Aynen canimhayırlısı olsun canım bundada vardır bi hayır üzme kendini
Benim doktorum lekelenmeyi adetin ilk günü olarak sayıyoeMerhaba kızlar bende ilk defa klomen başlıcam adetim 5 günü başla dedi benim 1 günü lekelenme doktora sormayı unuttum kabul ediyoruz lekelemeyi fikirlerinizi bekliyorum
canım valla önce senin kendini bilmen lazım şimdi bazı insanlar adet başlamadan önce leke gelir diyelim adeti 5 gün oluyordur lekelenme hariç 5 gün adet görmüştr o zamn sayılmıyor ama bazısıda ilk gün leke gelir sonrasında 4 gün adet olur toplamda 5 gün adeti olur ozamn sayılır anlatabildimmi bilemedim :)Merhaba kızlar bende ilk defa klomen başlıcam adetim 5 günü başla dedi benim 1 günü lekelenme doktora sormayı unuttum kabul ediyoruz lekelemeyi fikirlerinizi bekliyorum
Sen çektirdin miAnladım canım
Az önce test aldım şimdi mi yapsam sabah mi
yap kız şimdi saati farketmiyor bence ilk hamileligimde akşam yapmıştım bundada zaten gün içinde yapıyordumSen çektirdin mi
yapta resim at hadi hayırlı haberler verirsin inşallahSen çektirdin mi
Dua edinyap kız şimdi saati farketmiyor bence ilk hamileligimde akşam yapmıştım bundada zaten gün içinde yapıyordum
okuyorum şimdi sana canım sen testini yap gel hadiDua edin
Yaptım çok kötüyüm tek cizgiokuyorum şimdi sana canım sen testini yap gel hadi
kaç dk oldu canım hiç bişey yokmuYaptım çok kötüyüm tek cizgi
Yap dediğinde yaptım hiç bir sy yojkaç dk oldu canım hiç bişey yokmu
canım üzülme ne diyecegimi bilemedim vallaYap dediğinde yaptım hiç bir sy yoj
Peki neden gecikticanım üzülme ne diyecegimi bilemedim valla
şuan testte halen hiç bişey yokmuPeki neden gecikti
Yok canım cektirmedim ben doktor ceksek mi demiştide istememiştim. Testi yap şimdi benceSen çektirdin mi
Canım ksuura bakma yapmıssın testi görmedim yaptım yazdıgını. Dikkatli baktın mı gölge cizgi falan oluyor bazen erken olunca hemen net çizgi cıkmıyorPeki neden gecikti
Hayır hiç bir şey yokCanım ksuura bakma yapmıssın testi görmedim yaptım yazdıgını. Dikkatli baktın mı gölge cizgi falan oluyor bazen erken olunca hemen net çizgi cıkmıyor
canın saolsun canım hayırlı bi zamanı bekliyor rabbim en yakın zamanda kalbinizdekini hakkınızda hayırlı eyleyip versin canımHayır hiç bir şey yok
Hayirşuan testte halen hiç bişey yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?