Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım o biraz şans işi galiba bende 4 yumurta vardı bitanesi tuttu bi arkadaşın 6 yumurtası vardı hiç tutmadı tammen şans canım inş allah kalbine göre versin

Canımm inşallah olur

inşallah canım o biraz şans işi galiba bende 4 yumurta vardı bitanesi tuttu bi arkadaşın 6 yumurtası vardı hiç tutmadı tammen şans canım inş allah kalbine göre versin
Diğer küçükleri göz ardı edelim onlar işimize yaramaz dedi, yeterli olgunlukla olanlar 2 tane dedi eğer 3 tane ve üzeri olursa özellikle 4 ve üzeri çatlama iğnesi yapmayacaktı, öyle durumlarda tedavi iptal ediyoruz dedi. İlk defa başladım bu klomene şimdi bana herşey enteresan geliyor.

bana dua eden herkesten allah razı olsun canım rabbim kalbinize göre versin inşallah çok zor yedirmiyor içirmiyor bulantı kilo verdim pazartesi muayenem var bakalım kalp sesi duyacagız hayurlısıyla

niyeymiş ben 4 tane ile igne oldum diger arkadaşlarda öyle sen doktora deki çogul gebelikte olursa olsun de

Evet altı yumurta da gebelik kısmet olmadı napalım inşallah bu Ay bebeklerimize kavuşuruz

Kaç mm idi sendekiler hatırlıyorsun? KıZ düşünsene 4 tane
Benim toplam sekiz yumurtam oldu yavrum 6 tanesi 16milim üstünde idi iğne mi oldum kısmet olmadı gebelik iğne şart zaten klomene yoksa kist olma riski çok yüksek

Ay canım inşallah aynen moralimi yüksek tutmam lazım ama işte bakalım denicem, Allah isteyen herkese nasip etsin, senin ve tüm hamilelerin de sağlıkla getirsin inşallah

Bende yarın başka bir doktora daha gidip sormayı düşünüyorum

Hay Allah razi olsun

Benim toplam sekiz yumurtam oldu yavrum 6 tanesi 16milim üstünde idi iğne mi oldum kısmet olmadı gebelik iğne şart zaten klomene yoksa kist olma riski çok yüksek
16 mm olduğunda doktorlar bununla gebe kalınmaz diyor, en az 18 mm istiyorlarmış en ideal 20 mm dedi doktor.
Neyse hayırlısı çıktık bi yola kızlar .
İnşallah hepimiz Muradımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…