- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
yumurta çatladımı çatlamadımı kontrole çagırması gerekirdi senin doktorunun ama kist dahi olsa evet adet gecikmesi yapabilir kistte ama bende yapmıyordu ve klomenin yan etkisinde adet gecikmesi de yazıyor muhtemelen klomen yüzündendiirAma canım ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı ve çatlamak üzereydi 18 gün geçtisorma amacım korku aslında yumurta çatlamayıp kistleşmemiştşr umarım.. döngümü biliyorum çünkü yumurta çatlar ve 14. Gün regl olurum
temizlik için dedim canım içmek konusunda içebildigin kadar iç çok yararlı fazlasının zararı olmadıgı içecekNormelde de hergün değişyorum canım hatta sabah aksam değişirim genelde. Su kullanma derken içmek anlamında mı yoksa idrar sonrası temizlemek anlamında mı?
Bilgiler için çok sağ ol canım.. kistleşmesi sıkıntı olur mu peki adetle atılır mı? Bu ay zaten umudum yoktu sıkıntı stres yaptım hamile olduğumu hiç hissetmiyorum adet olayım istiyorumyumurta çatladımı çatlamadımı kontrole çagırması gerekirdi senin doktorunun ama kist dahi olsa evet adet gecikmesi yapabilir kistte ama bende yapmıyordu ve klomenin yan etkisinde adet gecikmesi de yazıyor muhtemelen klomen yüzündendiir
Sagol canım söylediğin içintemizlik için dedim canım içmek konusunda içebildigin kadar iç çok yararlı fazlasının zararı olmadıgı içecek
Anladım canım ben test bağımlısı oldumda ondna herkesede yap diyorumElimde yok canım negatife üzülüyorum o yüzden regli bekleyecem diyorum dayanırım inş
Adetle atarsun canım bu adetle ya da bi sonrakiyle atarsın korkma nişey olmaz zaten cok riskli olsa bu ilaçlar bu kadar yaygın olmazdıBilgiler için çok sağ ol canım.. kistleşmesi sıkıntı olur mu peki adetle atılır mı? Bu ay zaten umudum yoktu sıkıntı stres yaptım hamile olduğumu hiç hissetmiyorum adet olayım istiyorum
valla canım kiste baglı bazıları adet ile atılıyor bazıları büyüyor bazıları aynı duruyor onu muayene edecek doktor o söyleyebilir bendeki çikolata kistiydi büyüyordu kstten kurtuluyordum bi süre sonra geri geliyordu herkeste faklı canımBilgiler için çok sağ ol canım.. kistleşmesi sıkıntı olur mu peki adetle atılır mı? Bu ay zaten umudum yoktu sıkıntı stres yaptım hamile olduğumu hiç hissetmiyorum adet olayım istiyorum
Akıntı devam ediyor mu. Benim de çok fazla sarı akıntı var çok korkuyorumKızlar bugün iğnenin 5. Günü idrarımda hafif yanma ve biraz kahve akıntım oldu korktum acaba neden oldu ya
Anladım canım 26 sınds randevum var zaten çıkar ortaya.. teşekkürler tekrardanvalla canım kiste baglı bazıları adet ile atılıyor bazıları büyüyor bazıları aynı duruyor onu muayene edecek doktor o söyleyebilir bendeki çikolata kistiydi büyüyordu kstten kurtuluyordum bi süre sonra geri geliyordu herkeste faklı canım
rica ederim canım ben bu ay hamileligin hiç bir belirtisini yaşamadım sadece akıntım vardı ama normaldede akıntım olurdu agrım vardı kistim büyüdügü zamanlarda da olurdu ama hamileyim sende öyle olursun inşallahAnladım canım 26 sınds randevum var zaten çıkar ortaya.. teşekkürler tekrardan
Yok akıntım durdu ama hala sürekli idrara cıkıyorum 10 dkada bir gidiyorumAkıntı devam ediyor mu. Benim de çok fazla sarı akıntı var çok korkuyorum
Ben de öyleydim canım ama negatiflerin beni çok üzdüğünü gördüm kan görmek daha iyiiAnladım canım ben test bağımlısı oldumda ondna herkesede yap diyorum
Canım umut dünyası belki hamileyimdir diye düşünmüyor değilim ama hamile olduğumu da hissetmiyorum.. aslında bu ay rahim filmi de çekmiştim şansım yüksekti ama eşimin test sonuçları çok kötü çıktı 2 hafta önce çok stres yaptım çok çok üzüldüm bi kaç gün tam yumurtlama evresiydi tuttuğunu sanmıyorum sonuçlar öyle çıkınca..rica ederim canım ben bu ay hamileligin hiç bir belirtisini yaşamadım sadece akıntım vardı ama normaldede akıntım olurdu agrım vardı kistim büyüdügü zamanlarda da olurdu ama hamileyim sende öyle olursun inşallah
Ben de öyle düşündüm de canım doktor işte keşke çağırsaydı da aklımda soru işareti kalmasaydı ben de ne bileyim hiç düşünmedim sormadım doktora.. yani ayın 5 inde 22 mm olan yumurta en geç kaç günde çatlayabilir taş çatlasın 8 inde çatladı. Regl olmam lazımdı ama yokAdetle atarsun canım bu adetle ya da bi sonrakiyle atarsın korkma nişey olmaz zaten cok riskli olsa bu ilaçlar bu kadar yaygın olmazdı
Anladım canım yani inşallah regl olmamanın sebebi bebiştirBen de öyle düşündüm de canım doktor işte keşke çağırsaydı da aklımda soru işareti kalmasaydı ben de ne bileyim hiç düşünmedim sormadım doktora.. yani ayın 5 inde 22 mm olan yumurta en geç kaç günde çatlayabilir taş çatlasın 8 inde çatladı. Regl olmam lazımdı ama yok
adetin kaç gün geçti test yaptınmı peki hiçBen de öyle düşündüm de canım doktor işte keşke çağırsaydı da aklımda soru işareti kalmasaydı ben de ne bileyim hiç düşünmedim sormadım doktora.. yani ayın 5 inde 22 mm olan yumurta en geç kaç günde çatlayabilir taş çatlasın 8 inde çatladı. Regl olmam lazımdı ama yok
İnş canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAnladım canım yani inşallah regl olmamanın sebebi bebiştirkötü düşünme kendini stres etme
2 gün gecikti canım 20 sinde yaptım negatifadetin kaç gün geçti test yaptınmı peki hiç
Akintinin devam etmemesi güzel yumurta ile ilgili olabilirYok akıntım durdu ama hala sürekli idrara cıkıyorum 10 dkada bir gidiyorum
bidaha yapsana canım ne olur ne olmaz 3 günde neler degişir2 gün gecikti canım 20 sinde yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?