Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar ben kafa dağıtmak amacıyla buralardan biraz uzaklaşıcam. Gerçekten çok etkiliyor her an girmek psikolojimi bozuyor bunu farkettim. Geçen ayı stres ile geçirdim bu ay daha bi huzur var içimde her şey rabbimizden ben hepimiz için dua etmeye devam edicem inşallah tedavim sonucunda bu ay size müjdeyi vermeye gelirim buraya. Hamile arkadaşlarımız bebeklerine iyi baksın hamile kalmak isteyenlerde bol bol dua etsinler bizleri yalnız Allah ulaştırır bebeklerimize... Sizleri seviyorum iyi geceler

Güzel haberini bekliyoruz canım, sürekli giremesende arada bizi haberdar et

Kizlar kac gundur surekli atesim cikiyor yani hissediyorum vucut isim artiyor surekli bide arada bir sol gogsumde hassasiyetlik te oluyor acaba klomen kullandim ondanmi k? Pazartesi kontrolum var

Kizlar kac gundur surekli atesim cikiyor yani hissediyorum vucut isim artiyor surekli bide arada bir sol gogsumde hassasiyetlik te oluyor acaba klomen kullandim ondanmi k? Pazartesi kontrolum var
bilemeyiz canım normalde herkesin bi vucut sicaklıgı oluyor adet oldugunda o sıcaklık düşüyor

merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için.

inşallah canım hamilesindir şimdi test yapsan aslında ortalama bi sonucun çıkar az çok bilgin olur ama en net 14. gün de olu r canım

inşallah canım hamilesindir şimdi test yapsan aslında ortalama bi sonucun çıkar az çok bilgin olur ama en net 14. gün de olu r canım

hayırlısı ile inşallah canm Tabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok merak ediyorum içten içe bi yanımda dio bekle bilemiyorum 5 gün sonra adet olmam lazm olmazsam test yapacagım inşallah

hayırlısı ile inşallah canm Tabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok merak ediyorum içten içe bi yanımda dio bekle bilemiyorum 5 gün sonra adet olmam lazm olmazsam test yapacagım inşallah
sen bilirsin canım sen nasıl istersen öyle yap rabbim saglıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sanada tüm isteyenlerede inşallah

Benimki surekli artiyor klomen kullandigimdan beri dun bitti hala devam ediyor ates basiyor
Sürekli artıyor derken canım belli bi dereceye çıkabilir anca şöyle olabilir atıyorum 36,6 deredeyken 37,00 küsür dereceye çıkıyordur tekrar 36,6 dereceye düşüyordur tekrar 37.00 dereceye çıkıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…