Hayır bir şey yokmus şuan ama ufak yapışıklıklar vardi ,onlarda açıldı dedi doktor10. Günüm benimde canım, hsgde bişey cıkmıs mıydı?
Anladım canımHayır bir şey yokmus şuan ama ufak yapışıklıklar vardi ,onlarda açıldı dedi doktor
Tutma ihtimali %20 dedi doktorum ve eğer yumurtalar kendisi çatlıyorsa iğne vurmuyorlar eğer çatlamazsa iğne vuruyolar diye biliyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazarsa daha net anlarız benimde ilk ayım doktorumun söyledikleri bunlarKızlar bu klomen tarzı ilaç kullananlar tahmini kaçıncı ayda hamile kalıyor biliyor musun? İlk de tutma ihtimali ne ? Bir de mutlaka bu ilaçtan sonra çatlama iğnesini yapmak zorunlu mu
Hadi inşallah tutar canım seninTutma ihtimali %20 dedi doktorum ve eğer yumurtalar kendisi çatlıyorsa iğne vurmuyorlar eğer çatlamazsa iğne vuruyolar diye biliyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazarsa daha net anlarız benimde ilk ayım doktorumun söyledikleri bunlar
Kaçıncı deneme de hamile kalacağını tahmin etmek imkansız canım ama normalden fazla yumurta geliştiği için şans daha yüksek yinede Allah bilir. İğneye gelince zorunlu değil ama olmalı çünkü birden fazla oluyor yumurta çatlayamazsa kendi kist oluyor Allah korusunKızlar bu klomen tarzı ilaç kullananlar tahmini kaçıncı ayda hamile kalıyor biliyor musun? İlk de tutma ihtimali ne ? Bir de mutlaka bu ilaçtan sonra çatlama iğnesini yapmak zorunlu mu
Yaaaa çok tehlikeli Allah'ım ne zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :/Kaçıncı deneme de hamile kalacağını tahmin etmek imkansız canım ama normalden fazla yumurta geliştiği için şans daha yüksek yinede Allah bilir. İğneye gelince zorunlu değil ama olmalı çünkü birden fazla oluyor yumurta çatlayamazsa kendi kist oluyor Allah korusun
Amin canım benim inşallah bende ikinci kez kullanıyorum bu tedaviyi bu ay iğnemi oldum bakalım Allah kısmet eder inşallahYaaaa çok tehlikeli Allah'ım ne zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :/
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sende faydasını görürsün :)Hadi inşallah tutar canım seninbende başlıcam ama gittiğim doktor hiç bilgilendirme yapmadı
İnşallah bu ay gebelik elde edebilirsin ya bu iğnelerin fiyatı ne kadar çok pahalı diye duydumAmin canım benim inşallah bende ikinci kez kullanıyorum bu tedaviyi bu ay iğnemi oldum bakalım Allah kısmet eder inşallah
130 tl idi ovitrelleİnşallah bu ay gebelik elde edebilirsin ya bu iğnelerin fiyatı ne kadar çok pahalı diye duydum
test yaptım negatif cnmbenimde kasık agrım vardı ama adetim geçene kadar hep adet olacakmışım gibi sancılarım da vardı başkada bişey yoktu psikolojik olabilir rüyamda da hep bebek görüyordum birinde ikizim bile olmuştu
Geç gördüm kusura bakma canım evet geçti iğnenin etkisi bitti adet oldum geçtiPeki sonra geçti mi?
Doktor yumurtan sol tarafta mı demişti canım?Kizlarrr sekizden beri uzaniyorum pazartesi igneden sonra sanirim catliyor yada catladi anlayamadim sol kasigimda agrilar var bende simdi sol tarafima uzandim
Yok demedi sol kasigim agriyinca oyle dusundum ultrason goruntusude solu gosteriyor yumurtaminDoktor yumurtan sol tarafta mı demişti canım?
Ultrason görüntüsü öyleyse soldadır, hadi bakalım tutmustur inşallahYok demedi sol kasigim agriyinca oyle dusundum ultrason goruntusude solu gosteriyor yumurtamin
hayırlısı olsun canım bundada vardır bi hayır üzme kendinitest yaptım negatif cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?