Yaaa dikkat et is falan mı yaptın haber ver mutlaka Allah a emanet olunkızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Yavrum geçmiş olsun haber ver bize de korkma sakın Allah'a emanet olkızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Canim ne oldu merak icindeyizzkızlar benim adet sancım var hafif lekelenmem oldu ben belimi tutamıyorum hastaneye gidicem hazırlanıyorum dua edin bana
Hamileyim canım 8 haftalık korktum düşük yapıyorum diyeİnşallh hamilesnzdr
Sağol canımın içi ayy çok korktum nasıl korktum prgetoron verdi düşük tehlikesi yüzünden bugün kızımı yıkadım kucağıma aldım kaçtı sıpa bi kaç kere kaçtı tekrar kucgıma aldım 8ndanmışYavrum geçmiş olsun haber ver bize de korkma sakın Allah'a emanet ol
Aman canım dikkat et ağır kaldırmamaya calısSağol canımın içi ayy çok korktum nasıl korktum prgetoron verdi düşük tehlikesi yüzünden bugün kızımı yıkadım kucağıma aldım kaçtı sıpa bi kaç kere kaçtı tekrar kucgıma aldım 8ndanmış
Çok şükür canım benimhepinize teşekkür ederim dualarınız allah razı olsun hepinizden canımsınız biraz dinlenicem canım kusuruma bakmayın şimdilik bişeyim yok tekrar saolun kızlar
öyle yapıcam canım iyi ders oldu bu bana acilden yukarı kata dogumhaneye gönderdiler beni dogum doktorunun kontrol etmesi için 2 tane büyük odada nts ye baglı hamileler vardı aglayanlar bagıranlar kontrol etti doktor kesemz yerinde dedi agır kaldırmayacaksın dedi zorlamayacaksın kendini dedi çıkarken bekleme sonunda hijyenik kıyafetler giyiliyor çıkarkende çıkartılıyor onları çıkartıyorum 2 kişi bekliyor konuşmalarına kulak misafiri oldum 32. haftada yengesinin bebeginin kalbi durmuş kızlar varya hamilelikle bitmiyormuş gerçekten kucagımıza alana kadar her ay bişey olacak korkusu girdi içime rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyenlerede hemen versin rabbimAman canım dikkat et ağır kaldırmamaya calıs
çok şükür canım çokk şükürÇok su
Çok şükür canım benim❤
Aman aman dikkat et kendine valla hamilelikte zor is kendini artik zorlama bol bol dinlen insallah birsey olmazhepinize teşekkür ederim dualarınız allah razı olsun hepinizden canımsınız biraz dinlenicem canım kusuruma bakmayın şimdilik bişeyim yok tekrar saolun kızlar
inşallah canım valla pazartesi kendi doktoruma gidecegim aceba ilaç bitene kadarmı kullanacagım onu sormadımAman aman dikkat et kendine valla hamilelikte zor is kendini artik zorlama bol bol dinlen insallah birsey olmaz
Cok acı son aya kadar gelip böyle kaybetmek. Allah kimseye yaşatmasın inşallahöyle yapıcam canım iyi ders oldu bu bana acilden yukarı kata dogumhaneye gönderdiler beni dogum doktorunun kontrol etmesi için 2 tane büyük odada nts ye baglı hamileler vardı aglayanlar bagıranlar kontrol etti doktor kesemz yerinde dedi agır kaldırmayacaksın dedi zorlamayacaksın kendini dedi çıkarken bekleme sonunda hijyenik kıyafetler giyiliyor çıkarkende çıkartılıyor onları çıkartıyorum 2 kişi bekliyor konuşmalarına kulak misafiri oldum 32. haftada yengesinin bebeginin kalbi durmuş kızlar varya hamilelikle bitmiyormuş gerçekten kucagımıza alana kadar her ay bişey olacak korkusu girdi içime rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyenlerede hemen versin rabbim
aminnnnnnnn canım çok acı hemde allah sabır versin o kızadaCok acı son aya kadar gelip böyle kaybetmek. Allah kimseye yaşatmasın inşallahSende dinlen iyi bak bebişine
Aminn canımaminnnnnnnn canım çok acı hemde allah sabır versin o kızada
Cok sevndm belirtilernz nelerdi acabaHamileyim canım 8 haftalık korktum düşük yapıyorum diye
canım ben çatlatma ignesi olmuştum ama bu ay oviden sonra çok şiddetli baş agrım vardı ve her an adetim başlayacak gibi agrım vardı ilaç kullanırken yada çatlatma ignesinden bi hafta sonrasına kadar da hiç bişeyim yoktu hatta ben işe yaramadı igne diye düşlünüyordumCok sevndm belirtilernz nelerdi acaba
Ay tekrar geçmiş olsun canım benim bolca dinlen zorlama kendiniSağol canımın içi ayy çok korktum nasıl korktum prgetoron verdi düşük tehlikesi yüzünden bugün kızımı yıkadım kucağıma aldım kaçtı sıpa bi kaç kere kaçtı tekrar kucgıma aldım 8ndanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?