Aa bilmiyodum ben sormuş oldumEzçczacılar yasak deldi canın pansuman bile yapamazlar kesilen parmagı bile saramazlar yasak
Kendin yapabilirsin can acitmiyorAa bilmiyodum ben sormuş oldum
Eşime yaptırdım zaten beklemeye geçtim artık işallah güzel sonuçlar alırızKendin yapabilirsin can acitmiyor
Inslalah canim heyecanla bekliyrzEşime yaptırdım zaten beklemeye geçtim artık işallah güzel sonuçlar alırız
Anladım sağol canımHayır canım yapmadı 1 gün ama gece başlıyordu gündüz öglen başladı 6 7 saat
Aynen öyle canım çekindim yazamadım bendede olduYa kızlar sizde de iğneden sonra gaz sancısı gibi ağrı oldu mu
Merhaba ben 7gün kullanmıştım 8.gün gittiğimde yumurtaları görmüştü doktor 19 milim olduğu için iğne vermişti ama bu ay 21milim dedi ve çatlama iğnesi vermediKIzlar ben 3, gün içmeye başladım. Bugün son akşam içecem bi tane bitiyo ve sonra 10. Gün yani Cumartesi günü yumurta kontrolüne gidecem. Siz ilk yumurta kontrolüne gittiğinizde direk yumurtayı oluşmuş mu gördünüz yoksa ikinci gittiğinizde mi gördünüz?
Belki kemdiliğinden çatlıcak gibi görmüşyürMerhaba ben 7gün kullanmıştım 8.gün gittiğimde yumurtaları görmüştü doktor 19 milim olduğu için iğne vermişti ama bu ay 21milim dedi ve çatlama iğnesi vermedi
Merhaba ben 7gün kullanmıştım 8.gün gittiğimde yumurtaları görmüştü doktor 19 milim olduğu için iğne vermişti ama bu ay 21milim dedi ve çatlama iğnesi vermedi
Belki kemdiliğinden çatlıcak gibi görmüşyür
Bende degerlendirmiştimO zaman sizce muayeneye gitmeden önceki gün ne olur ne olmaz deyip değerlendirilmeli mi sizce? Çatlarsaa kendi
Merhaba canım ben gecen ay yapmıstım ateş ölçme yöntemini gercekten adete 2 gun kala adet olucagımı ögrendım gözle gorulur düşüş oluyor atesındeKızlar ateş ölme ile regl belli oluyormuş regl olunacagı zaman ateş düşüyormuş acaba doğrumu ben deneyim sizde deneyin kızlar bata kadar ateşiniz kaç olacak
canım geçen ay hiç gecikmedi tam 28. Gün adet oldum. Normal de Mart ayından beri düzensiz oluyordu. 2 tane vardı yumurta hatta umutlu konuştu doktor da ama tutmadı. Ya mm küçük kaldı bileniyorum seninki kaç mmPeki geçen ay kendi çatlamışmıydı yumurtalarınız ve adetiniz gecikmişmiydi bende aynı durumu yaşıyorumda
Yok canım gerçekten yumurtan büyümüştür ben hem doktora gidiyordum hem klomen kullandım kontrole gitmeden hep ovulasyon testi yaptım hiç pik yapmadı hatta dedim büyümedi mı. Salı günü kontrole gittim 25mm dedi. Sırf ovulasyon testi doğru mu diye eve geldim test yaptım pik oldu.Birde kızlar bişey soracqgım bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım ve klomen kullandım dün ilk defa yaptıgım testte piki gördüm adetten 3gün sonra yni ve şaşırdım sorum şu ki klomen kullandıgım icin pik görmüş olmam yanıltıcı mu yoksa gayet nırmal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?