- 18 Kasım 2019
- 5.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Ne demek tabii ki helal olsun canım arkadaşım üzülecek şey yok ne yapalım o ay kısmet değilmiş her ay yeni umut bizler için bol dua ediyoruzcanım benim hakkını helal et adını söylemeyim dedim üzülmeni istemedim kusuruma bakma olurmu
Kız buldum kağıdı sağda 14-16-16buçuk 1816 mm olduğunda doktorlar bununla gebe kalınmaz diyor, en az 18 mm istiyorlarmış en ideal 20 mm dedi doktor.
Neyse hayırlısı çıktık bi yola kızlar .
İnşallah hepimiz Muradımıza ereriz
Hepsini ayrı ayrı söylemedi ama 20mm ye yakınlardı bi gün sonra 20 mm olurlar iğneyi yapmadan önce demiştiYumurtalarınızın kaç mm olduğunu biliyormusunuz?
Notunuda almış çalışkan öğrenciKız buldum kağıdı sağda 14-16-16buçuk 18
Solda 12-17-17buçuk-18 varmış bu ölçümden 24saat sonra ovitrelle mi olmuştum 12ve 14ü saymazsak gebelik için küçük çünkü olabilecek 6 yumurta adayı vardı ama olmadıinşallah bu Ay biri 23 biri 16 idi hayırlısı inşallah kavuşuruz
Doktorun yazdığı kağıttan baktım kendi telefonuma kaydettimNotunuda almış çalışkan öğrenci
Bu ay sadece 2 tane mi gelişti? Aynı ilaçlarla mı denedin yine?
Bu ay olacak bak göreceksin
İNŞALLAH canım sizi bekliyorum topik açıcam taze hamişler diye orda toplanıcaz hepimizde orda olucaz inşallahYelizzzz hadi iyisin ozmn.çabalarının karşılığını almışsın, inşallah sıra bizde
Ya cok tatlısın gercektenİNŞALLAH canım sizi bekliyorum topik açıcam taze hamişler diye orda toplanıcaz hepimizde orda olucaz inşallah
Bende 3 yumurta olustu 20-22-24 ama sonuç yine hüsraaan16 mm olduğunda doktorlar bununla gebe kalınmaz diyor, en az 18 mm istiyorlarmış en ideal 20 mm dedi doktor.
Neyse hayırlısı çıktık bi yola kızlar .
İnşallah hepimiz Muradımıza ereriz
Umrım gelebilirizİNŞALLAH canım sizi bekliyorum topik açıcam taze hamişler diye orda toplanıcaz hepimizde orda olucaz inşallah
Bu ay tekrarladınıZ mı tedaviyi?Bende 3 yumurta olustu 20-22-24 ama sonuç yine hüsraaanayy aglanacak halimize gülüyoruz
Daha bugun regl oldum yarın dr a gıtcemBu ay tekrarladınıZ mı tedaviyi?
Su an kacıncı gününüzdesiniz?İyi günler arkadaşlar bende iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay 13 ml yumurta oluştu gelişmedi adet oldum bu ay da 11. Günümde biri 16 ml da diğeri 11 ml yumurta vardı doktor çatlama iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi adet olmadım şu anda bekliyorum
Yapmadım daha
Kız iyi dayanıyosunYapmadım dahacok korkakca davranıyorum yapamıyorum
Haklısın ama negatif adetten daha çok üzüyor ahahahahah güldüm ben ve dayanmakKız iyi dayanıyosunşimdi negatifsede üzülcen anlıyorum ama adet gelincede aynısını yasıcaksınki öğren rahatla
İnşallah üzülecegin bişey olmazHaklısın ama negatif adetten daha çok üzüyor ahahahahah güldüm ben ve dayanmak ☺
İnşallah senin kaçıncı günün ben femara kullanıp iğne yaptırmıştım 16.gun regl olmuştum aslında yine aynı mı olacak diye korkuyorum ama HGS den sonra ilk klomen ve ilk iğneİnşallah üzülecegin bişey olmaz
10. Günüm benimde canım, hsgde bişey cıkmıs mıydı?İnşallah senin kaçıncı günün ben femara kullanıp iğne yaptırmıştım 16.gun regl olmuştum aslında yine aynı mı olacak diye korkuyorum ama HGS den sonra ilk klomen ve ilk iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?