- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
inşallah canım o biraz şans işi galiba bende 4 yumurta vardı bitanesi tuttu bi arkadaşın 6 yumurtası vardı hiç tutmadı tammen şans canım inş allah kalbine göre versinKızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş
Canımm inşallah olurKızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş
bişey degl canım ama başta başlayanda var herkeste o kadar ayrı ki mesela ben geçen hamileligimde kilo aldıgımdan anlamıştım bu sefer kilo verdim geçen hamileligimde öigde bulantısından eser yoktu bu sefer ölüyorum resmen bulantıdan hemn kendini olumsuzluga itme canım
[/QUOT
Bulantı çok zor oluyordur Allah yardımcın olsun valla ben sana hep dua ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah senin cevaplarin rahatlatıcı .
Benim ilkkez sarı akıntım çok 7 gündür
Diğer küçükleri göz ardı edelim onlar işimize yaramaz dedi, yeterli olgunlukla olanlar 2 tane dedi eğer 3 tane ve üzeri olursa özellikle 4 ve üzeri çatlama iğnesi yapmayacaktı, öyle durumlarda tedavi iptal ediyoruz dedi. İlk defa başladım bu klomene şimdi bana herşey enteresan geliyor.inşallah canım o biraz şans işi galiba bende 4 yumurta vardı bitanesi tuttu bi arkadaşın 6 yumurtası vardı hiç tutmadı tammen şans canım inş allah kalbine göre versin
niyeymiş ben 4 tane ile igne oldum diger arkadaşlarda öyle sen doktora deki çogul gebelikte olursa olsun deDiğer küçükleri göz ardı edelim onlar işimize yaramaz dedi, yeterli olgunlukla olanlar 2 tane dedi eğer 3 tane ve üzeri olursa özellikle 4 ve üzeri çatlama iğnesi yapmayacaktı, öyle durumlarda tedavi iptal ediyoruz dedi. İlk defa başladım bu klomene şimdi bana herşey enteresan geliyor.
Kaç mm idi sendekiler hatırlıyorsun? KıZ düşünsene 4 taneniyeymiş ben 4 tane ile igne oldum diger arkadaşlarda öyle sen doktora deki çogul gebelikte olursa olsun de
Benim 7 yumurtam vardı iğne yaptırdı doktorKaç mm idi sendekiler hatırlıyorsun? KıZ düşünsene 4 tane
Evet altı yumurta da gebelik kısmet olmadı napalım inşallah bu Ay bebeklerimize kavuşuruzinşallah canım o biraz şans işi galiba bende 4 yumurta vardı bitanesi tuttu bi arkadaşın 6 yumurtası vardı hiç tutmadı tammen şans canım inş allah kalbine göre versin
Benim toplam sekiz yumurtam oldu yavrum 6 tanesi 16milim üstünde idi iğne mi oldum kısmet olmadı gebelik iğne şart zaten klomene yoksa kist olma riski çok yüksekKaç mm idi sendekiler hatırlıyorsun? KıZ düşünsene 4 tane
Ay canım inşallah aynen moralimi yüksek tutmam lazım ama işte bakalım denicem, Allah isteyen herkese nasip etsin, senin ve tüm hamilelerin de sağlıkla getirsin inşallahcanım moralinide bozma klomenin dogal gebelikten hiç bi farkı yok yumurtan çogalıp hamile kalma şansın artıyor sadece kesin diyede bişey yok moralini bozma en başta umutlu ol umudunu kaybetme malesef çevremizdeki 10 kadından 5 inde hamilelik sorunu var kalamıyoruz sen doktoruna herşeyi sor çekinmeden sor kontrollerine düzenli git inşallah ilk denemende hayaline kavuşursun canım
Ya canım benim hadi inşallahbana dua eden herkesten allah razı olsun canım rabbim kalbinize göre versin inşallah çok zor yedirmiyor içirmiyor bulantı kilo verdim pazartesi muayenem var bakalım kalp sesi duyacagız hayurlısıyla
Bende yarın başka bir doktora daha gidip sormayı düşünüyorumÇok şükür canım ama bana normal gibi geldi e2 değerin ben kimyasal sonrası stres yaptım o sıra prolaktinim uçmuş o yüzden sadece yarım yarım içtim bir hapı hemen düştü keşke baktırsaydın prolaktin önemli gebelik için e2 için moralini bozma
Hay Allah razi olsunsaol canım ben buraya ilk kayıt oldugumda konuları farklı yerlere yazıyordum taşınıyordu bi konu açsam atmaca gibi tepeme brikip diyorlardı ki bu konu açıldı araştır bak aynı soruları kaç kere cvplıcaz falan gibi can sıkıcı laflar ediyorlardı ben bunları hiç hoş bulmamıştım kendime nasıl yapılmasını istiyorsam kimseyi kırmadan terslemeden elimden geldigince cvp yazmaya çalışıyorum canım hem sohbet konusu oluyor hemde sana yardımcı oluyorum az çok o yüzden soru sorarken sıkıntı etme illaki soracaksın bilsen zaten sormassın sonuçta cvp verip vermeme bizlere kalmış bişey canım istedigin kadar sor
Yumurtalarınızın kaç mm olduğunu biliyormusunuz?Benim 7 yumurtam vardı iğne yaptırdı doktor
16 mm olduğunda doktorlar bununla gebe kalınmaz diyor, en az 18 mm istiyorlarmış en ideal 20 mm dedi doktor.Benim toplam sekiz yumurtam oldu yavrum 6 tanesi 16milim üstünde idi iğne mi oldum kısmet olmadı gebelik iğne şart zaten klomene yoksa kist olma riski çok yüksek
16 dıydı canım yada 18 mi kız unutmuşumKaç mm idi sendekiler hatırlıyorsun? KıZ düşünsene 4 tane
canım benim hakkını helal et adını söylemeyim dedim üzülmeni istemedim kusuruma bakma olurmuEvet altı yumurta da gebelik kısmet olmadı napalım inşallah bu Ay bebeklerimize kavuşuruz
senden de sizlerden de razı olsun canımHay Allah razi olsun
Yelizzzz hadi iyisin ozmn.16 dıydı canım yada 18 mi kız unutmuşumyalan olmasın 4 taneydi doktorum bana 3 güne büyürler igneyi ssabah yap geç olmasın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?