- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Bunu bilmiyorum canım benBirde kızlar bişey soracqgım bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım ve klomen kullandım dün ilk defa yaptıgım testte piki gördüm adetten 3gün sonra yni ve şaşırdım sorum şu ki klomen kullandıgım icin pik görmüş olmam yanıltıcı mu yoksa gayet nırmal mi ?
Ya benim karnım çok ağrıyo kızlar sizde de öyle mi patlıcam resmen iğne mi yapıyo bunuBunu bilmiyorum canım ben
Canım karın agrısımı kasık agrısımı varYa benim karnım çok ağrıyo kızlar sizde de öyle mi patlıcam resmen iğne mi yapıyo bunu
Karın ağrısı ya arada kasığımda ağrıyoCanım karın agrısımı kasık agrısımı var
Kasık agrım var beni. Karın değil amaKarın ağrısı ya arada kasığımda ağrıyo
Karın agrın devam ediyormu canım adet sancında oluyormuKarın ağrısı ya arada kasığımda ağrıyo
Valla bilmiyorum canım agrı olsa bi dert olmasa bi dert bende çikolata kisti de var bazen oda böyle agrı yapardı onun agrısımı bilmiyorum ağrısına da sızısınada razıyım bebeğim gelsinde herşeye razıyımEvet aynı adet olucakmış gibi agrım var. 3 gün oldu bakalım hayırlısı sevinmeli miyiz bu ağrılara anlamadım vallaBu Son Olsun
Sağol canım üzülme demekki bu ay degikmiş nasip inş nidahaki ay Allah nasip eder canım saol duan için rabbim gönlüne göre versinBenim olmadı malesef hayırlısı olsun diyorum artık.. ağlamak zırlamak çözümü yok gibi nasip olmadı işte.. inşallah sizlerin olur hayırlısıyla dualarım sizlerler
Demek ki şimdi zamanı değilmiş hayırlısı inşallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimizeBenim olmadı malesef hayırlısı olsun diyorum artık.. ağlamak zırlamak çözümü yok gibi nasip olmadı işte.. inşallah sizlerin olur hayırlısıyla dualarım sizlerler❤
Canım sen folik asit kullanıyo musun bu süreçte onu aksatma demişti doktor banaSağol canım üzülme demekki bu ay degikmiş nasip inş nidahaki ay Allah nasip eder canım saol duan için rabbim gönlüne göre versin
Canım doktor bana orzax ocean 1000 link verdi folik asitten daha iyiymiş aslında bunun mavi kapsül olanı varmış suda eritilen onu vermemiş o daha iyiymiş bu gebeliğe de etki ediyormuş canımCanım sen folik asit kullanıyo musun bu süreçte onu aksatma demişti doktor bana
Ay çok iyi işe yaramazsa bi dahaki kontrolde bi söyliyim bende onu o zaman.Canım bana
Canım doktor bana orzax ocean 1000 link verdi folik asitten daha iyiymiş aslında bunun mavi kapsül olanı varmış suda eritilen onu vermemiş o daha iyiymiş bu gebeliğe de etki ediyormuş canım
Ben catlatma ignesi olmadim ama suan inanki adet agrisi gibi sancim var, bide bugun doktora gittim ultrasonla bakti hic bisey demedi, folekuler kistlein var dedi, calismaya devam edin dedi, ne yumusta dedi nede baska bisey, acaba folekuler kistler catliyomu ne oluyo bu kadar sancim varYa benim karnım çok ağrıyo kızlar sizde de öyle mi patlıcam resmen iğne mi yapıyo bunu
Söyle canım ezzacı bana digerini vermiş mavi kapsül olanı varmış suda çözünen ondan alAy çok iyi işe yaramazsa bi dahaki kontrolde bi söyliyim bende onu o zaman.
O konu hakkında hiç bilgim yokBen catlatma ignesi olmadim ama suan inanki adet agrisi gibi sancim var, bide bugun doktora gittim ultrasonla bakti hic bisey demedi, folekuler kistlein var dedi, calismaya devam edin dedi, ne yumusta dedi nede baska bisey, acaba folekuler kistler catliyomu ne oluyo bu kadar sancim var
Mide bulantısı ve haşsizlik bende de yok ama baya bi karın agrıö var surekli bi gaz sancısı gibi karnım sürekli şiş çok rahatsız edici benim de bugun 3. Günümdü ilk denememHanımlar çatlatma iğnesi olanlara sorum olacaktı ben 3 gün önce oldum iğne fakat hiç olmamış gibiyim daha ilk defa vurundum ne ağrı ne halsizlik ne mide bulantısı hiç bişey yok sizce bu normal mi
Canım bende vuruldugumda 5 gün aynı senin gibiydim işe yaramadı mı aceba dedim 5 gün sonra agrım oldu normalmi degilmi herkesin bünyesi farklı canım regl gününde bebiş haberi aldığımız da normalmiş yada anormal miş diyecegizHanımlar çatlatma iğnesi olanlara sorum olacaktı ben 3 gün önce oldum iğne fakat hiç olmamış gibiyim daha ilk defa vurundum ne ağrı ne halsizlik ne mide bulantısı hiç bişey yok sizce bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?