Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme canım şöyle düşün yoksa hamilelik bu ay senin için hayırlı bi ay degilmiş öyle düşün canım üzülme verende allah vermeyende rabbimin bi bildigi vardır de
Doğru söylüyorsun kuzum yagrin alıp yaparim belki test en azından umitlenmem benim ilk gebeliginde adetime 10 gün kala bütün belirtileri yaşamıştım hamile olduğumu anlamıştım bunda hiç birşey yok gerçi ilk gebeligim 2 Ci ayında kürtaj oldum gelişmedi için öyle düşük de olmadi doktra gittiğimde öğrendim gelişmediğini hani hiç kan flnda gelmedi sadece kahverengi akıntım vardı

rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin canım rabbim bideha böyle bişey yaşatmasın sana da hiç kimseye de

Bende bugün dayanamadım test yaptım iğnrnin etkisi gecmiş mi göreyim dedim 9. Günü bugün iğnenin etkisi gecmiş megatif cıktı
güzel haber canım çünkü bundan sonra silikte çıksa gölgede çıksa igne etkisi olmayacak hadi inşallah 2. çizgiyi ileri zamanlarda görürsün canım üzülmem ben diyorsan ara ara test yap bak canım

Aminn canım benim senin nasıl gidiyor
6. haftadan beri bi migde bulantısı var saolsun hiç gitmiyor ara ara kasık agrılarım var uykuyada doymuyorum ama kızım uyutmuyor anne kalk kalk diye tepeme dikiliyor uyamıyorumda ama en başında demiştim hamile olayımda agrısınada sızısınada kabulum demiştim olsun 3 ay olunca geçer inşallah

Rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin canım benimm

güzel haber canım çünkü bundan sonra silikte çıksa gölgede çıksa igne etkisi olmayacak hadi inşallah 2. çizgiyi ileri zamanlarda görürsün canım üzülmem ben diyorsan ara ara test yap bak canım
Canım her türlü testtede negatif görsem adette gelse üzüleceğim için 2 gün sonra gene test yapcam cünkü o üzüntüyü her türlü yasıyoruz

Bende böyle diyorum hamile olayımda bulantısı agrısı halsizliği herseyine razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…