Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet demek istedigim bu yani bi cikiyor bi iniyor pardon
anladım canım bende böyleydim sonunda hamile oldugumu ögrendim inşallah sende öylesindir canım sana bişey diyecegim ama yanlış anlama lütfen profil resmine neden bu resmi koydun tekrar diyorum yanlış anlama lütfen ürkütüyorda beni psikolojik

Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bol bol dinlen artik kendini yorma zaten biliyorsundur bunlari ya whatsapi ilk kullandigimda foto galeride bu ve bu gibi baska capslarda vardi bu gozume carptiydi o gun bugundur bunu kullaniyorum whatsapimda burdada bunu kullanmak istedim biliyorum kotu secim ama degistirecem buraya uymadi sanki

Kız allah seni napmasın güldürdün beni

korktugum yeşilçam karakteri bide sanki tam bana bakıyor gibi geldi sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım benimki şaka takılıyorum sana burdaki ilk arkadaşlarım birer birer gidiyorlar :S

korktugum yeşilçam karakteri bide sanki tam bana bakıyor gibi geldi sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım benimki şaka takılıyorum sana burdaki ilk arkadaşlarım birer birer gidiyorlar :S
Bende üzüldğm burası bi sessizleşti. Sen nasılsın hmilelik nasıl gidiyor kalp atışı için ne zaman giidiceksin kontrole

Bende üzüldğm burası bi sessizleşti. Sen nasılsın hmilelik nasıl gidiyor kalp atışı için ne zaman giidiceksin kontrole
aynen canım gittiler ortalık sessiz inşallah hamileyim diye dönecekler bekliyorum onları burda sizlerde varsınız yanınızdayım her zamn çok migdem bulanıyor canım bişeylerden degil kendi kendine bulanıyor uykuyada doymuyorum ama şükür rabbime her şeye razıyım bebegim saglıklı olsun da önümüzdeki hafta gidecegim canım eşimin izin almasını bekliyorum kızım var benim bitane o durmuyor muayene olurken orda başkalarıda oluyor onlar sevmek istiyrlar korkuyorum ortalıkta pandemi var çok yana yakın bi kız tanımadıgı birinin bide yaşlıysa hemen gider kucagına oturur cana yakın olması güzel ama bi taraftan da kötü anlayacak yaşta deil ablası çok yaramaz çokkk

Anlıyorum canım evet bu dönemde dikkat et valla sana falan bulasır cok riskli. İnsalarda malesef hiç umursamıyor virüs var mı yok mu diye Ay inşallah hamiş haberleriyle dolarız dediğin gibi. erken bulantı kız derler genelde ama diğer kızında da olmuş muydu bulantın

olmuştu galiba ben ozamn çalışıyordum sabah kalkıp hemen leblebi yiyerek yürüyerek işe giderdim çok rahatlatırdı beni şimdi evdeyim çalışmak ile evde olmak çok farkediyor ben çok heycanlıydım ilk bebekti ya işe giderken yolda ne dükkanı görürsem girip bişeyler alıyordum kızımda da rüyamda dalından domates salatalık toplayıp yiyordum şimdide sebze görüyorum rüyamda ne olursa olsun kız erkek hiç farketmez saglıklı olsun da ikiside benim kuzum olacak içimden kız olsun istiyorum ama önce hayırlısı :)

Aynen hayırlısı olsun saglıklı olsun inşallah Kızlar daha bi cimcime olıyor ama erkeklerde annelerinin kıymetlisi oluyo hangisi olsa ama dediğin gibi senin kuzun ikiside baldan tatlı olur

Ah yok canim sorun yok alinmam ben sen keyfine bak hamileligin tadini cikart bide arkadaslarin neden gidiyorlar onu anlamadim

Aynen hayırlısı olsun saglıklı olsun inşallah Kızlar daha bi cimcime olıyor ama erkeklerde annelerinin kıymetlisi oluyo hangisi olsa ama dediğin gibi senin kuzun ikiside baldan tatlı olur
öyle valla rabbim akıllı fikirli saglıklı hayırlı evlat versin cümlemize

Yeliz sende oldu mu bugün ignenin 10 .günü iki gündür sarı akıntım var ve sol kasigima iğne batiyormus gibi hissediyorum normal mi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…