Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu benim ilk gebeliğim hemen hemen 2 haftadır ölü gibiyim su içsem çıkarıyorum dün serum taktırdım yine bi işe yaramadı napıcam böyle bilmiyorum çok yoruldum var mı bi tavsiyeniz

Kızlar bu benim ilk gebeliğim hemen hemen 2 haftadır ölü gibiyim su içsem çıkarıyorum dün serum taktırdım yine bi işe yaramadı napıcam böyle bilmiyorum çok yoruldum var mı bi tavsiyeniz
Canım bulantı hapı falan vermedi mi doktorun?

Aslında çok korkuyorum göğüslerim falan sis çok uykum var negatif görmekten bıktım icin ve ilkkez klomen kullandım çok umutluydum aslında
1 günden idrar testinin degişecegini sanmıyorum canım korkuyorsun ama korkmak sonucu degiştirmiyor malesef ben bu ilk zamnlarda gögüs hassasiyet migde bulantısı gibi belirtilere pek inanmıyorum daha önceleri bende oldugu ama hamile olmadıgımı ögrendigim oldu mesela hamileyim bu belirtiler 6 haftada başladı bende yeni yeni belirtiler yaşıyorum ama insandan insana degişiyor tabiki canım dediklerim canını sıkmasın bütün kalbimle dua ediyorum rabbime inşlallah ilk seferinde tutmuştur canım kendini ne zaman iyi hissedeceksen ozamn yap testini rabbim gönlüne göre versin inşallah yarın test yaptım hamileyim yazarsın

doktorun bi migde bulantısı için ilaç yazsın canım tuzlu ye leblebi yiyebilirisn agzını boş bırakma tek tek leblebi at agzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…