Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım benim sen çoktan gitmiştirsin kontrole kaç milim olmuş yumurtalar iğne oldun mu
İğne oldum canım gecen hafta bugün. Yumurtalar işte iğne olmadan 1 gün önce 18-19 mm arasında olgunlar demişti yarın 20 olur iğneyi yaparsın dedi öyle bakalım test yapmak için gün sayıyorum

İğne oldum canım gecen hafta bugün. Yumurtalar işte iğne olmadan 1 gün önce 18-19 mm arasında olgunlar demişti yarın 20 olur iğneyi yaparsın dedi öyle bakalım test yapmak için gün sayıyorum
Sayma sayma daha çabuk geçer saymadan inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu ay

Yarın ve öbür gün mutlaka olmak üzere sonrası için kısıtlama yok
Anladım canım bende iğneden 36 saat sonrasını ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonra gün aşırı devam etmem gerekiyordu ama edemedim cok idrarım yandı sık idrara gidiyordum kanlı akıntım pldu faln cok kötüydüm yani şimdi iyiyim ama korkuyorum ilişkiye girmeye

Napayım canım valla kuru sos kışlık hazırlık derken geçti bu hafta zaman. Adetime 1 hafta var. İlişkiyi de bıraktım artık catlamistir zaten diye. bilmiyorum umutlu değilim çok kistten dolayı bana duphaston verdi birde doktor onu kullanıyorum. Sen nasılsın.

Cumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnım folik asit falan da kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum
Canım merhaba benimde karnım çok şişmişti hatta vücudum kendini hamile sanıyor diye gülmüştük eşimle çok büyüdü sanki 4 aylık hamile gibiydi

oh ohh yap acı sosada bayılırım ben daha hiç bi hazırlık yapmadım soganın sarımsagın yanına yaklaşamıyorum nasıl olacak bilmşyorum canım habr verin bizede hadi olmuştur inş bu ay canım bende kist varken hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…