- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Adet olmazsam pazartesi yaparım canım..bidaha yapsana canım ne olur ne olmaz 3 günde neler degişir
aynen canım yap bakalım bizede at resmini inş çift çizgi atarsınAdet olmazsam pazartesi yaparım canım..
Umarım iyi bişeydir su an yasadığımın sebebi idrara gitmekten uyuyamıyorumAkintinin devam etmemesi güzel yumurta ile ilgili olabilir
Amin canım inşallahİnş canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallahUmarım iyi bişeydir su an yasadığımın sebebi idrara gitmekten uyuyamıyorum
Ayın 17 snnde kontrole gittim canım yumurtam 19 mm falan civarıydı salı sabahta catlatma iğnesi oldum çarşamba aksam catlamıstır onun için senle yakın tarihlerdeyiz yani 1 gün önce sonradır yumurtlamamızCanım benim inşallah yoktur enfeksiyon . Aynı gün mü yunurtladik biz benimki salı çarşamba yunurtalama gördüm zaten p.tesi gittigimde 16.5mm idi. Salı çarşamba ovulasyon testi ile baktım yumurtlama gördüm ama catladigini göremedim test bitti. Doktor da cagirmadi kist var diye . Yine de yumurtlama günümü biliyorum adet tarihin neydi senin. Ayın 5 Olmuştum ben.
Klomen kullanman bitmiş miydi canımmsenin catlatma oldun mu. Acaba iğnenin yan etkisi falan mıİnşallahBen de sık idrara gidiyorum hatta ilk defa bu ay uykumu bozuyor
muayene olmayınca nedenini bilemeyiz canımKizlaar yine ben sorularla geldim kusura bakmayin biraz uzun olacak
Ben ovu testimi ilk defa ramazanda kullanmistim adetin 11.12 gunleri testim tam pik degilde koyu oluyodu o gunlerde yumurta akimida gormustum neyse sonraki aylardada 11.12 gunleri yumurta aki felan goruyordum ama dun 11. bugun 12. yumurta aki felan bisey yok klomen kullanmistim ondanmi oldu ki kasiklarimda surekli hareketlilik ve vucut isim bi cikiyo bi iniyo ahh su pazartesi bi gelemedi cok merak icindeyim klomen ise yaradi mi acaba
Aynı bende de öyle oldu canım her ay akıntım olurdu bu ay klomen kullandım akıntı falan olmadı hiç adet 2 gün gecikti 3 gün önce de test yaptım negatifti bi şey anlamadımmKizlaar yine ben sorularla geldim kusura bakmayin biraz uzun olacak
Ben ovu testimi ilk defa ramazanda kullanmistim adetin 11.12 gunleri testim tam pik degilde koyu oluyodu o gunlerde yumurta akimida gormustum neyse sonraki aylardada 11.12 gunleri yumurta aki felan goruyordum ama dun 11. bugun 12. yumurta aki felan bisey yok klomen kullanmistim ondanmi oldu ki kasiklarimda surekli hareketlilik ve vucut isim bi cikiyo bi iniyo ahh su pazartesi bi gelemedi cok merak icindeyim klomen ise yaradi mi acaba
Doktorunu arayıp sorsana ben de bugün sarı akıntıyı soracağımUmarım iyi bişeydir su an yasadığımın sebebi idrara gitmekten uyuyamıyorum
Klomen kullandım 5 gün günde iki defa ayın 12 sinde çatlatma iğnesi yaptı benim anlamadığım şu bat mi bekleyecegim yoksa çatlatma ignesinin 14 .gününü mu kafam çok karışıkKlomen kullanman bitmiş miydi canımmsenin catlatma oldun mu. Acaba iğnenin yan etkisi falan mı
Canım elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım sanki ikinci çizgi koyu gibi geldi bana.. 1 hafta önce yaptığımda baya açıktıaynen canım yap bakalım bizede at resmini inş çift çizgi atarsın
Canım gecen ay bende de sarı akıntı oldu iğnenin falan etkisi olabilir belkiDoktorunu arayıp sorsana ben de bugün sarı akıntıyı soracağım
Klomen kullandım 5 gün günde iki defa ayın 12 sinde çatlatma iğnesi yaptı benim anlamadığım şu bat mi bekleyecegim yoksa çatlatma ignesinin 14 .gününü mu kafam çok karışık
Canım elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım sanki ikinci çizgi koyu gibi geldi bana.. 1 hafta önce yaptığımda baya açıktı
Yok akıntım durdu ama hala sürekli idrara cıkıyorum 10 dkada bir gidiyorum
Canım 14. Gün test yaparsan çıkarDoktorunu arayıp sorsana ben de bugün sarı akıntıyı soracağım
Klomen kullandım 5 gün günde iki defa ayın 12 sinde çatlatma iğnesi yaptı benim anlamadığım şu bat mi bekleyecegim yoksa çatlatma ignesinin 14 .gününü mu kafam çok karışık
Ovi testi yanıltıcı olabilir bi test alma imkanın yokmu canım uzakmı eczaneCanım elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım sanki ikinci çizgi koyu gibi geldi bana.. 1 hafta önce yaptığımda baya açıktı
Hastane yakınsa acilde kan ver canım 1 saate çıkıyorCanım elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım sanki ikinci çizgi koyu gibi geldi bana.. 1 hafta önce yaptığımda baya açıktı
Bugün pazar canım nöbetçi eczaneler de uzak...resmen ikinci çizgi ile birinci çizgi aynı koyulukta şu an.. geçen hafta silikti biraz umutlandımOvi testi yanıltıcı olabilir bi test alma imkanın yokmu canım uzakmı eczane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?