Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen doktora aktif halde gidiyirmusun bu ay bı femera filan kullansan baya okudum da bu hapı baya kalan var
Bütün testleri oldum gerekli bebeğim benim hormonlarda yumurta büyüyüp çatlamada bir sıkıntı yok 14-16günde yumurtlama oluyor olgunlaşıyor çatlıyor doktor femera klomen vermek istemiyor boşa hormon alma diyor gereksiz yere bende o yüzden bekliyorum Allah zamanını bekletiyor sanırım

Eşin de gitti ? Sen hsg girmiştin sanırım degilmi doğru hatırlıyorum

İNŞALLAH canım
Biz bebek tedavisine ara vermiştik 23 gün kanamam oldu suprax duphaston kullandım geçmedi unocefin iğne oldum 6 tane onunla durdu enfeksiyondan demişti kontrole gittiğimde polip olduğunu söyledi primolut verdi bitince adet olacaksın adetin biter bitmez gel adet olunca geçecek mi bakacam gecmezse ameliyatla alacam yoksa adetinde düzelmez bebek de olmaz demişti. Ben primolut u kullanırken Corona oldum geçen ay adetim bitti karantinamda bitmişti ama doktorum Kasım'da gel çünkü Corona olduğun için vücudun dinlemesi gerekir şuan bişey yapamayız dedi önceden 10 gün ve daha fazla gün adet olurdum ve 1. Günden 4. Güne kadar ağrım olurdu ve 4. Gün çok gelirdi. 27 Ekim'de adet oldum ve ilk gün yoğun geldi ağrım oldu sonra ki günler geçti ve 6 gün sürdü şaşırmıştım kısa oldum bı sorun mu var diye polisten olduğunu düşündüm bittikten 2 gün sonra yani Çarşamba günü gittim doktora polibe baktırmak için 2 tane yumurta büyümüş sağda 12 solda 10 mm dedi polip geçmiş mi dedim şuan yumurtlama dönemi olduğu için görünmüyor cumartesi bi daha bakalım polibe dedi dün gittim. Solda 20 mm yumurta olduğunu söyledi. İlaç kullanmana rağmen niye az olmuş dedi. Bende yok hocam ilaç kullanmadım dedim. Haa tamam o zaman çok iyi kendisi olduysa dedi. Yarın 12de çatlatma iğne olacaksın ve pazartesi salı gece 12 de değerlendir 27 28 Kasım'da kana baktır adet olursan 2. Gün gel dedi Çok şaşkınım şuan hala atmadım polip için gitmiştim bebek tedavisini artık düşünmüyordum kendimi polip ameliyatı olacam diye hazırlarken bugün çatlatma iğnesi oldum. Rabbime güveniyorum bı umut geldi bana Rabbim yumurtamı büyüttüğü gibi 27 Kasım'da beklediğime kavusturur İNŞAALLAH. Tüm isteyenlerin ve benim kucağımızı
doldursun .

amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin

Doktora gitmeden önceki gün senin ilerleyişinin başlarını okumuştum hamile olduğunu söylediğin sayfaya gelene kadar internetim bitmişti çok merak etmiştim hamile olup olmadığını birde Ben iğneden çok korkuyorum hatta bayılıyorum bazen korkudan. Göbekten olunca beni daha çok korkmuştu. Senin durum beni biraz cesaretlendirdi canım ALLAH razı olsun. Bugün tarifem yenilenince gece uyuyamadım sonuna kadar okuyacağım diye çok sevindim senin adına

Çok kafaya takıyorum ben takmamaya çalışıyorum ama olmuyor birde sürekli sorup duran insanlardan çok bunaldım

Allah sizden de razı olsun ben muradıma erdim hamile olmadan öncede dedimki bir topik açıcam hepimiz hamile olarak oraya gidecegiz ordan yazışacagız diye çok şükür bi kaç arkadaşımda hamile ama bi kaç arkadaşımızda hamile degil onlarda hamile olmadan açmadım inşallah en yakın zamanda onlarda olacak sende katıl aramıza ben yeni gelen herkesi buyur ediyorum aramıza derdimiz bir istegimiz bir rabbim en yakın zamanda versin hayırlı evlatlar isteyen herkese

Çok kafaya takıyorum ben takmamaya çalışıyorum ama olmuyor birde sürekli sorup duran insanlardan çok bunaldım
Ben de çok kafaya takan biriyim hep diyordum Allah'ım kıskanmıyorım ama ikizimin 4 çocuğu oldu ben neden hamile kalmıyorum diyordum yiyordum kendimi burda arkadaşlarla tanıştık konuştuk biraz dagıldı kafam yine aklımda hep hamilelik vardı ama konuşmakta iyi geliyor gerçekten ben bu topikte arkadaş edindiğim ay hamile kaldım sende kendine bi ugraş bul takma çocuk diyenlere konuşma bile eşim dolgulu benim küçümsemek için değil o taraf çocuğu çok istiyor ve çok ta çocukları oluyor konuştuğum kim varsa hepsi laf sokmaktan geri kalmıyordu açmıyordum tlfları aeamıyordum kafam rahattı bence sende öyle yap senin içinin yangınını kimse bilmiyor maalesef

Kızlar meraba bende klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum 5. günn sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim herkese hayırlı Bi evlat nasip etsin 1 senedir istiyoruz çocuk eminim annelik hepimize çok yakışacak

Kızlar meraba bende klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum 5. günn sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim herkese hayırlı Bi evlat nasip etsin 1 senedir istiyoruz çocuk eminim annelik hepimize çok yakışacak
şu 9 gün de geçmez sana allah yardımcın olsun inşallah hamile olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…