Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım her türlü testtede negatif görsem adette gelse üzüleceğim için 2 gün sonra gene test yapcam cünkü o üzüntüyü her türlü yasıyoruz
orası öyle tabi bekliyor insan her ay her ay olmayınca ister istemez üzülüyoruz ama bunu bidahaki aya yansıyacak kadar degilde daha az yaşamaya çalışalım bebek düşmanının en başında sinir stres üzüntü geliyor malesef

Aynen öyle bakalım artık zaten zamanıysa ve hayırlıysa vardır diyorum

Kizlarrr pazartesi ignemi vurunduydum bugun karnimda sislik kasiklarimda agri var sanirim bu normal igneden dolayi pazartesi igneden sonra iliski oldu sali gunu oldu bugun ve yarinda yapmayi dusunuyoruz nasil olur beybiler?

İnşallah işte benimde göğüs hasasiyeti olunca moralim bozuldu normalde sonradan başlıyormuş iyi dileklerin için tşk ederim

Her soruma cevap verdiginiz icin tsk ederim Allahim gonlune gore versin saglicakla al kucagina insallah
saol canım ben buraya ilk kayıt oldugumda konuları farklı yerlere yazıyordum taşınıyordu bi konu açsam atmaca gibi tepeme brikip diyorlardı ki bu konu açıldı araştır bak aynı soruları kaç kere cvplıcaz falan gibi can sıkıcı laflar ediyorlardı ben bunları hiç hoş bulmamıştım kendime nasıl yapılmasını istiyorsam kimseyi kırmadan terslemeden elimden geldigince cvp yazmaya çalışıyorum canım hem sohbet konusu oluyor hemde sana yardımcı oluyorum az çok o yüzden soru sorarken sıkıntı etme illaki soracaksın bilsen zaten sormassın sonuçta cvp verip vermeme bizlere kalmış bişey canım istedigin kadar sor

İnşallah işte benimde göğüs hasasiyeti olunca moralim bozuldu normalde sonradan başlıyormuş iyi dileklerin için tşk ederim
bişey degl canım ama başta başlayanda var herkeste o kadar ayrı ki mesela ben geçen hamileligimde kilo aldıgımdan anlamıştım bu sefer kilo verdim geçen hamileligimde öigde bulantısından eser yoktu bu sefer ölüyorum resmen bulantıdan hemn kendini olumsuzluga itme canım

Merhaba kızlar, ilk defa bende klomen e başlıcam, bu ilaca neden başlanıyor, doktorlar neden öneriyor tam bilmiyorum bazı değerlerim düşükmüş, sizler nasıl ve neden başladınız bana yardımcı olabilecek biri var mı? Moralim inanılmaz bozuk, kendimi toplayamıuorum şuan daha yeni geldim hastaneden :/

Kesinlikle haklısın yelizim yardım etmek istemeyen yazmasın zorla değil ama kırmasın da insanı bilsek aradığımızı bulsak sormayız zaten tekrar burda amaç bildiklerimizi birbirimize aktarmak bende bir kez konu açtım aylar önce ovulasyon ile ilgili biyere yazdım isterseniz burada her gün paylaşalım testleri diye aman sen misin yazan ajan provakatör ilan ettiler beni terslediler

E2 Estradiol regli dönemimde 39 çıktı kızlar bu değer düşük mü? Bazı sayfalarda daha normal diyordu ama bana yumurtan gelişmiyor olabilir dedi sizce? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi

E2 Estradiol regli dönemimde 39 çıktı kızlar bu değer düşük mü? Bazı sayfalarda daha normal diyordu ama bana yumurtan gelişmiyor olabilir dedi sizce? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi
Benim geçen ay estradiol 32 ydi ve prolaktinim de 72 idi klomen kullandım ve prolaktin düşmesi için dostinex kullandım bu ay prolaktinim 2.7 olmuş e2 ise 77.30 oldu doktora çok güzel dedi bu ay için

Benim geçen ay estradiol 32 ydi ve prolaktinim de 72 idi klomen kullandım ve prolaktin düşmesi için dostinex kullandım bu ay prolaktinim 2.7 olmuş e2 ise 77.30 oldu doktora çok güzel dedi bu ay için
Bugün birden gidip doktor öyle deyince şok oldum yani inanılmaz moralim bozuldu, maşallah düzelmiş ya ne güzel prolaktine bakmadı benim

canım genellikle yumurtlama sorunu yada gebe kalamayanlar kisti olanlarda kullanıyor doktorlar daha degişik nedenler vardır ama benim bildigim bu kadar şansı arttırmak amaçlı kullanılıyor

ay hiç sorma öyleleri o kadar çokki sanane sanki zorla paylaş zorla yaz diyorsun birileri bunları yorum yap diye zorluyor ondan böyleler galiba o kadar konu geziyorum istedigime yazıyorum istemedigime yazıyorum senin açtıgın konuda kimi ne ilgilendirir yazacaksan yaz yazmayacaksan hoşuna gitmediyse okuma bile geç ama yok illa insanın moralini bozacaklar

Bugün birden gidip doktor öyle deyince şok oldum yani inanılmaz moralim bozuldu, maşallah düzelmiş ya ne güzel prolaktine bakmadı benim
Çok şükür canım ama bana normal gibi geldi e2 değerin ben kimyasal sonrası stres yaptım o sıra prolaktinim uçmuş o yüzden sadece yarım yarım içtim bir hapı hemen düştü keşke baktırsaydın prolaktin önemli gebelik için e2 için moralini bozma

Aynen öyle kızgınım onlara

Kızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş

canım moralinide bozma klomenin dogal gebelikten hiç bi farkı yok yumurtan çogalıp hamile kalma şansın artıyor sadece kesin diyede bişey yok moralini bozma en başta umutlu ol umudunu kaybetme malesef çevremizdeki 10 kadından 5 inde hamilelik sorunu var kalamıyoruz sen doktoruna herşeyi sor çekinmeden sor kontrollerine düzenli git inşallah ilk denemende hayaline kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…