Benim 4. Gün yelizin az kaldı diye biliyorumMaşallah bayağı yumurta olgunlaşmış ☺☺kaçıncı gün iğnede
11 gün var baya hadi hepimiz aynı anda seviniriz kızlarBenim 4. Gün yelizin az kaldı diye biliyorum
İğne sonrası uzun süre koyu çıkar diyorlar daha çok koyu çıkacak sanırımAy bi olsun bi olsun dainnnnşallah yaşayalım hepimiz o güzel duyguyu bu arada 2 gündür ovü testi yapıyorum inanılmaz koyulukta bakalım ne zaman silikleşicek
Hayırlısı inşallah pozitif haberini bekliyoruz18 inde vurdum 8. Gün bugün batta 4 ağustos bekliyorum bakalım
İnşallah canım sizlerinde bekliyorum kopmayalım inşallah hamileliktede bi topik açar oradan durumlarımızı yazarızHayırlısı inşallah pozitif haberini bekliyoruz
O konuda hiç bi fikrim yok yaOvulasyon testi yapmadım ben bu ay kalamassam bidahaki ay kesin yapıcam hsg çektir demişti doktor sıra ekime verdiler ben de eger hamile kalamassam özele gidicem özelde de çok pahalı ya
İnşallahh Allah o topiğe geçmeyi nasip etsin Nisan ayı anneleri oluruz inşallahİnşallah canım sizlerinde bekliyorum kopmayalım inşallah hamileliktede bi topik açar oradan durumlarımızı yazarız
Ben Erzurum'da özel hastane buldum bulunduğum şehirde yapılmıyor orada da 800 normal 1000 TL anestezili dediler bi kaç yere sordum aynıO konuda hiç bi fikrim yok ya
Ayy inşallah ya rabbim yardımcımız olsunİnşallahh Allah o topiğe geçmeyi nasip etsin Nisan ayı anneleri oluruz inşallah
Sen nasıl istiyosun peki anestezili mi normal miBen Erzurum'da özel hastane buldum bulunduğum şehirde yapılmıyor orada da 800 normal 1000 TL anestezili dediler bi kaç yere sordum aynı
Oyyy aminnnn inşallahİnşallahh Allah o topiğe geçmeyi nasip etsin Nisan ayı anneleri oluruz inşallah
Yaptıranlar çok acıyor diyorlar korkuyorum ben anestezili olurumSen nasıl istiyosun peki anestezili mi normal mi
Boşver uyu uyan bişeycik hissetme o zamanYaptıranlar çok acıyor diyorlar korkuyorum ben anestezili olurum
22yaşındayım bir senelik evliyim yeni oldu bir sene Aralıkta bebek istemiştim ovulasyon ile başladım direkt tuttu o ay 12.haftada kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma varmış bende mayıs ayında kimyasal olduOyyy aminnnn inşallahsen kaç yaşındasın
Aynen internetten araştırdım Altan doktor sıvı sıkıyor tüplere sonrasında kanama olabiliyormuş agrı olabiliyormuş inşallah gerek kalmazBoşver uyu uyan bişeycik hissetme o zaman
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah güzel günler yakındır22yaşındayım bir senelik evliyim yeni oldu bir sene Aralıkta bebek istemiştim ovulasyon ile başladım direkt tuttu o ay 12.haftada kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma varmış bende mayıs ayında kimyasal oldudoktorda kayıpların sebebi belli artık nasıl çabuk hamile kalırsın ona bakalım dedi klomen ile tanıştık hayırlısıyla
İnşallah canım benimAynen internetten araştırdım Altan doktor sıvı sıkıyor tüplere sonrasında kanama olabiliyormuş agrı olabiliyormuş inşallah gerek kalmaz
Çok teşekkür ederim canım benimYaa çok geçmiş olsun canım inşallah güzel günler yakındır
İnşallah canım benim
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah güzel günler yakındır
İnşallah canım benim
Kızlar ben bugün çamaşır suyuyla gebelik testi olayı var ya onu denedim pozitif sonuç verdi koca karı olayı ama merak ettim bi denemek istedim işe yarıyoÇok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?