- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Acile git canım kan ver yakında özel hastane varsa oraya git kan ver kesin sonuç alırsınBugün pazar canım nöbetçi eczaneler de uzak...resmen ikinci çizgi ile birinci çizgi aynı koyulukta şu an.. geçen hafta silikti biraz umutlandım
Birazdan misafirim gelcek canım yarın gidebilirim ancakkkAcile git canım kan ver yakında özel hastane varsa oraya git kan ver kesin sonuç alırsın
Canım var gibi bence ya nöbetçi eczaneye git yada git bi yerde kan verŞu an ovu böyle canım.. inş umutlarım yıkılmaz
Herşeyde bi hayır vardır yarın güz3l haber alırsın inşallahBirazdan misafirim gelcek canım yarın gidebilirim ancakkk
Yapınca sonuçları yazarım canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bana dua eder misin hamilesin belki rabbim kabul ederCanım var gibi bence ya nöbetçi eczaneye git yada git bi yerde kan ver
Ederim tabi canım bence güzel haber haber alacaksın rabbim sevincini boşa çıkarmasınYapınca sonuçları yazarım canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bana dua eder misin hamilesin belki rabbim kabul eder
Çokkkk teşekkürler canımm benim..Ederim tabi canım bence güzel haber haber alacaksın rabbim sevincini boşa çıkarmasın
Canım bencede var giibiYapınca sonuçları yazarım canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bana dua eder misin hamilesin belki rabbim kabul eder
Bilmiyorum ki canım ovulasyon testi tam pik yani... yumurtlama günlerimde böyle görmüştüm en son... umutlanmak da istemiyorumCanım bencede var giibi
Evet iğnenin etkisi olabilir dedi doktor erken şimdi biraz daha bekle dediCanım gecen ay bende de sarı akıntı oldu iğnenin falan etkisi olabilir belki
Anladım canım bende öyle düşündüm gecen ay bendede oldu cünkü burda baska arkadaslarda da olmuaEvet iğnenin etkisi olabilir dedi doktor erken şimdi biraz daha bekle dedi
Nasipse yarin kontrolum var cok heyecanliyimmuayene olmayınca nedenini bilemeyiz canım
Daha sonrasinda test yaptinmi canimAynı bende de öyle oldu canım her ay akıntım olurdu bu ay klomen kullandım akıntı falan olmadı hiç adet 2 gün gecikti 3 gün önce de test yaptım negatifti bi şey anlamadımm
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse hakkında onu versin içindeki sevinci görsün rabbimNasipse yarin kontrolum var cok heyecanliyim
Regl oldum canımDaha sonrasinda test yaptinmi canim
bendede öyle akıntı vardı hafiften sarı gibi olabilir canım Allah ın hakkı 3 tür belki 3. de nasip etmiştir sana inşallahOvitrellayı 11 Ağustosa oldum 21 Ağustos’ta testim silik ikinci çizgi çıktı bakalım birkaç gün sonra yine yapacağım 3. Klomen serüvenim, ve yine her ay olduğu gibi yeni bir kistim benimle sağ yumurtalıkta en son 3buçuk cm di . Bu arada sümüksü uzayan akıntı olmasında gebelik belirtisimi sizce
üzülme canım rabbim herşeyin hayırlısını versin demekki hayırlı bi zamn degilmiş senin için en yakın zamnda rabbim sana hayırlı bi evlat versinRegl oldum canım
Amin canım benim çok teşekkür ederim...üzülme canım rabbim herşeyin hayırlısını versin demekki hayırlı bi zamn degilmiş senin için en yakın zamnda rabbim sana hayırlı bi evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?