- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
yok canım yigenim yaptırdı doktor sordu ona çogul gebelik olabilir istiyormusunuz diye evet dediler 3 tane yapıldıBende 2nin üzerindeyse yapılmaz diye okudum ama bilemiyorum yinede
özele mi gidiyorsun canım senBende 2nin üzerindeyse yapılmaz diye okudum ama bilemiyorum yinede
İğne oldum canım gecen hafta bugün. Yumurtalar işte iğne olmadan 1 gün önce 18-19 mm arasında olgunlar demişti yarın 20 olur iğneyi yaparsın dedi öyle bakalım test yapmak için gün sayıyorumİnşAllah canım benim sen çoktan gitmiştirsin kontrole kaç milim olmuş yumurtalar iğne oldun mu
Canım iğnenin 8. Günü bugün test için 5 gün kaldı bekliyorum. Yapınca size dicemmasalkzz sende durumlar ne canım
Acile git canım kan ver yakında özel hastane varsa oraya git kan ver kesin sonuç alırsın
[/Q
Yarın iğnenin 14 günü test yapsam çıkar mı?çok korkuyorum
Sayma sayma daha çabuk geçer saymadan inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu ayİğne oldum canım gecen hafta bugün. Yumurtalar işte iğne olmadan 1 gün önce 18-19 mm arasında olgunlar demişti yarın 20 olur iğneyi yaparsın dedi öyle bakalım test yapmak için gün sayıyorum
inşallah yaptıgınız ilk testte pozitifi görür bebişlerinize kavuşursunuz canım hepinizdeSayma sayma daha çabuk geçer saymadan inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu ay
Ay inşallah canımSayma sayma daha çabuk geçer saymadan inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu ay
Amiininşallah yaptıgınız ilk testte pozitifi görür bebişlerinize kavuşursunuz canım hepinizde
Yarın ve öbür gün mutlaka olmak üzere sonrası için kısıtlama yokAy inşallah canımsen şimdi hangi günleri değerlendiricen doktor ne dedi?
Anladım canım bende iğneden 36 saat sonrasını ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonra gün aşırı devam etmem gerekiyordu ama edemedim cok idrarım yandı sık idrara gidiyordum kanlı akıntım pldu faln cok kötüydüm yani şimdi iyiyim ama korkuyorum ilişkiye girmeyeYarın ve öbür gün mutlaka olmak üzere sonrası için kısıtlama yok
Özelse sanada birden fazla koyarlar canım ama sanırım tek yumurtan var doktorla konuşsan bidahaki ay yumurtanın çok oldugunda mı denesen aceba gerçi rabbim ol dedikten sonra tek yumurta da tutarevet özel hastane ☺
Yok elimde test yapmak kolay hergun işe giderken hastanenin önünden geciyorum sonuç üzer beni
Napayım canım valla kuru sos kışlık hazırlık derken geçti bu hafta zaman. Adetime 1 hafta var. İlişkiyi de bıraktım artık catlamistir zaten diye. bilmiyorum umutlu değilim çok kistten dolayı bana duphaston verdi birde doktor onu kullanıyorum. Sen nasılsın.Z ZeynepYldr canım sen nasıl oldun
Canım merhaba benimde karnım çok şişmişti hatta vücudum kendini hamile sanıyor diye gülmüştük eşimle çok büyüdü sanki 4 aylık hamile gibiydiCumartesi ama klomenden dolayı galiba bu şişkinlik sanki üç aylık hamile gibi oldu karnımfolik asit falan da kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum
oh ohh yap acı sosada bayılırım ben daha hiç bi hazırlık yapmadım soganın sarımsagın yanına yaklaşamıyorum nasıl olacak bilmşyorum canım habr verin bizede hadi olmuştur inş bu ay canım bende kist varken hamile kaldımNapayım canım valla kuru sos kışlık hazırlık derken geçti bu hafta zaman. Adetime 1 hafta var. İlişkiyi de bıraktım artık catlamistir zaten diye. bilmiyorum umutlu değilim çok kistten dolayı bana duphaston verdi birde doktor onu kullanıyorum. Sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?