Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurta çatladımı çatlamadımı kontrole çagırması gerekirdi senin doktorunun ama kist dahi olsa evet adet gecikmesi yapabilir kistte ama bende yapmıyordu ve klomenin yan etkisinde adet gecikmesi de yazıyor muhtemelen klomen yüzündendiir

Normelde de hergün değişyorum canım hatta sabah aksam değişirim genelde. Su kullanma derken içmek anlamında mı yoksa idrar sonrası temizlemek anlamında mı?
temizlik için dedim canım içmek konusunda içebildigin kadar iç çok yararlı fazlasının zararı olmadıgı içecek

Bilgiler için çok sağ ol canım.. kistleşmesi sıkıntı olur mu peki adetle atılır mı? Bu ay zaten umudum yoktu sıkıntı stres yaptım hamile olduğumu hiç hissetmiyorum adet olayım istiyorum

Bilgiler için çok sağ ol canım.. kistleşmesi sıkıntı olur mu peki adetle atılır mı? Bu ay zaten umudum yoktu sıkıntı stres yaptım hamile olduğumu hiç hissetmiyorum adet olayım istiyorum
Adetle atarsun canım bu adetle ya da bi sonrakiyle atarsın korkma nişey olmaz zaten cok riskli olsa bu ilaçlar bu kadar yaygın olmazdı

valla canım kiste baglı bazıları adet ile atılıyor bazıları büyüyor bazıları aynı duruyor onu muayene edecek doktor o söyleyebilir bendeki çikolata kistiydi büyüyordu kstten kurtuluyordum bi süre sonra geri geliyordu herkeste faklı canım

Anladım canım 26 sınds randevum var zaten çıkar ortaya.. teşekkürler tekrardan

Anladım canım 26 sınds randevum var zaten çıkar ortaya.. teşekkürler tekrardan
rica ederim canım ben bu ay hamileligin hiç bir belirtisini yaşamadım sadece akıntım vardı ama normaldede akıntım olurdu agrım vardı kistim büyüdügü zamanlarda da olurdu ama hamileyim sende öyle olursun inşallah

Canım umut dünyası belki hamileyimdir diye düşünmüyor değilim ama hamile olduğumu da hissetmiyorum.. aslında bu ay rahim filmi de çekmiştim şansım yüksekti ama eşimin test sonuçları çok kötü çıktı 2 hafta önce çok stres yaptım çok çok üzüldüm bi kaç gün tam yumurtlama evresiydi tuttuğunu sanmıyorum sonuçlar öyle çıkınca.. daha dün düzeldik tekrar test verdi ve 2 haftada allaha şükürler olsun değerler düzelmişti enfeksiyon kaynaklı bi düşüştü sanırım.. ama bu ay onun yüzünden gitti yani.. senin de gebeliğin sağlıkla ilerlesin canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşş

Adetle atarsun canım bu adetle ya da bi sonrakiyle atarsın korkma nişey olmaz zaten cok riskli olsa bu ilaçlar bu kadar yaygın olmazdı
Ben de öyle düşündüm de canım doktor işte keşke çağırsaydı da aklımda soru işareti kalmasaydı ben de ne bileyim hiç düşünmedim sormadım doktora.. yani ayın 5 inde 22 mm olan yumurta en geç kaç günde çatlayabilir taş çatlasın 8 inde çatladı. Regl olmam lazımdı ama yok

Anladım canım yani inşallah regl olmamanın sebebi bebiştir kötü düşünme kendini stres etme

adetin kaç gün geçti test yaptınmı peki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…