- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Bende kullanıcam, kist olmasından çok korkuyorum.Evet canım kullandım
Ben dün kontrole gittim hepsi çatlamış çok şükür kist olmamış ama olanıda varmış dışardan uyarıcı olduğu için Allah korusun inşallah olmaz hiç kimsedeBende kullanıcam, kist olmasından çok korkuyorum.
Sizinde bugün adetinizin 5. Günü mü?Ben dün kontrole gittim hepsi çatlamış çok şükür kist olmamış ama olanıda varmış dışardan uyarıcı olduğu için Allah korusun inşallah olmaz hiç kimsede
Evet beşinci günüSizinde bugün adetinizin 5. Günü mü?
Evet canim yarin son klomen ve pazartesi kontrole gidecem adetin 13. Gunu gel demisti herhalde catlatma igneside verir sanirim geri doktorum aciklama yapmadi ama burda okudugum kadariyla sen kontrole ne zaman gidecektin ilk tedavim oldugu icin heyecanliyim umarim buyumuslerdirNane surubu canım seninde mi ilk klomen kullanışın?
Pardon biraz yuruyus yapmistim galiba haplardan mi ne kilo aliyorum istahim cok acik
Evet bence çatlama iğnesini gideceğin gün 13. Gün yapacaktır. Ben yeni başladım, adetin 12. Günü gidecem kontrole.Evet canim yarin son klomen ve pazartesi kontrole gidecem adetin 13. Gunu gel demisti herhalde catlatma igneside verir sanirim geri doktorum aciklama yapmadi ama burda okudugum kadariyla sen kontrole ne zaman gidecektin ilk tedavim oldugu icin heyecanliyim umarim buyumuslerdir
Insallah canim Allahim herkezin gonlune gore versinEvet bence çatlama iğnesini gideceğin gün 13. Gün yapacaktır. Ben yeni başladım, adetin 12. Günü gidecem kontrole.
Ayyy Tabii heycanlısındır, bide sen ilaç aşamasında bitirmiş oluyorsunİnşallah bidahaki aya hamile olmuş oluruz
git canım ihmal etme doktorlar paralarını alsınlar yeter onlara sen kendi derdine bak canım git bahane et bişey gitCanlar bugün de yaptım son testi mi. Çatlamamis değil mi hala koyu duruyor. Bı atayım da bakın isterseniz bı yorum istiyorum sizden.
Doktor kontrole cagirmadi beni gitsem mi ki cuma günü karnım ağrıyor hocam belki bu yumurta da kistlesti mı merak ettim geldim desem.
canım sana bişey söyleyim ya sıgaradan vazgeç ya bebekten çok etkiliyor sıgara tek başına kısırlık sebebi şöyle bi bakınca etrafımız hormanlu yiyecek doldu evet bu var ama sıgara içenlerde çogaldı kısırlık çogaldı canım sıgara bebgin gibi kokmaz ona sarılamassın bebgini düşün bırak bir an önceGunde bir paket rahat icerim ama simdilerde iki gunde bir paket kesin gidiyor insallah cok etkilemez yarin son klomen pazartesi kontrol var iste cok merak ediyorum
CANIM ben 6 tummuzda adet oldum gün sürüyor 11 de klomene başladım 5 gün 16 sında kontrole gittim 18temmuzdada igne oldum sabah yani 12 gün sonra oluyor canımBu Son Olsun bebeğim çatlama iğnesini kaçıncı gün vurulmuştun yumurtan 16milimdi dimi vurulurken
Anladım canımmCANIM ben 6 tummuzda adet oldum gün sürüyor 11 de klomene başladım 5 gün 16 sında kontrole gittim 18temmuzdada igne oldum sabah yani 12 gün sonra oluyor canım
Haklisinda elimde degil kriz geciriyorum esim bile sigara tutuyor kriz gecirdigim vakit ama denicem birakamamda azaltirim canim saolcanım sana bişey söyleyim ya sıgaradan vazgeç ya bebekten çok etkiliyor sıgara tek başına kısırlık sebebi şöyle bi bakınca etrafımız hormanlu yiyecek doldu evet bu var ama sıgara içenlerde çogaldı kısırlık çogaldı canım sıgara bebgin gibi kokmaz ona sarılamassın bebgini düşün bırak bir an önce
Gündüz daha iyi diyorlar sperm hızı ve kalitesi acısından canım ne kadar doğru bilemiyorum amaYa kizlar bir sorum olacak iliskimizi gunduzmu yapsak daha hayirli olur yada gece mi biz cogunlukla gece yapiyoduk ama bu sefer gunduzleri calisalim diyoruz
Dogrudur biz gunduz calissak iyi olur tsk ederimGündüz daha iyi diyorlar sperm hızı ve kalitesi acısından canım ne kadar doğru bilemiyorum ama
sabah canımYa kizlar bir sorum olacak iliskimizi gunduzmu yapsak daha hayirli olur yada gece mi biz cogunlukla gece yapiyoduk ama bu sefer gunduzleri calisalim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?