- 18 Kasım 2019
- 5.612
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.099
- 198
Canım yelizimaynen canım degerlendir sen canım bi ünlü doktor var adını söylemeyim ne kadar çok ilişki o kadar çok şans diyor mantıklı aslında bi gün ara ile de mantıklı ama sen destekle mesela hergün türk kahvesi içir ben bunu uydurmuyorum canım batıl inançta degil internetten türk kahvesinin erkeklere yararlarını okuyabilirsin doktorun dedigi günleride degerlendir rahatsız etmiyorsun kuzum istedigin an istedigin kadar soru sor bildigimiz kadarıyla yanıtlarız benim hamile kaldıgım ay en büyük yumurtam 16mm di ve çikolata kistim vardı 2,5 cm de ona ragmen hamile kaldım polikistik overden daha beteri çikolata kisti de
efendim canım arkadaşımCanım yelizim ❤
Verdiğin bilgiler için dediimmm Türk kahvesi çok faydalı ama benim adam sevmiyor kırk takla atıyorum içirene kadarefendim canım arkadaşım
kız varya benimkide işten gelir içer gece 12 1 gibi yatarız yatmadan önce yine içer ama bir haftadır bi kere içiyor yapıyımmı diye sormuyorum hamile kaldım işim bittiVerdiğin bilgiler için dediimmm Türk kahvesi çok faydalı ama benim adam sevmiyor kırk takla atıyorum içirene kadar
Bende hala bişey hissetmiyorum yarın nasıl olcak bakalımcanım bende igne oldugunda hatta sonrasındada bayaaa bi hiç bişey hissetmedim hatta aceba işe yaramadımı demiştim
Evet canım ama aşılama İçin kullanmıştım ama aşılama olmadı maalesef bayrama denk geldiği için Manisa’dan geldim . Aslen kahramanmaraşlıyım ama Manisa’da yaşadımAmin canım benim inşallahnerelisin sen bide kaçırdım senin konuyu klomen ve ovitrelle mi kullanmıştın bu ay
Bende ya yalvarıyorum resmen içsin diyeVerdiğin bilgiler için dediimmm Türk kahvesi çok faydalı ama benim adam sevmiyor kırk takla atıyorum içirene kadar
Çikolata kisti bende de varaynen canım degerlendir sen canım bi ünlü doktor var adını söylemeyim ne kadar çok ilişki o kadar çok şans diyor mantıklı aslında bi gün ara ile de mantıklı ama sen destekle mesela hergün türk kahvesi içir ben bunu uydurmuyorum canım batıl inançta degil internetten türk kahvesinin erkeklere yararlarını okuyabilirsin doktorun dedigi günleride degerlendir rahatsız etmiyorsun kuzum istedigin an istedigin kadar soru sor bildigimiz kadarıyla yanıtlarız benim hamile kaldıgım ay en büyük yumurtam 16mm di ve çikolata kistim vardı 2,5 cm de ona ragmen hamile kaldım polikistik overden daha beteri çikolata kisti de
malesef canım sogan kürü iyi geliyor dediler onu demiştim faydasını görmedim ben ilk zamanlarda yasmin dogum kontrol hapı bendeki kisti yok etmişti işe yarıyor onu dene derim bide kızartma türünden uzak dur kızartma büyütüyor çikolata kistini bol su iç çerez fazla tüket canım bazıları ameliyatla kurtuluyorlar ama bendeki dişisi oldugu için gidip geri geliyor ameliyatta olsam tekrarlayacak o yüzden olmuyorum 8cm e kadar çıktı yasminle küçültmeyi başardım ben şuan 2,5cm dogumda normal olursa dogum temizlenecek gidecekÇikolata kisti bende de varonun İçin yaptığın birşey varmı Yeliz? Dereotu demişlerdi bir ay sabah akşam dereotu yedim ama bir faydası olmadı hatta kendimi inek gibi hissetmeye başlamıştım . Tiksindim bıraktım
kendilerinede faydalı ilerde prostat olmayacaklar bi bilseler içerlerBende ya yalvarıyorum resmen içsin diye
Bunu bilmiyordum bak söyleyim yarınkendilerinede faydalı ilerde prostat olmayacaklar bi bilseler içerler
2 gunde bir veriyorum kanhergün mü kan veriyorsun canım 2 günde 1 mi kaç artıyor
İNTERNETTEN AÇ KENDİSİNE OKUT KIZ GÖZÜYLE GÖRSÜN :)Bunu bilmiyordum bak söyleyim yarın
2 GÜNDE % 60 LARDA YÜKSELME OLMASI LAZIM SENİNKİDE O CİVARDA CANIM İÇİNİ RAHAT TUT İNŞ SIKINTI ÇIKMAYACAK RABBİME EMANET ET O SAHİP ÇIKAR2 gunde bir veriyorum kan
5 agustos btcg 8
7 agustos bhcg41 (rahim duvari ince)
7-8-9 agustos parcali kanama
12agustos bchg 92.8
14agustos bhcg 126.8 ( rahim duvari kalinlasmaya baslamis)
17agustos bhcg 175.5
Yukselmeler bu sekilde yarin yine kan vericem
Öyle yapcam ben ona kahve iç diye yalvarcagıma kendisi içmek ister sonraİNTERNETTEN AÇ KENDİSİNE OKUT KIZ GÖZÜYLE GÖRSÜN :)
aynen canımbenim eşimde nescafe delisiydi ben aç araştır dedim kendi açtı baktı şimdi kendi içiyor hergün 1 tane yararlı oldugunu anladı işte sanıyorlarki biz uyduruyoruz ıyyy erkek milleti işteÖyle yapcam ben ona kahve iç diye yalvarcagıma kendisi içmek ister sonra
Bugün değerlendir sen canım madem pik gördün
Allah nasip etti mi bı şekilde oluyor canım.aynen canım degerlendir sen canım bi ünlü doktor var adını söylemeyim ne kadar çok ilişki o kadar çok şans diyor mantıklı aslında bi gün ara ile de mantıklı ama sen destekle mesela hergün türk kahvesi içir ben bunu uydurmuyorum canım batıl inançta degil internetten türk kahvesinin erkeklere yararlarını okuyabilirsin doktorun dedigi günleride degerlendir rahatsız etmiyorsun kuzum istedigin an istedigin kadar soru sor bildigimiz kadarıyla yanıtlarız benim hamile kaldıgım ay en büyük yumurtam 16mm di ve çikolata kistim vardı 2,5 cm de ona ragmen hamile kaldım polikistik overden daha beteri çikolata kisti de
canım sen bilirsin ben pek anlamıyorum yarın yapsan silikleşmesi lazım dene istersenAllah nasip etti mi bı şekilde oluyor canım.
Son bir tane ovulasyon testi kaldı yarın mi yaosam öbür gün mü yapsam ki.
Bugün yap canım testiAllah nasip etti mi bı şekilde oluyor canım.
Son bir tane ovulasyon testi kaldı yarın mi yaosam öbür gün mü yapsam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?