Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrum geçmiş olsun haber ver bize de korkma sakın Allah'a emanet ol
Sağol canımın içi ayy çok korktum nasıl korktum prgetoron verdi düşük tehlikesi yüzünden bugün kızımı yıkadım kucağıma aldım kaçtı sıpa bi kaç kere kaçtı tekrar kucgıma aldım 8ndanmış

Aman canım dikkat et ağır kaldırmamaya calıs
öyle yapıcam canım iyi ders oldu bu bana acilden yukarı kata dogumhaneye gönderdiler beni dogum doktorunun kontrol etmesi için 2 tane büyük odada nts ye baglı hamileler vardı aglayanlar bagıranlar kontrol etti doktor kesemz yerinde dedi agır kaldırmayacaksın dedi zorlamayacaksın kendini dedi çıkarken bekleme sonunda hijyenik kıyafetler giyiliyor çıkarkende çıkartılıyor onları çıkartıyorum 2 kişi bekliyor konuşmalarına kulak misafiri oldum 32. haftada yengesinin bebeginin kalbi durmuş kızlar varya hamilelikle bitmiyormuş gerçekten kucagımıza alana kadar her ay bişey olacak korkusu girdi içime rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyenlerede hemen versin rabbim

Cok acı son aya kadar gelip böyle kaybetmek. Allah kimseye yaşatmasın inşallah Sende dinlen iyi bak bebişine

Cok sevndm belirtilernz nelerdi acaba
canım ben çatlatma ignesi olmuştum ama bu ay oviden sonra çok şiddetli baş agrım vardı ve her an adetim başlayacak gibi agrım vardı ilaç kullanırken yada çatlatma ignesinden bi hafta sonrasına kadar da hiç bişeyim yoktu hatta ben işe yaramadı igne diye düşlünüyordum

Benimde bugğn 12. Gün test yaptım silik 2. Cizgi cıktı ama acaba iğneden mi emin olamıyorum bu iğnenin hcg etkisi olması cok kötü

Ay tekrar geçmiş olsun canım benim bolca dinlen zorlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…