Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu klomen tarzı ilaç kullananlar tahmini kaçıncı ayda hamile kalıyor biliyor musun? İlk de tutma ihtimali ne ? Bir de mutlaka bu ilaçtan sonra çatlama iğnesini yapmak zorunlu mu

Çok soruyorum kusura bakmayın her yerde farklı kafam iyice allak bullak öğrenmeye çalışıyorum canlarım

Kızlar bu klomen tarzı ilaç kullananlar tahmini kaçıncı ayda hamile kalıyor biliyor musun? İlk de tutma ihtimali ne ? Bir de mutlaka bu ilaçtan sonra çatlama iğnesini yapmak zorunlu mu
Tutma ihtimali %20 dedi doktorum ve eğer yumurtalar kendisi çatlıyorsa iğne vurmuyorlar eğer çatlamazsa iğne vuruyolar diye biliyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazarsa daha net anlarız benimde ilk ayım doktorumun söyledikleri bunlar

Hadi inşallah tutar canım senin bende başlıcam ama gittiğim doktor hiç bilgilendirme yapmadı

Kaçıncı deneme de hamile kalacağını tahmin etmek imkansız canım ama normalden fazla yumurta geliştiği için şans daha yüksek yinede Allah bilir. İğneye gelince zorunlu değil ama olmalı çünkü birden fazla oluyor yumurta çatlayamazsa kendi kist oluyor Allah korusun

Yaaaa çok tehlikeli Allah'ım ne zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :/

Kizlarrr sekizden beri uzaniyorum pazartesi igneden sonra sanirim catliyor yada catladi anlayamadim sol kasigimda agrilar var bende simdi sol tarafima uzandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…