Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim hakkını helal et adını söylemeyim dedim üzülmeni istemedim kusuruma bakma olurmu
Ne demek tabii ki helal olsun canım arkadaşım üzülecek şey yok ne yapalım o ay kısmet değilmiş her ay yeni umut bizler için bol dua ediyoruz

16 mm olduğunda doktorlar bununla gebe kalınmaz diyor, en az 18 mm istiyorlarmış en ideal 20 mm dedi doktor.
Neyse hayırlısı çıktık bi yola kızlar .
İnşallah hepimiz Muradımıza ereriz
Kız buldum kağıdı sağda 14-16-16buçuk 18
Solda 12-17-17buçuk-18 varmış bu ölçümden 24saat sonra ovitrelle mi olmuştum 12ve 14ü saymazsak gebelik için küçük çünkü olabilecek 6 yumurta adayı vardı ama olmadı inşallah bu Ay biri 23 biri 16 idi hayırlısı inşallah kavuşuruz

Notunuda almış çalışkan öğrenci
Bu ay sadece 2 tane mi gelişti? Aynı ilaçlarla mı denedin yine?
Bu ay olacak bak göreceksin

Notunuda almış çalışkan öğrenci
Bu ay sadece 2 tane mi gelişti? Aynı ilaçlarla mı denedin yine?
Bu ay olacak bak göreceksin
Doktorun yazdığı kağıttan baktım kendi telefonuma kaydettim doktor da diyor bi an önce hamile kal sen bukadar tetenekli hasta görmedi herhalde bazen sorularla bunaltıyorum adamı o neden böyle şu nasıl vsadetin 11.günüydü dün iki adet gelişmiş arkadan gelen üç adet daha var dedi ama onları bekleyemeyiz 23ü güzel yakaladık hemen çatlatalım dedibugün değerlendirme günüydü inşallah tutmuştur aynı ilaç denedim bebeğim klomen ama bu ay promotil women de içtim yumurta kalitesi arttırıyormuş muhtemelen 23o yüzden hemen gelişiverdi

İyi günler arkadaşlar bende iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay 13 ml yumurta oluştu gelişmedi adet oldum bu ay da 11. Günümde biri 16 ml da diğeri 11 ml yumurta vardı doktor çatlama iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi adet olmadım şu anda bekliyorum

Su an kacıncı gününüzdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…