Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ateş ölme ile regl belli oluyormuş regl olunacagı zaman ateş düşüyormuş acaba doğrumu ben deneyim sizde deneyin kızlar bata kadar ateşiniz kaç olacak

Merhaba ben 7gün kullanmıştım 8.gün gittiğimde yumurtaları görmüştü doktor 19 milim olduğu için iğne vermişti ama bu ay 21milim dedi ve çatlama iğnesi vermedi

Merhaba ben 7gün kullanmıştım 8.gün gittiğimde yumurtaları görmüştü doktor 19 milim olduğu için iğne vermişti ama bu ay 21milim dedi ve çatlama iğnesi vermedi

Belki kemdiliğinden çatlıcak gibi görmüşyür

O zaman sizce muayeneye gitmeden önceki gün ne olur ne olmaz deyip değerlendirilmeli mi sizce? Çatlarsaa kendi

Bana doktor hiç söylemedi değerlendirin falan diye. Ama bence de değerlendirmek mantıklı

Kızlar ateş ölme ile regl belli oluyormuş regl olunacagı zaman ateş düşüyormuş acaba doğrumu ben deneyim sizde deneyin kızlar bata kadar ateşiniz kaç olacak
Merhaba canım ben gecen ay yapmıstım ateş ölçme yöntemini gercekten adete 2 gun kala adet olucagımı ögrendım gözle gorulur düşüş oluyor atesınde

Birde kızlar bişey soracqgım bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım ve klomen kullandım dün ilk defa yaptıgım testte piki gördüm adetten 3gün sonra yni ve şaşırdım sorum şu ki klomen kullandıgım icin pik görmüş olmam yanıltıcı mu yoksa gayet nırmal mi ?

Peki geçen ay kendi çatlamışmıydı yumurtalarınız ve adetiniz gecikmişmiydi bende aynı durumu yaşıyorumda
canım geçen ay hiç gecikmedi tam 28. Gün adet oldum. Normal de Mart ayından beri düzensiz oluyordu. 2 tane vardı yumurta hatta umutlu konuştu doktor da ama tutmadı. Ya mm küçük kaldı bileniyorum seninki kaç mm

Yok canım gerçekten yumurtan büyümüştür ben hem doktora gidiyordum hem klomen kullandım kontrole gitmeden hep ovulasyon testi yaptım hiç pik yapmadı hatta dedim büyümedi mı. Salı günü kontrole gittim 25mm dedi. Sırf ovulasyon testi doğru mu diye eve geldim test yaptım pik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…