Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ya benimde dorduncu gun klomenin ama sigarasiz yapamiyorum gercekten biliyorum etkiliyor ama icmezsem krize giriyorum onu nasil cozecem bilmiyorum
Şöyle yap istersen günlük sınır koy mesela bağımlılığın çok sanırım en fazla günde beş adet iç yarım yarım iç söndür tekrar yak nekadar az içersen okadar iyi olur canım

Ayseee1987 Nane surubu ben ayrıca bal tarçın çörek otu karışımı yaptım aç karnına günde bir yemek kaşığı yiyorum ve promotil women diye vitamin aldım doktorlar şiddetle öneriyor içinde inositol var pko olanlar için bire bir ama hiç sorunu olmayanlarda yumurta kalitesi için kullanıyor

@birkadin0 aynı gün başlamışız iyi en azından birbirimizi takip edebiliriz.
Seni doktor tekrar hangi gün görmek istedi? Bana ayın 26 sına randevu verdi.

Şöyle yap istersen günlük sınır koy mesela bağımlılığın çok sanırım en fazla günde beş adet iç yarım yarım iç söndür tekrar yak nekadar az içersen okadar iyi olur canım
Gunde bir paket rahat icerim ama simdilerde iki gunde bir paket kesin gidiyor insallah cok etkilemez yarin son klomen pazartesi kontrol var iste cok merak ediyorum

Gunde bir paket rahat icerim ama simdilerde iki gunde bir paket kesin gidiyor insallah cok etkilemez yarin son klomen pazartesi kontrol var iste cok merak ediyorum
Keşke hiç içmesen ama bebeğini düşünerek biraz azaltabilirsin bence inanıyorum

Promotili bende okudum suan guava plus serumu kullaniyorum elimde bir aya yakin serum var bunlari bi bitirim etkisi olmazsa senin dedigin gibi promotil women alirim esimede caksir koku suyu iciriyorum keciboynuzu pekmezi bitter muz yediriyorum bakalim

Şifa olsun inşallah canım

Bende hiç bir sorun yoktu canım, hatta sordum extra birşey kullanayımmı diye, zinc c kullan dedi (vitamin) elinizde kullanabilir dedi. Yumurtalık geliştirici extra birşey kullanma bu sefer yumurtan beklenenden daha erken büyür, adet düzeninizi bozarız dedi.

Çok güzel ozaman canım bendede hiç sorun yok yumurtlama anlamında daha önce pıhtılaşma yüzünden iki düşüğüm oldu sorunu bulduk çok şükür şimdi gebeliği hızlandırıp bi an önce pıhtılaşma iğnesi başlayıp yolumuza devam etmeyi istiyoruz kısmetse bakalım. Senin ilk gebelik mi daha önceden düşük falan var mı

Benim ilk canım kimyasal düşük fln yok. İlk defa da klomene başladım, ilk defa kullanıp olanı çok okudum ya biraz heyecanlıyım. Görecez bakalım umutlarım fooos diye sönecek mi.

Benim ilk canım kimyasal düşük fln yok. İlk defa da klomene başladım, ilk defa kullanıp olanı çok okudum ya biraz heyecanlıyım. Görecez bakalım umutlarım fooos diye sönecek mi.
İnşAllah hayırlısı olsun canım tabiki ilk kez kullanıp hamile olan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…