Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mide bulantısı ve haşsizlik bende de yok ama baya bi karın agrıö var surekli bi gaz sancısı gibi karnım sürekli şiş çok rahatsız edici benim de bugun 3. Günümdü ilk denemem
Aynıymısiz canım inşallah hayırlı haberler alırız. İğneden sonra kaç gün degerlendirdiniz siz

Valla bende diyorum acaba işe yaramadı ki diye bakalım göreceğiz inşallah kötü bişey değildir çoğu iğne vurundugu halde catlamiyormus öyle bişey olmaz inşallah. Geçen ay kendi catlamisti inşallah catlamistir şimdi de

Aynen canım benimde gecen ay çatlamıştı kendiligşnden bakalım az kaldı senin bat ne zaman

Bende gittim bugün kızlar kontrole. Sağ ve sol da 3er tane falan uyarılmış. En büyüğü 13.3tü. Doktor Salı günü için tekrar çağırdı. Hayırlısı bakalııım

Benim doktor bana cumartesi sabah 9 10 arası if eti yap ertesi gün pazarda ilişki dedi sonra gün aşırı dedi dediğini yaptım
Ben dediğini yapmadım geçen ay öyle yapmıştım. Ovulasyon testi satanlar eşinde sorun yoksa yunurtalama zamanı ve arkadaşından 3gun değerlendirin diyorlar. Eşimde sorun yok benimde iğneden 2 saat önce ve 3gundur değerlendiriyorum. Zaten hamile kalmamiz 2 gün içinde oluyormuş ne göndersem kar diyerek öyle yaptım bu ay

İnş işe yarar yararsa bidaha ki ay bende öyle yaparım

Klomen de son günüm akşam içince bitiyo salı günü kontrolüm var her gün muzlu süt içiyorum folik asit, omepa q10 ve pıhtılaşmam olduğu için coraspin alıyorum çörek otlu ballı tarçınlı karışımımdan yiyorum doktor fayda olur zarar gelmez dedi ara ara ağrı hissediyorum kasıklarda ama rahatsız etme boyutunda olmuyor. Ovulasyon testi ile takip ediyorum yavaş yavaş koyulaşma var sizlerin kaçıncı günde istenilen büyüklüğe geldi yumurtalarınız

Benim klomen kullandığım süre dahil 9 günde yumurtam 17 mm oldu çatladı bide 16 mm yumurtam oluştu

Bencede öyle millet boşuna ovulasyon testi yapmıyor yani ama şurasıda var klomen birden fazla yumurta yapıyor ya bunlar farklı günlerde çatladıgı için belkide böyle diyorlar

Ben klomeni kullandıktan bi hafta sonra doktora gittiğimde 4 yumurtam olmuş birisi çatlamak üzereydi 3 gün sonrada çatlatma ignesi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…