Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bilmiyorum canım ben

Benim olmadı malesef hayırlısı olsun diyorum artık.. ağlamak zırlamak çözümü yok gibi nasip olmadı işte.. inşallah sizlerin olur hayırlısıyla dualarım sizlerler

Evet aynı adet olucakmış gibi agrım var. 3 gün oldu bakalım hayırlısı sevinmeli miyiz bu ağrılara anlamadım valla Bu Son Olsun
Valla bilmiyorum canım agrı olsa bi dert olmasa bi dert bende çikolata kisti de var bazen oda böyle agrı yapardı onun agrısımı bilmiyorum ağrısına da sızısınada razıyım bebeğim gelsinde herşeye razıyım

Benim olmadı malesef hayırlısı olsun diyorum artık.. ağlamak zırlamak çözümü yok gibi nasip olmadı işte.. inşallah sizlerin olur hayırlısıyla dualarım sizlerler
Sağol canım üzülme demekki bu ay degikmiş nasip inş nidahaki ay Allah nasip eder canım saol duan için rabbim gönlüne göre versin

Canım bana
Canım sen folik asit kullanıyo musun bu süreçte onu aksatma demişti doktor bana
Canım doktor bana orzax ocean 1000 link verdi folik asitten daha iyiymiş aslında bunun mavi kapsül olanı varmış suda eritilen onu vermemiş o daha iyiymiş bu gebeliğe de etki ediyormuş canım

Ya benim karnım çok ağrıyo kızlar sizde de öyle mi patlıcam resmen iğne mi yapıyo bunu
Ben catlatma ignesi olmadim ama suan inanki adet agrisi gibi sancim var, bide bugun doktora gittim ultrasonla bakti hic bisey demedi, folekuler kistlein var dedi, calismaya devam edin dedi, ne yumusta dedi nede baska bisey, acaba folekuler kistler catliyomu ne oluyo bu kadar sancim var

O konu hakkında hiç bilgim yok

Hanımlar çatlatma iğnesi olanlara sorum olacaktı ben 3 gün önce oldum iğne fakat hiç olmamış gibiyim daha ilk defa vurundum ne ağrı ne halsizlik ne mide bulantısı hiç bişey yok sizce bu normal mi

Hanımlar çatlatma iğnesi olanlara sorum olacaktı ben 3 gün önce oldum iğne fakat hiç olmamış gibiyim daha ilk defa vurundum ne ağrı ne halsizlik ne mide bulantısı hiç bişey yok sizce bu normal mi
Mide bulantısı ve haşsizlik bende de yok ama baya bi karın agrıö var surekli bi gaz sancısı gibi karnım sürekli şiş çok rahatsız edici benim de bugun 3. Günümdü ilk denemem

Canım bende vuruldugumda 5 gün aynı senin gibiydim işe yaramadı mı aceba dedim 5 gün sonra agrım oldu normalmi degilmi herkesin bünyesi farklı canım regl gününde bebiş haberi aldığımız da normalmiş yada anormal miş diyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…