Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sıcak su torbasını ayaklarına koy ama karnına koyma benim hamilelik bulantılı geçiyor ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum hep migde bulantısı var bide ateşim çok çıkıyor bi anda düşüyor neden bilmiyorum normalmi onuda bilmiyorum kızımda hiç böyle olmamıştım hayırlısı bakalım canım

Canim bulanti her hamilelikte olan birsey de atesin inip cikmasini bilemicem yani hic hamile kalmadim yorum yapamicam kusura bakma insallah onemli birsey yoktur

Canim bulanti her hamilelikte olan birsey de atesin inip cikmasini bilemicem yani hic hamile kalmadim yorum yapamicam kusura bakma insallah onemli birsey yoktur
Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası siskinliginiz oldu mu? Benim karnım çok şiş ve kasığım ağrıyor

Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası siskinliginiz oldu mu? Benim karnım çok şiş ve kasığım ağrıyor
Ya aslinda bi kac gundur var siskinlik kilo mu aldim acaba dedim yani klomena yorumlamadim catlatma ignesini bugun oldum ve benim kasiklarimda da bi kac gundur hareketlilik vardi zaten ama bu igne bende nasil etki gosteri bilemiyorum sen nezaman oldun catlatma ignesini

Cumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnım folik asit falan da kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum

Cumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnım folik asit falan da kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum
Valla canim yardimci olmak isterim ama klomeni ve catlatma ignesini ilk defa deniyorum bende burdan arastiriyorum iste yani her insanda farklilik gosterebilir ben iki kutu folbiol kullandim sonra biraktim doktorumda sormadi tavsiyede etmedi bilemedim ama su var gogsum sisler nezamandir karnimda sislik var biraz kilo alinca boyle oluyor bende ha bide atesim bi cikip bi iniyor kac gundur sanirim bunlardan dolayi

Olabilir çok teşekkür ederim yine de uzun uzun cevap verdiğiniz, vakit ayırdığınız için her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Merhaba canlarım doktor kontrolünden çıktım maşallah biri 23 biri 16 milim yumurtam çok şükür hazır bulunuyor klomene çok iyi tepki vermişim bin şükür mutlu oldum iğnemi de doktor vurdu hemen büyüklük yeterli diye haber etmek istedim yine ara ara girerim buraya eskisi kadar kendimi kaptırmamak şartıyla

Kız özledik seni valla seninde erkenden gelişti yumurtalarun bu ay inşallah 14 gün sonrada hamiş haberini alcaz

hoş geldin canım daha güzel haberlerle gelirisn inşallah

Cok sevindik canim insallah hamis haberlerini de aliriz senden

Merhaba herkese. Bende bu ay aşılama için klomen kullanıyorum hatta bu akşam son içeceğim. Bugün doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş oda 14 mm miş adetimden sonra 9.gün sizce nasıl? Aşılamaya yeter mı acaba? Teşekkürler şimdiden ☺

aşılama için az geldi bana dogrusunu doktor bilir bildigim kadarıyla bi aşılamada 3 tane falan aşılıyorlar şans çok olsun diye o yüzden aşılamalarda çogul gebelik çok oluyor hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…