Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün iğnenin 5. Günü idrarımda hafif yanma ve biraz kahve akıntım oldu korktum acaba neden oldu ya
canım dikkat et idrarda yanma enfeksyon demek iç çamaşırını da kesin ütüle kullanmadan önce ben enfeksiyondan çok çektim canım aman dikkat et

Afedersin canım da enfeksiyon varsa ilişki sırasında yada sonrasında da oluyor var mı öyle Bir sıkıntın
Yok canım hiç öyle bişey yaşamadım ama bu hafta yumurtlama haftası diye sık ilişki oldu acaba ondan mı oldu ama ilişki esnasında sokıntı yasamadım bugünde ilişkide olmadı zaten

Ay bilemedim ya inşallah öyle değildir. Cok sıkta idrara cıkıyorum gece 3 kez uyandım gittim dün
sık idrara gitmek degil de yanması sıkıntı canım su asla kullanma ve günlük ped kullanma imkanın varsa kullan yoksada hergün degiş iç çamaşırını

sık idrara gitmek degil de yanması sıkıntı canım su asla kullanma ve günlük ped kullanma imkanın varsa kullan yoksada hergün degiş iç çamaşırını
Normelde de hergün değişyorum canım hatta sabah aksam değişirim genelde. Su kullanma derken içmek anlamında mı yoksa idrar sonrası temizlemek anlamında mı?

Sorun da orda canım iğne olmadım doktor 2 3 güne çatlar dedi sonra kontrol olmadı yani ondan korkuyorum
Hmm anladım o zaman belki gec catlamıstır gec catladıysa adette gecikebilir, aynı zamanda gec döllenmeden dolayı testi yaptıgında hamilelik varsa cıkmamısta olabilir testin varsa yap bence

Hmm anladım o zaman belki gec catlamıstır gec catladıysa adette gecikebilir, aynı zamanda gec döllenmeden dolayı testi yaptıgında hamilelik varsa cıkmamısta olabilir testin varsa yap bence
Elimde yok canım negatife üzülüyorum o yüzden regli bekleyecem diyorum dayanırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…