- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Amin canım inşallah isteyen herkes halime olurşu 9 gün de geçmez sana allah yardımcın olsun inşallah hamile olursun
inşallah canım allah gönlüne göre versin yumurta sayısıyla olmuyor canım malesef benimde 4 yumurtam vardı 1 gebelik oldu üstelik ikizim ben şansım yüksekti olmadı bi arkadaşım var 6 yumurtası oluyordu ama hamile kalamadı allah hayırlısını versin canımAmin canım inşallah isteyen herkes halime olurama zaman geçmiyor maalesef bide ikiz çok istiyorum iki tane de yumurtam vardı bilmiyorum nasip olur mu yaşayan var mı acaba
Yaa doğru haklısın canım benim ikizlik gibi şansım düşük sanki öyle kimse yok aile de ama klomenin az da olsa etkisi var diye duydum ümidimi kaybetmek istemiyoruminşallah canım allah gönlüne göre versin yumurta sayısıyla olmuyor canım malesef benimde 4 yumurtam vardı 1 gebelik oldu üstelik ikizim ben şansım yüksekti olmadı bi arkadaşım var 6 yumurtası oluyordu ama hamile kalamadı allah hayırlısını versin canım
evet öyleymiş de rabbim dagına göre kar veriyor galiba bakabilirmiyiz bakamazmıyız nasıl olur olmadan bilemicez vardır rabbimin bi bildigi senin ailende ikiz olmayabilir ama bu seninde olmayacak diye bişey söz konusu degil olabilir neden olmasınYaa doğru haklısın canım benim ikizlik gibi şansım düşük sanki öyle kimse yok aile de ama klomenin az da olsa etkisi var diye duydum ümidimi kaybetmek istemiyorum
Sağol canım inşallah öyledir tabiki en başı sağlık farkındayım ama tadeviye başlarken de çok heveslendimevet öyleymiş de rabbim dagına göre kar veriyor galiba bakabilirmiyiz bakamazmıyız nasıl olur olmadan bilemicez vardır rabbimin bi bildigi senin ailende ikiz olmayabilir ama bu seninde olmayacak diye bişey söz konusu degil olabilir neden olmasın
Amin hayırlısı İNŞALLAHAllah sizden de razı olsun ben muradıma erdim hamile olmadan öncede dedimki bir topik açıcam hepimiz hamile olarak oraya gidecegiz ordan yazışacagız diye çok şükür bi kaç arkadaşımda hamile ama bi kaç arkadaşımızda hamile degil onlarda hamile olmadan açmadım inşallah en yakın zamanda onlarda olacak sende katıl aramıza ben yeni gelen herkesi buyur ediyorum aramıza derdimiz bir istegimiz bir rabbim en yakın zamanda versin hayırlı evlatlar isteyen herkese
Evet canım eşimde yaptırdı test ondada hiç bir sorun yok. Hsg çektirdim ben evetEşin de gitti ? Sen hsg girmiştin sanırım degilmi doğru hatırlıyorum
Yok yavrum yarın akşam olurum muhtemelenkizinbiri9 canım adet olmadın degilmi
Hadi bakalım 2 gün geçsin hemen test yapalım bana olmucaksın gibi geldi hayırlısı olsun canım bakalım bekleyelimYok yavrum yarın akşam olurum muhtemelen
İnşallahh dediğin gibi olur arkadaşım inşallah bir umutHadi bakalım 2 gün geçsin hemen test yapalım bana olmucaksın gibi geldi hayırlısı olsun canım bakalım bekleyelim
Kaybetme bebeğim umudunu umutsuz yaşanmıyor canım hep bir umut var bu ay olmadı mesela öbür ay yine bi umutİnşallahh dediğin gibi olur arkadaşım inşallah bir umut
Çok iyi anlıyorum senin aynen öyle yapıyorum telefonda çok konuşmuyorum zaten de görüşme çok oluyordu artık bir bahane bulup gitmemeye çalışıyorumBen de çok kafaya takan biriyim hep diyordum Allah'ım kıskanmıyorım ama ikizimin 4 çocuğu oldu ben neden hamile kalmıyorum diyordum yiyordum kendimi burda arkadaşlarla tanıştık konuştuk biraz dagıldı kafam yine aklımda hep hamilelik vardı ama konuşmakta iyi geliyor gerçekten ben bu topikte arkadaş edindiğim ay hamile kaldım sende kendine bi ugraş bul takma çocuk diyenlere konuşma bile eşim dolgulu benim küçümsemek için değil o taraf çocuğu çok istiyor ve çok ta çocukları oluyor konuştuğum kim varsa hepsi laf sokmaktan geri kalmıyordu açmıyordum tlfları aeamıyordum kafam rahattı bence sende öyle yap senin içinin yangınını kimse bilmiyor maalef
en iyisini yapmışsınız :)Tedaviye başladığımı da kimseye söylemedim şuan eşime de dedim kimseye söyleme diye
hamiligini mi söyleme diyorKayınvalidem 3 aya kadar kimseye söyleme diyor sonra da her hafta sorar hamilemisin diye
Evet canımhamiligini mi söyleme diyor
ilk aylarda düşük oluyor ya o yüzden demiştir belkide ne olur ne olmaz diye yaşlımı gençmiEvet canım
Şuan yokkizinbiri9 canım varmı gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?