Ağzından bal damlıyor ya valla inşallahBenim de 6 ağustosinanıyorum daha adet falan görmicez uzun bi süre
Moral önemli stres yapmamak önemli gün içinde farklı şeylerle kafanı dağıtmaya çalışAğzından bal damlıyor ya valla inşallah
Regl günlerinde yakınmış belirtilerimizi yazalım canım benim bezan adet olacakmışım gibi oluyor geçiyor geçen ay yumurtlama gününden itibaren adet olacakmışım gibi agrım vardı şiddetliydi bu sefer hafif agrılarım var kasık batmam hiç olmadıBenim de 6 ağustosinanıyorum daha adet falan görmicez uzun bi süre
Öyle canım tabi başka şeylere kafamı vermeye çalışıcam bakalımMoral önemli stres yapmamak önemli gün içinde farklı şeylerle kafanı dağıtmaya çalış
ne gibi değişimler olcak yazarımRegl günlerinde yakınmış belirtilerimizi yazalım canım benim bezan adet olacakmışım gibi oluyor geçiyor geçen ay yumurtlama gününden itibaren adet olacakmışım gibi agrım vardı şiddetliydi bu sefer hafif agrılarım var kasık batmam hiç olmadı
Valla ağrım filan yok akıntı da yok. Koldan vurdular iğneyi. Daha catlamadi demekki dün saat 1 gibi vurundum. Sende oluyor muCanım agrın falan varmı hiç bişey yaşıuormusun
Bende karından vuruldum bendixe 2 3 gün sonra vucut tepki vermeye bailayabilir zaten içinde hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri bile olabilirValla ağrım filan yok akıntı da yok. Koldan vurdular iğneyi. Daha catlamadi demekki dün saat 1 gibi vurundum. Sende oluyor mu
Peki geçen ay kendi çatlamışmıydı yumurtalarınız ve adetiniz gecikmişmiydi bende aynı durumu yaşıyorumdaMerhaba. Bende gittim az önce geldim hastaneden bu ay 1 tane yumurta olusmus 25mm kadar var dedi. İğne verdi ilişki günleri verdi. Geçen ay 2 tane oluşmuştu iğne yapılmamıştı. Bu ay hem bir tane hemde iğne . Bilmiyorum inşallah bu ay tutar
Canım peki klomen sende adet gecikmesi yaptı mı ?Canım ben klomoni geçen ay kullandım kullanırken agrı yoktu dediğin gibi adetime 10 gün kala agrım başladı batmalarım başladı
Ben ilk gittiğimde 17 mm bi yumurta oluşmuştu sonra 2. Kez yine gittim 2. Yumurta oluşmuş ilk oluşan kendi çatlamış bu son olan içinde iğneyi verdi işteKIzlar ben 3, gün içmeye başladım. Bugün son akşam içecem bi tane bitiyo ve sonra 10. Gün yani Cumartesi günü yumurta kontrolüne gidecem. Siz ilk yumurta kontrolüne gittiğinizde direk yumurtayı oluşmuş mu gördünüz yoksa ikinci gittiğinizde mi gördünüz?
Ben ilk gittiğimde 17 mm bi yumurta oluşmuştu sonra 2. Kez yine gittim 2. Yumurta oluşmuş ilk oluşan kendi çatlamış bu son olan içinde iğneyi verdi işte
5 gün içip 7. Gün doktora gittim evet adetin 5. Günü başlamıştımAnladım canım.☺ Sen 5. Gün başlamıştın dimi? Kaçıncı gün gittin ilk kontrolüne
5 gün içip 7. Gün doktora gittim evet adetin 5. Günü başlamıştım
Hayır canım yapmadı 1 gün ama gece başlıyordu gündüz öglen başladı 6 7 saatCanım peki klomen sende adet gecikmesi yaptı mı ?
Bende sekizinci gün gitmiş olucam kısmetse kaç mm di gittiğinizde yumurta iğneyi kendinix mi vurdunuz5 gün içip 7. Gün doktora gittim evet adetin 5. Günü başlamıştım
Eczacıya yapıyolar mı diye sordum yapmadılar ben de eşime yaptırdım iğneden 2 gün önce 16 mm'di ondan önceki çatlayan da 17 mm 'diBende sekizinci gün gitmiş olucam kısmetse kaç mm di gittiğinizde yumurta iğneyi kendinix mi vurdunuz
Ezçczacılar yasak deldi canın pansuman bile yapamazlar kesilen parmagı bile saramazlar yasakEczacıya yapıyolar mı diye sordum yapmadılar ben de eşime yaptırdım iğneden 2 gün önce 16 mm'di ondan önceki çatlayan da 17 mm 'di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?