Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah isteyen herkes halime olur ama zaman geçmiyor maalesef bide ikiz çok istiyorum iki tane de yumurtam vardı bilmiyorum nasip olur mu yaşayan var mı acaba
inşallah canım allah gönlüne göre versin yumurta sayısıyla olmuyor canım malesef benimde 4 yumurtam vardı 1 gebelik oldu üstelik ikizim ben şansım yüksekti olmadı bi arkadaşım var 6 yumurtası oluyordu ama hamile kalamadı allah hayırlısını versin canım

Yaa doğru haklısın canım benim ikizlik gibi şansım düşük sanki öyle kimse yok aile de ama klomenin az da olsa etkisi var diye duydum ümidimi kaybetmek istemiyorum

Yaa doğru haklısın canım benim ikizlik gibi şansım düşük sanki öyle kimse yok aile de ama klomenin az da olsa etkisi var diye duydum ümidimi kaybetmek istemiyorum
evet öyleymiş de rabbim dagına göre kar veriyor galiba bakabilirmiyiz bakamazmıyız nasıl olur olmadan bilemicez vardır rabbimin bi bildigi senin ailende ikiz olmayabilir ama bu seninde olmayacak diye bişey söz konusu degil olabilir neden olmasın

Sağol canım inşallah öyledir tabiki en başı sağlık farkındayım ama tadeviye başlarken de çok heveslendim olsun da hayırlısıyla sağlıklısıyla

Amin hayırlısı İNŞALLAH

Çok iyi anlıyorum senin aynen öyle yapıyorum telefonda çok konuşmuyorum zaten de görüşme çok oluyordu artık bir bahane bulup gitmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…