- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse hakkında onu versin içindeki sevinci görsün rabbim
Uzulme calismalara devam edecegiz insallah nasibimizde ne zaman varsa o zaman olur bende bekliyorum sonra adeti gorunce olsun bidaki sefere insallah diyorumRegl oldum canım
Bence 18.93olan canımKizlar kontrolden ciktim gobegimden bakti bir tane yumurtam oldugunu soyledi kendiliginden catlar dedi istersen catlatma igneside yazim dedi bende yumurta iyi buyumusmu diye sordum evet dedi gun asiri iliski dedi bende sen yinede catlatma ignesi yaz dedim
Doktor tekrar adet olursan kalan klomene tekrar kullanip adetin 13. Gunu gelirsin dedi
Ama anlamadigim fotoda ust tarafta 12.0 cm yaziyor alt kosede de 18.93mm yaziyor hangisinene bakmam gerekiyor
Canim biz iki gun once degerlendirdik igneyi yarin vursam yarinda degerlendirsek sonra ertesi gunde gerci doktor iki gune bir yapin dedi nasil yapsak acabaBence 18.93olan canım
Canım iğneyi plduktan 36 saat sonra catlama oluyor diyorlar o saati tam değerlendir. Mesela yarın sabah 9 da iğneyi yapsan çarşamba aksam 21.00 da değerlendirmen lazım sonrada ister üst üste ister gün aşırı devam et benim doktorum ard arda önce 2 gün sonra gün aşırı şeklinde veriyorCanim biz iki gun once degerlendirdik igneyi yarin vursam yarinda degerlendirsek sonra ertesi gunde gerci doktor iki gune bir yapin dedi nasil yapsak acaba
Canim doktoruma sordugumda ne zaman igneyi vurim diye istedigin zaman vur dedi yarin vurursam gec olmazmi hadi belki bugun catlicakCanım iğneyi plduktan 36 saat sonra catlama oluyor diyorlar o saati tam değerlendir. Mesela yarın sabah 9 da iğneyi yapsan çarşamba aksam 21.00 da değerlendirmen lazım sonrada ister üst üste ister gün aşırı devam et benim doktorum ard arda önce 2 gün sonra gün aşırı şeklinde veriyor
Ben örnek verdim canım bugün vurursanda işte ilişki için 36 saat sonrasını hesaplaCanim doktoruma sordugumda ne zaman igneyi vurim diye istedigin zaman vur dedi yarin vurursam gec olmazmi hadi belki bugun catlicak
Saol canim anliyorum senide iste bende heyecanliyim biraz yarin vurursam gecmi olur diye dusunuyorum o yuzden kusura bakma valla rahatsiz edip duruyorumBen örnek verdim canım bugün vurursanda işte ilişki için 36 saat sonrasını hesapla
Benim doktorum da gün aşırı demişti. Sonra gittiğimde fazla oldu dedim gülerek olsun fazladan zarar gelmez demişti. Geçen ay benim iğneyi vurdugum halde çatlamamis mesela. Çok da degerlendirmistm. Sen 3 gün arka arkaya değerlendir benceCanim biz iki gun once degerlendirdik igneyi yarin vursam yarinda degerlendirsek sonra ertesi gunde gerci doktor iki gune bir yapin dedi nasil yapsak acaba
Ee canim catlamadiysa nasil oluyor peki igneyi vurunduysan ben saat 7 de vurunacam ya yarin yapmicam gec olabilir diye dusundum bu gece baslarim artik degerlendirmelereBenim doktorum da gün aşırı demişti. Sonra gittiğimde fazla oldu dedim gülerek olsun fazladan zarar gelmez demişti. Geçen ay benim iğneyi vurdugum halde çatlamamis mesela. Çok da degerlendirmistm. Sen 3 gün arka arkaya değerlendir bence
Yok canım ne rahatsızlıgı hepimiz burda birnirimizden fikşr alıyoruz. Benim yumurtam 18-19 mmdeyken doktorum ertesi gün vur iğneyi yumurtan 20 mm ulaşsın dedi. Bugün adetinin ilk gğnünden itibaren kacıncaı günün? Ovü testin varsa ya da yapsan yuöurtlama yakın mı fikir verir sanaSaol canim anliyorum senide iste bende heyecanliyim biraz yarin vurursam gecmi olur diye dusunuyorum o yuzden kusura bakma valla rahatsiz edip duruyorum
Canım iğneyi bugün vurmayacaksan bence bugün değerlendirme cünkü sperm kalitesi için catlamadan öcneki gün yapmayın diyor doktorlarEe canim catlamadiysa nasil oluyor peki igneyi vurunduysan ben saat 7 de vurunacam ya yarin yapmicam gec olabilir diye dusundum bu gece baslarim artik degerlendirmelere
Anladim canim bugun adetin 13. Gunu bugun vurunim diyorum saat 7 gibi zaten doktorum istedigin zaman ya dedi saat vermediYok canım ne rahatsızlıgı hepimiz burda birnirimizden fikşr alıyoruz. Benim yumurtam 18-19 mmdeyken doktorum ertesi gün vur iğneyi yumurtan 20 mm ulaşsın dedi. Bugün adetinin ilk gğnünden itibaren kacıncaı günün? Ovü testin varsa ya da yapsan yuöurtlama yakın mı fikir verir sana
canım işaretli orda ama mm yazmıyorKizlar kontrolden ciktim gobegimden bakti bir tane yumurtam oldugunu soyledi kendiliginden catlar dedi istersen catlatma igneside yazim dedi bende yumurta iyi buyumusmu diye sordum evet dedi gun asiri iliski dedi bende sen yinede catlatma ignesi yaz dedim
Doktor tekrar adet olursan kalan klomene tekrar kullanip adetin 13. Gunu gelirsin dedi
Ama anlamadigim fotoda ust tarafta 12.0 cm yaziyor alt kosede de 18.93mm yaziyor hangisinene bakmam gerekiyor
Sanirim alt sag kosedeki oluyor 18 mm az oncede saat yedide ignemi vurundum ve iliskiler baslasin artikkkkkcanım işaretli orda ama mm yazmıyor
Aynen bugün vurul o zaman cünkü zatwn genelde 14-15. Gün catlıyor ya ideal olurAnladim canim bugun adetin 13. Gunu bugun vurunim diyorum saat 7 gibi zaten doktorum istedigin zaman ya dedi saat vermedi
hemen kalkma bel artına yastık koy aslında hemen uykuya dalacagın saati seçsen daha iyi olur ne kafanda sorular olur ne stresSanirim alt sag kosedeki oluyor 18 mm az oncede saat yedide ignemi vurundum ve iliskiler baslasin artikkkkk
Iliski esnasinda yastigi kalcamin altina koyuyorum isimiz bittikten sonrada bir saat falan yastikla duruyorum arada bir ayaklarimi kaldiriyorum bide sucak su torbasi tutuyorum bi karnima bi ayaklarima bi saat sonra falanda yastigi alip oyle uzanacam vakit gecsin diyede film izliyorum napimhemen kalkma bel artına yastık koy aslında hemen uykuya dalacagın saati seçsen daha iyi olur ne kafanda sorular olur ne stres
Hayirlisi canim insallah bebis bekleyen herkeze tez zamanda nasip etsin yaradan yipratmasinAynen bugün vurul o zaman cünkü zatwn genelde 14-15. Gün catlıyor ya ideal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?