- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İyiyim bebegin çok şükür hafif bel ağrım var oda hamilelikten herhalde iyiyim ama miskinlik var birazBu Son Olsun nasıl oldun arkadaşım
Kuzum ben hayla hasta olmadım olcak gibide değilim bir belirtisi yok teste yaptım negatifAynen canim
10 gün sonra sende güzel haber verirsin inşallah kuzum yaGeldimi test
Canım pazarteside olmassan kan ver hem varsa hamileliğin kesinleşir yoksada neden olmadığın ortaya çıkar bugün ignenin kaçıncı günü adetin kaç gün geçtiKuzum ben hayla hasta olmadım olcak gibide değilim bir belirtisi yok teste yaptım negatif
İnşAllah arkadaşım sağolasın güzel duaların için Allah razı olsun10 gün sonra sende güzel haber verirsin inşallah kuzum ya
Canım iğne kullanmadim sadece klomen kullanmıştım bugün olmam gerek olmadım ya her ay aslında değişmeye başladı adetim geçen ay 30 da oldum ondan önce ki ay 28 de olmuştum anlamadım ya bı iki gün uzaması normalmi her ayCanım pazarteside olmassan kan ver hem varsa hamileliğin kesinleşir yoksada neden olmadığın ortaya çıkar bugün ignenin kaçıncı günü adetin kaç gün geçti
senden de razı olsun canım benimİnşAllah arkadaşım sağolasın güzel duaların için Allah razı olsun
Bidaha kendini yormak yok fıstığınada anlat bak kardeş gelecek ağlar üzülür içerde diyeİyiyim bebegin çok şükür hafif bel ağrım var oda hamilelikten herhalde iyiyim ama miskinlik var biraz
genelde normal ama hamilelik olabilmesi için adetinin düzenli olması gerekiyor canımCanım iğne kullanmadim sadece klomen kullanmıştım bugün olmam gerek olmadım ya her ay aslında değişmeye başladı adetim geçen ay 30 da oldum ondan önce ki ay 28 de olmuştum anlamadım ya bı iki gün uzaması normalmi her ay
Normalde duzenliydi 3 aydır böyle yagenelde normal ama hamilelik olabilmesi için adetinin düzenli olması gerekiyor canım
:) cadı o cadı çok fena karnımı gösterip bak annem burda kardeş var diyorum beraber oynarsınız diyorum aaaa diye bi çıglık atıyor seviniyor karnımı okşuyor sonra şaaak diye bi tokat atıyorBidaha kendini yormak yok fıstığınada anlat bak kardeş gelecek ağlar üzülür içerde diye
benim de ilk kızımda böyle 2 3 gün oynardı sonra hamile oldum doktor bana hamileligi hesaplamak için adet tarihini sorunca bilmiyorum dğüzensiz oluyorum dedim o da dediki düzene girmiş ki hamile kalmışsın demişdiNormalde duzenliydi 3 aydır böyle ya
Anladım canım bnim teşekkür ederim bni cevapsız bırakmadığın içinbenim de ilk kızımda böyle 2 3 gün oynardı sonra hamile oldum doktor bana hamileligi hesaplamak için adet tarihini sorunca bilmiyorum dğüzensiz oluyorum dedim o da dediki düzene girmiş ki hamile kalmışsın demişdi
Olur okadar kıskanır bende çok kıskanmışım kardeşimi bunun annesi babası kim alsınlar götürsünler bizim evde kalmasın diyormuşum aklım ermiyor tabi onun da anne babası benimkiyle aynı olduğuna sonra ödüm patladı onu gelen misafirler çantaya alıp gidecek diye:) cadı o cadı çok fena karnımı gösterip bak annem burda kardeş var diyorum beraber oynarsınız diyorum aaaa diye bi çıglık atıyor seviniyor karnımı okşuyor sonra şaaak diye bi tokat atıyorsagı solu belli olmuyor aynı babası
Olur okadar kıskanır bende çok kıskanmışım kardeşimi bunun annesi babası kim alsınlar götürsünler bizim evde kalmasın diyormuşum aklım ermiyor tabi onun da anne babası benimkiyle aynı olduğuna sonra ödüm patladı onu gelen misafirler çantaya alıp gidecek diye
Benimde zorum babamdı onu çok kıskanmışım o emiyor diye bende annemi emmek istemişimben kıskanmasın diye herşeyi yaparım canım ne alıyorsam ikisinede alırım birbirinin yanında sevmem çok kötü kıskançlık işte çocukluk 2 tane yeter bana ben başka istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin olmayanlara versin rabbim biz tayinciyiz 5 yılda bi yer degişicez 2 çocuk yeter bize
Benimde zorum babamdı onu çok kıskanmışım o emiyor diye bende annemi emmek istemişimhalbuki kendim bırakalı çok olmuş ama fesatlık değilmi niye annemin kucağında o yatıyor hep
Yok annem vermemiş biliyor şımarıklık tan olduğunu ısırıyormuşumdaemmişmisin peki sende benim ikizim gibiymişsin
Ay canım keske öyle olsa negatif cıktı su an aylarca uyuyp uyanmayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?