Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben hayla hasta olmadım olcak gibide değilim bir belirtisi yok teste yaptım negatif
Canım pazarteside olmassan kan ver hem varsa hamileliğin kesinleşir yoksada neden olmadığın ortaya çıkar bugün ignenin kaçıncı günü adetin kaç gün geçti

Canım pazarteside olmassan kan ver hem varsa hamileliğin kesinleşir yoksada neden olmadığın ortaya çıkar bugün ignenin kaçıncı günü adetin kaç gün geçti
Canım iğne kullanmadim sadece klomen kullanmıştım bugün olmam gerek olmadım ya her ay aslında değişmeye başladı adetim geçen ay 30 da oldum ondan önce ki ay 28 de olmuştum anlamadım ya bı iki gün uzaması normalmi her ay

genelde normal ama hamilelik olabilmesi için adetinin düzenli olması gerekiyor canım

Bidaha kendini yormak yok fıstığınada anlat bak kardeş gelecek ağlar üzülür içerde diye
:) cadı o cadı çok fena karnımı gösterip bak annem burda kardeş var diyorum beraber oynarsınız diyorum aaaa diye bi çıglık atıyor seviniyor karnımı okşuyor sonra şaaak diye bi tokat atıyor sagı solu belli olmuyor aynı babası

Normalde duzenliydi 3 aydır böyle ya
benim de ilk kızımda böyle 2 3 gün oynardı sonra hamile oldum doktor bana hamileligi hesaplamak için adet tarihini sorunca bilmiyorum dğüzensiz oluyorum dedim o da dediki düzene girmiş ki hamile kalmışsın demişdi

Anladım canım bnim teşekkür ederim bni cevapsız bırakmadığın için

Olur okadar kıskanır bende çok kıskanmışım kardeşimi bunun annesi babası kim alsınlar götürsünler bizim evde kalmasın diyormuşum aklım ermiyor tabi onun da anne babası benimkiyle aynı olduğuna sonra ödüm patladı onu gelen misafirler çantaya alıp gidecek diye

ben kıskanmasın diye herşeyi yaparım canım ne alıyorsam ikisinede alırım birbirinin yanında sevmem çok kötü kıskançlık işte çocukluk 2 tane yeter bana ben başka istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin olmayanlara versin rabbim biz tayinciyiz 5 yılda bi yer degişicez 2 çocuk yeter bize

Benimde zorum babamdı onu çok kıskanmışım o emiyor diye bende annemi emmek istemişim halbuki kendim bırakalı çok olmuş ama fesatlık değilmi niye annemin kucağında o yatıyor hep

emmişmisin peki sende benim ikizim gibiymişsin
Yok annem vermemiş biliyor şımarıklık tan olduğunu ısırıyormuşumdaonunda sütü azmış zaten bende iki buçuk ay emmişim çok kusan bir bebekmişim bıldırcın yumurtası ile hayata dönmüşüm resmen her şeyi denemişler kilo alamamışımkeşke şimdide öyle olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…