- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
sıcak su torbasını ayaklarına koy ama karnına koyma benim hamilelik bulantılı geçiyor ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum hep migde bulantısı var bide ateşim çok çıkıyor bi anda düşüyor neden bilmiyorum normalmi onuda bilmiyorum kızımda hiç böyle olmamıştım hayırlısı bakalım canımIliski esnasinda yastigi kalcamin altina koyuyorum isimiz bittikten sonrada bir saat falan yastikla duruyorum arada bir ayaklarimi kaldiriyorum bide sucak su torbasi tutuyorum bi karnima bi ayaklarima bi saat sonra falanda yastigi alip oyle uzanacam vakit gecsin diyede film izliyorum napimsenin hamilelik nasil geciyor canim
Canim bulanti her hamilelikte olan birsey de atesin inip cikmasini bilemicem yani hic hamile kalmadim yorum yapamicam kusura bakma insallah onemli birsey yoktursıcak su torbasını ayaklarına koy ama karnına koyma benim hamilelik bulantılı geçiyor ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum hep migde bulantısı var bide ateşim çok çıkıyor bi anda düşüyor neden bilmiyorum normalmi onuda bilmiyorum kızımda hiç böyle olmamıştım hayırlısı bakalım canım
Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası siskinliginiz oldu mu? Benim karnım çok şiş ve kasığım ağrıyorCanim bulanti her hamilelikte olan birsey de atesin inip cikmasini bilemicem yani hic hamile kalmadim yorum yapamicam kusura bakma insallah onemli birsey yoktur
Ya aslinda bi kac gundur var siskinlik kilo mu aldim acaba dedim yani klomena yorumlamadim catlatma ignesini bugun oldum ve benim kasiklarimda da bi kac gundur hareketlilik vardi zaten ama bu igne bende nasil etki gosteri bilemiyorum sen nezaman oldun catlatma ignesiniKlomen ve çatlatma iğnesi sonrası siskinliginiz oldu mu? Benim karnım çok şiş ve kasığım ağrıyor
Cumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnımYa aslinda bi kac gundur var siskinlik kilo mu aldim acaba dedim yani klomena yorumlamadim catlatma ignesini bugun oldum ve benim kasiklarimda da bi kac gundur hareketlilik vardi zaten ama bu igne bende nasil etki gosteri bilemiyorum sen nezaman oldun catlatma ignesini
Valla canim yardimci olmak isterim ama klomeni ve catlatma ignesini ilk defa deniyorum bende burdan arastiriyorum iste yani her insanda farklilik gosterebilir ben iki kutu folbiol kullandim sonra biraktim doktorumda sormadi tavsiyede etmedi bilemedim ama su var gogsum sisler nezamandir karnimda sislik var biraz kilo alinca boyle oluyor bende ha bide atesim bi cikip bi iniyor kac gundur sanirim bunlardan dolayiCumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnımfolik asit falan da kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum
OlabilirValla canim yardimci olmak isterim ama klomeni ve catlatma ignesini ilk defa deniyorum bende burdan arastiriyorum iste yani her insanda farklilik gosterebilir ben iki kutu folbiol kullandim sonra biraktim doktorumda sormadi tavsiyede etmedi bilemedim ama su var gogsum sisler nezamandir karnimda sislik var biraz kilo alinca boyle oluyor bende ha bide atesim bi cikip bi iniyor kac gundur sanirim bunlardan dolayi
Nedemek hepimizde guzel haberleri aliriz insallahOlabilirçok teşekkür ederim yine de uzun uzun cevap verdiğiniz, vakit ayırdığınız için her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Kız özledik seni vallaMerhaba canlarım doktor kontrolünden çıktım maşallah biri 23 biri 16 milim yumurtam çok şükür hazır bulunuyor klomene çok iyi tepki vermişim bin şükür mutlu oldum iğnemi de doktor vurdu hemen büyüklük yeterli diye haber etmek istedim yine ara ara girerim buraya eskisi kadar kendimi kaptırmamak şartıyla
hoş geldin canım daha güzel haberlerle gelirisn inşallahMerhaba canlarım doktor kontrolünden çıktım maşallah biri 23 biri 16 milim yumurtam çok şükür hazır bulunuyor klomene çok iyi tepki vermişim bin şükür mutlu oldum iğnemi de doktor vurdu hemen büyüklük yeterli diye haber etmek istedim yine ara ara girerim buraya eskisi kadar kendimi kaptırmamak şartıyla
Hoş buldum yavrum inşallahhoş geldin canım daha güzel haberlerle gelirisn inşallah
İnşAllah canım benim sen çoktan gitmiştirsin kontrole kaç milim olmuş yumurtalar iğne oldun muKız özledik seni vallaseninde erkenden gelişti yumurtalarun bu ay inşallah 14 gün sonrada hamiş haberini alcaz
Cok sevindik canim insallah hamis haberlerini de aliriz sendenMerhaba canlarım doktor kontrolünden çıktım maşallah biri 23 biri 16 milim yumurtam çok şükür hazır bulunuyor klomene çok iyi tepki vermişim bin şükür mutlu oldum iğnemi de doktor vurdu hemen büyüklük yeterli diye haber etmek istedim yine ara ara girerim buraya eskisi kadar kendimi kaptırmamak şartıyla
Çook sağolasın amin canım benimCok sevindik canim insallah hamis haberlerini de aliriz senden
aşılama için az geldi bana dogrusunu doktor bilir bildigim kadarıyla bi aşılamada 3 tane falan aşılıyorlar şans çok olsun diye o yüzden aşılamalarda çogul gebelik çok oluyor hayırlısı canımMerhaba herkese. Bende bu ay aşılama için klomen kullanıyorum hatta bu akşam son içeceğim. Bugün doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş oda 14 mm miş adetimden sonra 9.gün sizce nasıl? Aşılamaya yeter mı acaba? Teşekkürler şimdiden ☺
Kız özledik seni vallaseninde erkenden gelişti yumurtalarun bu ay inşallah 14 gün sonrada hamiş haberini alcaz
Bende 2nin üzerindeyse yapılmaz diye okudum ama bilemiyorum yinedeaşılama için az geldi bana dogrusunu doktor bilir bildigim kadarıyla bi aşılamada 3 tane falan aşılıyorlar şans çok olsun diye o yüzden aşılamalarda çogul gebelik çok oluyor hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?