Aynenaynen canımbenim eşimde nescafe delisiydi ben aç araştır dedim kendi açtı baktı şimdi kendi içiyor hergün 1 tane yararlı oldugunu anladı işte sanıyorlarki biz uyduruyoruz ıyyy erkek milleti işte
Canım gittin mi doktoraBugün yap canım testi
Şu aşamada da istemedim doğum kontrol hapı. Bebek istediğim için. Yine baştan saracak herşey doktora gitmekten yoruldummalesef canım sogan kürü iyi geliyor dediler onu demiştim faydasını görmedim ben ilk zamanlarda yasmin dogum kontrol hapı bendeki kisti yok etmişti işe yarıyor onu dene derim bide kızartma türünden uzak dur kızartma büyütüyor çikolata kistini bol su iç çerez fazla tüket canım bazıları ameliyatla kurtuluyorlar ama bendeki dişisi oldugu için gidip geri geliyor ameliyatta olsam tekrarlayacak o yüzden olmuyorum 8cm e kadar çıktı yasminle küçültmeyi başardım ben şuan 2,5cm dogumda normal olursa dogum temizlenecek gidecek
aynen canım dogum kontrol bebek engelliyor ondan daŞu aşamada da istemedim doğum kontrol hapı. Bebek istediğim için. Yine baştan saracak herşey doktora gitmekten yoruldum
Evet bebeğim başladım bugün klomene deCanım gittin mi doktora
Bel ağrısı ve tüm diğer belirtiler gayet normal hiç bir belirti olmazsa oda çok normal hepsi klomen ve çatlatma iğnesiyle alakalı bu durumların. Yumurta boyutları güzelmiş tutma ihtimalini Allah bilir bi yorum yapamayız o konuda inşallah tutmuştur ama. Zaten önemli olan iki günü değerlendirmişsin iğnenin 14.-15.Günü testini yaparsın inşallah hayırlı haberini verirsinKizlar bi sey sorcam 14 agustos catlatma ignesi oldum. İgne olmadan 2 gun once iliski olmustu yani 12sinde. 14unde kontrole gittim biri 23 biri 18 mm iki yumurtam vardi doktor catlatma ignesi yapti. 15agustos ve 16 agustos gece iliski oldu. Sonra bel agrisi yasadim cok baska iliski olmadi. Tutma ihtimali nedir acaba ya. Yumurta 23 olunca belki igneden bile once catlamistir diye kendimide kasmadim ilsiki olmadi 2 gun disinda
yumurta büyüklüklerin güzelmiş canım çatlamadan 3 gün önce bile ilişki olması yetebiliyor rabbime kaldı artık canım agrılarında olabilir normal ben igneden sonra bişey hissetmiyordum başka arkadaşlarımda agrı oluyordu bu kadar erken belirti olmaz zatenKizlar bi sey sorcam 14 agustos catlatma ignesi oldum. İgne olmadan 2 gun once iliski olmustu yani 12sinde. 14unde kontrole gittim biri 23 biri 18 mm iki yumurtam vardi doktor catlatma ignesi yapti. 15agustos ve 16 agustos gece iliski oldu. Sonra bel agrisi yasadim cok baska iliski olmadi. Tutma ihtimali nedir acaba ya. Yumurta 23 olunca belki igneden bile once catlamistir diye kendimide kasmadim ilsiki olmadi 2 gun disinda
İnşallah canım, bu ay sana bebişin gelsin hayırlısıylaKızlar bende ilk klomenimi biraz önce aldım. Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Aynı gün başlamışızKızlar bende ilk klomenimi biraz önce aldım. Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Evet canım çatlama olmamış gibi gözüküyor sen git doktora cuma günü nolur nolmazCanlar bugün de yaptım son testi mi. Çatlamamis değil mi hala koyu duruyor. Bı atayım da bakın isterseniz bı yorum istiyorum sizden.
Doktor kontrole cagirmadi beni gitsem mi ki cuma günü karnım ağrıyor hocam belki bu yumurta da kistlesti mı merak ettim geldim desem.
Bu klomeni kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey varmı Canım?Aynı gün başlamışız
Amin canımİnşallah canım, bu ay sana bebişin gelsin hayırlısıyla
Evet canım bende ikinciye kullanıyorum biraz önce içtim demişsin ya biraz geç olmuş akşamda aynı saatte içmen gerekiyor doktor dikkat et dedi ben de alarm kurdum sabah 11 akşam 11 içicem. Neskafe içmemeye çalış sigara dan uzak dur mümkünse her gün bir yumurta yeBu klomeni kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey varmı Canım?
Öğlen 1 de içtim gece 1 de içeyim öyleyse. Neskafe değilde arkasına Türk kahvesi içtimEvet canım bende ikinciye kullanıyorum biraz önce içtim demişsin ya biraz geç olmuş akşamda aynı saatte içmen gerekiyor doktor dikkat et dedi ben de alarm kurdum sabah 11 akşam 11 içicem. Neskafe içmemeye çalış sigara dan uzak dur mümkünse her gün bir yumurta ye
Selam ya benimde dorduncu gun klomenin ama sigarasiz yapamiyorum gercekten biliyorum etkiliyor ama icmezsem krize giriyorum onu nasil cozecem bilmiyorumEvet canım bende ikinciye kullanıyorum biraz önce içtim demişsin ya biraz geç olmuş akşamda aynı saatte içmen gerekiyor doktor dikkat et dedi ben de alarm kurdum sabah 11 akşam 11 içicem. Neskafe içmemeye çalış sigara dan uzak dur mümkünse her gün bir yumurta ye
Evet canım bende çok içiyordum ama uzaklaştım Türk kahvesi içebilirsin sorun yok onda neskafe zararlıymış yumurtalaraÖğlen 1 de içtim gece 1 de içeyim öyleyse. Neskafe değilde arkasına Türk kahvesi içtimdoktormu dedi bu kahve olayını? Bağımlısıyım,Benim kahvesiz başım ağrıyor
YuppiiiEvet canım bende çok içiyordum ama uzaklaştım Türk kahvesi içebilirsin sorun yok onda neskafe zararlıymış yumurtalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?