- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
Ah ah inşallah bebeğimEvet canım senin yumurtlaman güzel bende aceba dedim inşallah hamilesindir de boşa konuşmuş olalım hamilelik belirtin yokmu yapışkan akıntı halsizlik yorgunluk gibi
Kullan bencede canım gec miyumurtladım erken mi vs stresin olmazBu ay kullanmadım ama önümüzde ki ay kullanıcam canımm
Sen ne yaptın bugün gördünüz mü kese kalp atışı falanKullan bencede canım gec miyumurtladım erken mi vs stresin olmaz
Keseyi gördük kuzucum yolk kese bebek olusmus dedi doktor kalp atısı içinde 2 hafta sonraya cagırdıSen ne yaptın bugün gördünüz mü kese kalp atışı falan
hadi hayırlı olsun rabbim olmayanlara da isteyenlerede versin gözün aydınKeseyi gördük kuzucum yolk kese bebek olusmus dedi doktor kalp atısı içinde 2 hafta sonraya cagırdı
Amin canımhadi hayırlı olsun rabbim olmayanlara da isteyenlerede versin gözün aydın
kötüsünü getirme aklına insan kötü düşünce ile kötülügü çagırırmış iyi düşün iyi olsun sen rabbime emanet et rabbim sahip çıkar melegineAmin canımCok sağol içim biraz rahatladı ama heralde bi yanımda hep korkulu olcak önceki düşüklerimden dolayı. Rabbim sağlıkla kucağıma verir inşallah
Aynen doğrudiyorsun kuzum. Allahıma emanet ettim zaten elimden bişey gelmez benimkötüsünü getirme aklına insan kötü düşünce ile kötülügü çagırırmış iyi düşün iyi olsun sen rabbime emanet et rabbim sahip çıkar melegine
Yok canım pazartesi gidicem heyecanlıyım bakalım bekliyorum, bir taraftan incir yiyiyorum bir taraftan da bal tarçın çörek otu karışımı baktım, elimden gelen gayreti göstermeye karar verdim inşallh iyi sonuçlar alırım , hep birlikte alırızPozitif sonuçlansın inşallahkaç yumurta olmuş kaç mm olmuş baktınız mı
başka yapma canım yapıp üzülme bu ay olmadı demekki birdahaki ay olacak inşallahYaptım bugün bebeğim negatif
Oy of dertli başımbaşka yapma canım yapıp üzülme bu ay olmadı demekki birdahaki ay olacak inşallah
deme kuzum öyle demkki daha zamanı varmış tesbihe başlarız gerekirse sıkma sen canınıOy of dertli başım
Bugün meryem suresi okudum Allah kabul etsin duadan başka çarem yokdeme kuzum öyle demkki daha zamanı varmış tesbihe başlarız gerekirse sıkma sen canını
allah kabul etsin canım üzülme stres yapma biliyorsun en büyük düşman stresBugün meryem suresi okudum Allah kabul etsin duadan başka çarem yok
Kız çok sevdim seni valla bi beni sen bırakmadın çocuğum olursa senin bi yeliz ablan vardı dua etti benimle senin için dicem Allah ta ailene uzun ömür sağlık versin sağolasınallah kabul etsin canım üzülme stres yapma biliyorsun en büyük düşman stres
sende saol canım hep de yanında olucam elimden fazlası gelse keşke bi destek olabiliyorum sadeceKız çok sevdim seni valla bi beni sen bırakmadın çocuğum olursa senin bi yeliz ablan vardı dua etti benimle senin için dicem Allah ta ailene uzun ömür sağlık versin sağolasın
Olsun arkadaşım bu bile yeterlisende saol canım hep de yanında olucam elimden fazlası gelse keşke bi destek olabiliyorum sadece
Canım benim ya inşallah ikizlerin olur müjde üstüne müjde alırsın canım arkadaşımOlsun arkadaşım bu bile yeterlidilek tesbihi yaptım ben kıbleye doğru astım onuda denedim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?