Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bi sey sorcam 14 agustos catlatma ignesi oldum. İgne olmadan 2 gun once iliski olmustu yani 12sinde. 14unde kontrole gittim biri 23 biri 18 mm iki yumurtam vardi doktor catlatma ignesi yapti. 15agustos ve 16 agustos gece iliski oldu. Sonra bel agrisi yasadim cok baska iliski olmadi. Tutma ihtimali nedir acaba ya. Yumurta 23 olunca belki igneden bile once catlamistir diye kendimide kasmadim ilsiki olmadi 2 gun disinda

Şu aşamada da istemedim doğum kontrol hapı. Bebek istediğim için. Yine baştan saracak herşey doktora gitmekten yoruldum

Bel ağrısı ve tüm diğer belirtiler gayet normal hiç bir belirti olmazsa oda çok normal hepsi klomen ve çatlatma iğnesiyle alakalı bu durumların. Yumurta boyutları güzelmiş tutma ihtimalini Allah bilir bi yorum yapamayız o konuda inşallah tutmuştur ama. Zaten önemli olan iki günü değerlendirmişsin iğnenin 14.-15.Günü testini yaparsın inşallah hayırlı haberini verirsin

yumurta büyüklüklerin güzelmiş canım çatlamadan 3 gün önce bile ilişki olması yetebiliyor rabbime kaldı artık canım agrılarında olabilir normal ben igneden sonra bişey hissetmiyordum başka arkadaşlarımda agrı oluyordu bu kadar erken belirti olmaz zaten

Canlar bugün de yaptım son testi mi. Çatlamamis değil mi hala koyu duruyor. Bı atayım da bakın isterseniz bı yorum istiyorum sizden.

Doktor kontrole cagirmadi beni gitsem mi ki cuma günü karnım ağrıyor hocam belki bu yumurta da kistlesti mı merak ettim geldim desem.

Eklentiler

• IMG_20200819_143802_334.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20200819_143742_759.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 22
Evet canım çatlama olmamış gibi gözüküyor sen git doktora cuma günü nolur nolmaz

Bu klomeni kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey varmı Canım?
Evet canım bende ikinciye kullanıyorum biraz önce içtim demişsin ya biraz geç olmuş akşamda aynı saatte içmen gerekiyor doktor dikkat et dedi ben de alarm kurdum sabah 11 akşam 11 içicem. Neskafe içmemeye çalış sigara dan uzak dur mümkünse her gün bir yumurta ye

Öğlen 1 de içtim gece 1 de içeyim öyleyse. Neskafe değilde arkasına Türk kahvesi içtim doktormu dedi bu kahve olayını? Bağımlısıyım,Benim kahvesiz başım ağrıyor

Selam ya benimde dorduncu gun klomenin ama sigarasiz yapamiyorum gercekten biliyorum etkiliyor ama icmezsem krize giriyorum onu nasil cozecem bilmiyorum

Öğlen 1 de içtim gece 1 de içeyim öyleyse. Neskafe değilde arkasına Türk kahvesi içtim doktormu dedi bu kahve olayını? Bağımlısıyım,Benim kahvesiz başım ağrıyor
Evet canım bende çok içiyordum ama uzaklaştım Türk kahvesi içebilirsin sorun yok onda neskafe zararlıymış yumurtalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…