- 18 Kasım 2019
- 5.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Test resmini atsana kız bakalım var herhalde hadi inşallah benim onikinci gün tamamen siliktiBenimde bugğn 12. Gün test yaptım silik 2. Cizgi cıktı ama acaba iğneden mi emin olamıyorum bu iğnenin hcg etkisi olması cok kötü
Böyle cıktı canım şimdi beklediği için sararmıs kenarı birazda ilk yaprtıfımda işte gölge bi cizgiydiTest resmini atsana kız bakalım var herhalde hadi inşallah benim onikinci gün tamamen silikti
Yarın ilk idrarla yap bebeğim var gibiBöyle cıktı canım şimdi beklediği için sararmıs kenarı birazda ilk yaprtıfımda işte gölge bi cizgiydi
Testim kalmadı ya sansıma nöbetci eczanede yok yarında bugünde hiç etrafta ptesiye kaldıYarın ilk idrarla yap bebeğim var gibi
Olsun pazartesi daha net görürüz inşallahTestim kalmadı ya sansıma nöbetci eczanede yok yarında bugünde hiç etrafta ptesiye kaldı
Ay inşallah ya, aslında hiç umudum yok bu aydan ondan yedek test almadım gecen aya baslarken 10 tane falan testim vardıOlsun pazartesi daha net görürüz inşallah
Umut hep var olmalı elbet bizede nasip olurAy inşallah ya, aslında hiç umudum yok bu aydan ondan yedek test almadım gecen aya baslarken 10 tane falan testim vardıbu ay alasım gelmedi hiç gecen aydan klanlarıda bitirdim işte
İnşallah canım benimUmut hep var olmalı elbet bizede nasip olur
İğne dahil 5.günündeyim bendeİnşallah canım benimSenin nasıl gidiyor iğnenin kaçıncı günündesin?
Hadi bakalım hayırlısı seninde az kaldıİğne dahil 5.günündeyim bendegeçen aydan farklı olarak yumurtlama akıntısı gördüm bu ay uzayan akıntı
İnşAllah canım bizde güzel haberi alalım buseferHadi bakalım hayırlısı seninde az kaldı
Ay hadi inşallahİnşAllah canım bizde güzel haberi alalım busefer
Ver canım varsa elbet çıkar zaten ama yinede sen bilirsin yarında yapsan bugün de sonuç değişmez bir gün ile ben olduğuna tüm kalbimle inanıyorumEşim kan vermeye gidelim diyor sizce napsam bugün 13. Gün cok stres oldum kan deyince ya yoksa diye
Geri ben onu zorla test olmaya gönderdim eczane biraz uzaktaydı diye gitmek istemiyordu ama şimdi gittiVer canım varsa elbet çıkar zaten ama yinede sen bilirsin yarında yapsan bugün de sonuç değişmez bir gün ile ben olduğuna tüm kalbimle inanıyorum
Ay hadi hayırlısı inşallah yapınca bizede at hemen duam senle Allah pozitif görmeyi nasip etsin amiinGeri ben onu zorla test olmaya gönderdim eczane biraz uzaktaydı diye gitmek istemiyordu ama şimdi gitti
Ay inşallahAy hadi hayırlısı inşallah yapınca bizede at hemen duam senle Allah pozitif görmeyi nasip etsin amiin❤❤
Nasılsın her şey yolunda mi merak ettimHamileyim canım 8 haftalık korktum düşük yapıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?