- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Canım belki.de bebisdendir erken mi yada kahverengi renge daha.Kızlar bugün iğnenin 5. Günü idrarımda hafif yanma ve biraz kahve akıntım oldu korktum acaba neden oldu ya
Yumurta catlamadiysa yada geç oluşup catladiysa olur canımkızlar klomen adet gecikmesi yapar mı yaaaaaa
Bilemedimki acaba yeni yerleşiyor onun lekesi falan mı dedim yoksa enfeksiyon falan mı oldumCanım belki.de bebisdendir erken mi yada kahverengi renge daha.
Afedersin canım da enfeksiyon varsa ilişki sırasında yada sonrasında da oluyor var mı öyle Bir sıkıntınBilemedimki acaba yeni yerleşiyor onun lekesi falan mı dedim yoksa enfeksiyon falan mı oldum
canım dikkat et idrarda yanma enfeksyon demek iç çamaşırını da kesin ütüle kullanmadan önce ben enfeksiyondan çok çektim canım aman dikkat etKızlar bugün iğnenin 5. Günü idrarımda hafif yanma ve biraz kahve akıntım oldu korktum acaba neden oldu ya
evet yapabilir canımkızlar klomen adet gecikmesi yapar mı yaaaaaa
Yok canım hiç öyle bişey yaşamadım ama bu hafta yumurtlama haftası diye sık ilişki oldu acaba ondan mı oldu ama ilişki esnasında sokıntı yasamadım bugünde ilişkide olmadı zatenAfedersin canım da enfeksiyon varsa ilişki sırasında yada sonrasında da oluyor var mı öyle Bir sıkıntın
Ay bilemedim ya inşallah öyle değildir. Cok sıkta idrara cıkıyorum gece 3 kez uyandım gittim düncanım dikkat et idrarda yanma enfeksyon demek iç çamaşırını da kesin ütüle kullanmadan önce ben enfeksiyondan çok çektim canım aman dikkat et
Canım ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı doktor çağırmadı 2 3 güne çatlar dedi 7 veya 8 inde çatlamış olsa bile regl olmam lazımdı ama olmadım 2 gün önce test de yaptım negatifti anlamadım yaaaYumurta catlamadiysa yada geç oluşup catladiysa olur canım
sık idrara gitmek degil de yanması sıkıntı canım su asla kullanma ve günlük ped kullanma imkanın varsa kullan yoksada hergün degiş iç çamaşırınıAy bilemedim ya inşallah öyle değildir. Cok sıkta idrara cıkıyorum gece 3 kez uyandım gittim dün
Ama canım ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı ve çatlamak üzereydi 18 gün geçtievet yapabilir canım
Normelde de hergün değişyorum canım hatta sabah aksam değişirim genelde. Su kullanma derken içmek anlamında mı yoksa idrar sonrası temizlemek anlamında mı?sık idrara gitmek degil de yanması sıkıntı canım su asla kullanma ve günlük ped kullanma imkanın varsa kullan yoksada hergün degiş iç çamaşırını
E o zaman hamilesin demek kiAma canım ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı ve çatlamak üzereydi 18 gün geçtisorma amacım korku aslında yumurta çatlamayıp kistleşmemiştşr umarım.. döngümü biliyorum çünkü yumurta çatlar ve 14. Gün regl olurum
Keşke canım ama test yaptım negatif.. 2 gün önceE o zaman hamilesin demek ki
Kistleşme olmasın da regl olayım canımE o zaman hamilesin demek ki
Bence tekrar yap cıkmamıs olabilir, çatlatma iğnesi olunca kist olmuyor genelde ama inşallah olmamıstırKeşke canım ama test yaptım negatif.. 2 gün önce
Sorun da orda canım iğne olmadımBence tekrar yap cıkmamıs olabilir, çatlatma iğnesi olunca kist olmuyor genelde ama inşallah olmamıstır
Hmm anladım o zaman belki gec catlamıstır gec catladıysa adette gecikebilir, aynı zamanda gec döllenmeden dolayı testi yaptıgında hamilelik varsa cıkmamısta olabilir testin varsa yap benceSorun da orda canım iğne olmadımdoktor 2 3 güne çatlar dedi sonra kontrol olmadı yani ondan korkuyorum
Elimde yok canım negatife üzülüyorum o yüzden regli bekleyecem diyorum dayanırım inşHmm anladım o zaman belki gec catlamıstır gec catladıysa adette gecikebilir, aynı zamanda gec döllenmeden dolayı testi yaptıgında hamilelik varsa cıkmamısta olabilir testin varsa yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?