Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yelizim

Verdiğin bilgiler için dediimmm Türk kahvesi çok faydalı ama benim adam sevmiyor kırk takla atıyorum içirene kadar
kız varya benimkide işten gelir içer gece 12 1 gibi yatarız yatmadan önce yine içer ama bir haftadır bi kere içiyor yapıyımmı diye sormuyorum hamile kaldım işim bitti

Amin canım benim inşallah nerelisin sen bide kaçırdım senin konuyu klomen ve ovitrelle mi kullanmıştın bu ay
Evet canım ama aşılama İçin kullanmıştım ama aşılama olmadı maalesef bayrama denk geldiği için Manisa’dan geldim . Aslen kahramanmaraşlıyım ama Manisa’da yaşadım

Çikolata kisti bende de var onun İçin yaptığın birşey varmı Yeliz? Dereotu demişlerdi bir ay sabah akşam dereotu yedim ama bir faydası olmadı hatta kendimi inek gibi hissetmeye başlamıştım . Tiksindim bıraktım

malesef canım sogan kürü iyi geliyor dediler onu demiştim faydasını görmedim ben ilk zamanlarda yasmin dogum kontrol hapı bendeki kisti yok etmişti işe yarıyor onu dene derim bide kızartma türünden uzak dur kızartma büyütüyor çikolata kistini bol su iç çerez fazla tüket canım bazıları ameliyatla kurtuluyorlar ama bendeki dişisi oldugu için gidip geri geliyor ameliyatta olsam tekrarlayacak o yüzden olmuyorum 8cm e kadar çıktı yasminle küçültmeyi başardım ben şuan 2,5cm dogumda normal olursa dogum temizlenecek gidecek

hergün mü kan veriyorsun canım 2 günde 1 mi kaç artıyor
2 gunde bir veriyorum kan

5 agustos btcg 8
7 agustos bhcg41 (rahim duvari ince)
7-8-9 agustos parcali kanama
12agustos bchg 92.8
14agustos bhcg 126.8 ( rahim duvari kalinlasmaya baslamis)
17agustos bhcg 175.5
Yukselmeler bu sekilde yarin yine kan vericem

2 GÜNDE % 60 LARDA YÜKSELME OLMASI LAZIM SENİNKİDE O CİVARDA CANIM İÇİNİ RAHAT TUT İNŞ SIKINTI ÇIKMAYACAK RABBİME EMANET ET O SAHİP ÇIKAR

Öyle yapcam ben ona kahve iç diye yalvarcagıma kendisi içmek ister sonra
aynen canımbenim eşimde nescafe delisiydi ben aç araştır dedim kendi açtı baktı şimdi kendi içiyor hergün 1 tane yararlı oldugunu anladı işte sanıyorlarki biz uyduruyoruz ıyyy erkek milleti işte

Allah nasip etti mi bı şekilde oluyor canım.
Son bir tane ovulasyon testi kaldı yarın mi yaosam öbür gün mü yapsam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…