembe aksam ilk dedi 36 saat sonrası yani. Ben 14 gün dayanamam heralde belki maks 13. Güne kadar tutarım kendimiHadi hayırlı olsun bebeğim ilk ilişki yarın bu saatlerde ozaman dimi en iyisi 14 e kadar test yapmamak şahsen yapmayı düşünmüyorum benkesinlikle yapmicam
Aa pardon yanlıs fedim bugün ilişki yok uarında sabah yok aksam var 36 saat sonrası yarın aksam olcak işteHadi hayırlı olsun bebeğim ilk ilişki yarın bu saatlerde ozaman dimi en iyisi 14 e kadar test yapmamak şahsen yapmayı düşünmüyorum benkesinlikle yapmicam
Anladım canım benim doktor da 24 saat sonra ya veriyor hepsi farklıYok canım yarın ilişki yok perşembe aksam ilk dedi 36 saat sonrası yani. Ben 14 gün dayanamam heralde belki maks 13. Güne kadar tutarım kendimi
Seninki nasıl veriyo 24 saat sonra ve sonra hergğn mü günaşırı mıAnladım canım benim doktor da 24 saat sonra ya veriyor hepsi farklı
24 saat sonrası ve ertesi gün mutlaka olmalı diyor sonra gün aşırı o haftaSeninki nasıl veriyo 24 saat sonra ve sonra hergğn mü günaşırı mı
Anladım canım bende sancım olursa ona göre anlarım diyordum ama gene iğne yaptım 3 saat oldu hiç bi değişiklik yok bende24 saat sonrası ve ertesi gün mutlaka olmalı diyor sonra gün aşırı o hafta
canım bende igne oldugunda hatta sonrasındada bayaaa bi hiç bişey hissetmedim hatta aceba işe yaramadımı demiştimAnladım canım bende sancım olursa ona göre anlarım diyordum ama gene iğne yaptım 3 saat oldu hiç bi değişiklik yok bende
Bugün değerlendir sen canım madem pik gördünSizi çok rahatsız ediyorum biliyorum ama yine size bir soru soracağım. Dün ben doktora gittiğimde doktor bana 16.5mm yumurta olduğunu ve yanında geçen aydan kalan kist olduğunu söylemişti ya. doktor Bir umut belki tutabilir dedi ve ilişki günleri verdi Çarşamba cuma pazar ilişki olsun dedi şimdi ben bugün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ve pik yapt yani yumurtlama gösteriyor sizce bugünden mi değerlendirmeye başlayayım yoksa yarın mı muhtemelen şu an 18-19 mm oldu.
Bende negatif gördüğüm sabah aynı hissi yaşadım ama nasıl söyleyeceğim diye bir şey yok bizlerin suçu değil ki Rabbimiz veriyor sonuç olarak bizlerin elinden sadece isteyip dua etmek gelir lütfen üzülme daha bir sürü ay var önümüzde inşallah Allah gönlümüzdekini verecektir inanıyorum ben sende inanBende bu sabah hayal kırıklığı yaşadım . Sabahtan beri elim ayağım tutmuyor, yaşadığım üzüntü bir yana , birde eşime nasıl söyleyeceğim . Günlerdir heyecanla bekledi(((((
İnşallah canım inşallah. Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Birbirimize sevineceğimiz günleri yaşatsın. Ben gurbete gelin geldim. İstanbulda kimsem yok. Kimseyede anlatamıyorum ama gerçekten iyi ki bu forumu bulmuşum.Bende negatif gördüğüm sabah aynı hissi yaşadım ama nasıl söyleyeceğim diye bir şey yok bizlerin suçu değil ki Rabbimiz veriyor sonuç olarak bizlerin elinden sadece isteyip dua etmek gelir lütfen üzülme daha bir sürü ay var önümüzde inşallah Allah gönlümüzdekini verecektir inanıyorum ben sende inan❤
Amin canım benim inşallahİnşallah canım inşallah. Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Birbirimize sevineceğimiz günleri yaşatsın. Ben gurbete gelin geldim. İstanbulda kimsem yok. Kimseyede anlatamıyorum ama gerçekten iyi ki bu forumu bulmuşum.
aynen canım degerlendir sen canım bi ünlü doktor var adını söylemeyim ne kadar çok ilişki o kadar çok şans diyor mantıklı aslında bi gün ara ile de mantıklı ama sen destekle mesela hergün türk kahvesi içir ben bunu uydurmuyorum canım batıl inançta degil internetten türk kahvesinin erkeklere yararlarını okuyabilirsin doktorun dedigi günleride degerlendir rahatsız etmiyorsun kuzum istedigin an istedigin kadar soru sor bildigimiz kadarıyla yanıtlarız benim hamile kaldıgım ay en büyük yumurtam 16mm di ve çikolata kistim vardı 2,5 cm de ona ragmen hamile kaldım polikistik overden daha beteri çikolata kisti deSizi çok rahatsız ediyorum biliyorum ama yine size bir soru soracağım. Dün ben doktora gittiğimde doktor bana 16.5mm yumurta olduğunu ve yanında geçen aydan kalan kist olduğunu söylemişti ya. doktor Bir umut belki tutabilir dedi ve ilişki günleri verdi Çarşamba cuma pazar ilişki olsun dedi şimdi ben bugün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ve pik yapt yani yumurtlama gösteriyor sizce bugünden mi değerlendirmeye başlayayım yoksa yarın mı muhtemelen şu an 18-19 mm oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?