Eşim bugün de bekle dedi yarın yap dedi direkt kan tahlili mi yapsam
Eşim bugün de bekle dedi direkt kan testi mi yapsam
Peki sonra geçti mi?Canım merhaba benimde karnım çok şişmişti hatta vücudum kendini hamile sanıyor diye gülmüştük eşimle çok büyüdü sanki 4 aylık hamile gibiydi
bugün yapsan çıkar testte ama siz bilirsiniz bişey diyemem kan testide yapabilirsinEşim bugün de bekle dedi direkt kan testi mi yapsam
Aslında çok korkuyorum göğüslerim falan sis çok uykum var negatif görmekten bıktım icin ve ilkkez klomen kullandım çok umutluydum aslındabugün yapsan çıkar testte ama siz bilirsiniz bişey diyemem kan testide yapabilirsin
Yarına kadar olmazsam sabah test yapacagimAslında çok korkuyorum göğüslerim falan sis çok uykum var negatif görmekten bıktım icin ve ilkkez klomen kullandım çok umutluydum aslında
Yarına kadar olmazsam regl sabah test yapacagimbugün yapsan çıkar testte ama siz bilirsiniz bişey diyemem kan testide yapabilirsin
Canım bulantı hapı falan vermedi mi doktorun?Kızlar bu benim ilk gebeliğim hemen hemen 2 haftadır ölü gibiyim su içsem çıkarıyorum dün serum taktırdım yine bi işe yaramadı napıcam böyle bilmiyorum çok yoruldumvar mı bi tavsiyeniz
Verdi ama hiç işe yaramıyo çok kötü geçiyo napcam böyle bilmiyorumCanım bulantı hapı falan vermedi mi doktorun?
İlk 3 ay öyle oluyor diyolar bulantısı olanlar sonra geciyo diyolar inşallah seninde gecerVerdi ama hiç işe yaramıyo çok kötü geçiyo napcam böyle bilmiyorum
1 günden idrar testinin degişecegini sanmıyorum canım korkuyorsun ama korkmak sonucu degiştirmiyor malesef ben bu ilk zamnlarda gögüs hassasiyet migde bulantısı gibi belirtilere pek inanmıyorum daha önceleri bende oldugu ama hamile olmadıgımı ögrendigim oldu mesela hamileyim bu belirtiler 6 haftada başladı bende yeni yeni belirtiler yaşıyorum ama insandan insana degişiyor tabiki canım dediklerim canını sıkmasın bütün kalbimle dua ediyorum rabbime inşlallah ilk seferinde tutmuştur canım kendini ne zaman iyi hissedeceksen ozamn yap testini rabbim gönlüne göre versin inşallah yarın test yaptım hamileyim yazarsınAslında çok korkuyorum göğüslerim falan sis çok uykum var negatif görmekten bıktım icin ve ilkkez klomen kullandım çok umutluydum aslında
doktorun bi migde bulantısı için ilaç yazsın canım tuzlu ye leblebi yiyebilirisn agzını boş bırakma tek tek leblebi at agzınaKızlar bu benim ilk gebeliğim hemen hemen 2 haftadır ölü gibiyim su içsem çıkarıyorum dün serum taktırdım yine bi işe yaramadı napıcam böyle bilmiyorum çok yoruldumvar mı bi tavsiyeniz
adet oldunmu canım senKızlar ya adetime 10 gün var acayip sağ kasigim ağrıyor ve ceviz büyüklüğündeki şişmiş normal mi ya
Olmadım hayla canimadet oldunmu canım sen
tdest yaptınmı bugün adet günün sanırımOlmadım hayla canim
Geçen ay 30 da hasta oldum kuzum test yapmadım daha geçmedi gunumtdest yaptınmı bugün adet günün sanırım
hmm anladım cnaım adetinimi bekleyeceksin test içinGeçen ay 30 da hasta oldum kuzum test yapmadım daha geçmedi gunum
Ewt kuzum sonra üzülüyorum çok yahmm anladım cnaım adetinimi bekleyeceksin test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?