- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
adet olmassan 2 güne kan testi ver canım direk
Şimdi versem kan çıkmaz miadet olmassan 2 güne kan testi ver canım direk
Şimdide cıkar canım ben gecen iğnede 13. Günü vermiştim değerim 0 dı sonrada 2 gün sonra adet geldi zatenŞimdi versem kan çıkmaz mi
İdrar testi zaten negatif umudum kalmadıŞimdide cıkar canım ben gecen iğnede 13. Günü vermiştim değerim 0 dı sonrada 2 gün sonra adet geldi zaten
Hayırlısı olsun canım sıkma canını lütfenİdrar testi zaten negatif umudum kalmadı
İdrar negatif çıkmasına rağmen kan pozitif olan var mı?okuyorum şimdi sana canım sen testini yap gel hadi
Adetine kaç gün var canımŞimdi versem kan çıkmaz mi
5 günAdetine kaç gün var canım
Aralıklarla test tap yap 2 günde 1 canım adet olana kadar sansın var
Öyle yapacağım aynenAralıklarla test tap yap 2 günde 1 canım adet olana kadar sansın var
ne oluyor bana anlamadım midem çok kötü bulanıyor başım çok kötü ağrıyor kafamı kaldıramıyorum hasta da olmadımAralıklarla test tap yap 2 günde 1 canım adet olana kadar sansın var
Psikolpjık olablr cnm test yptn mıne oluyor bana anlamadım midem çok kötü bulanıyor başım çok kötü ağrıyor kafamı kaldıramıyorum hasta da olmadım
Psikolpjık olablr cnm test yptn mı
[/QUOT
İdrar testi yaptım negatif
baş agrısı hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisi benim aşırı baş agrım vardı canım hadi inşallah olurne oluyor bana anlamadım midem çok kötü bulanıyor başım çok kötü ağrıyor kafamı kaldıramıyorum hasta da olmadım
İnşallh hamilesnzdrkızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Canim insallah kotu birsey yokturkızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Canım içini ferah tut stres yapma, arada oluyor hamilelikte lekelenmeler. Progesteron iğne hap verirler muhtemelen kesilir. Haber ver bizede, dualarımız seninlekızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Bunlar aslında gebelik belirtileri ama bilemedim. Sen testi 2 gün önce mi yapmıstın canım?ne oluyor bana anlamadım midem çok kötü bulanıyor başım çok kötü ağrıyor kafamı kaldıramıyorum hasta da olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?