Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Cok sağol içim biraz rahatladı ama heralde bi yanımda hep korkulu olcak önceki düşüklerimden dolayı. Rabbim sağlıkla kucağıma verir inşallah
kötüsünü getirme aklına insan kötü düşünce ile kötülügü çagırırmış iyi düşün iyi olsun sen rabbime emanet et rabbim sahip çıkar melegine

Pozitif sonuçlansın inşallah kaç yumurta olmuş kaç mm olmuş baktınız mı
Yok canım pazartesi gidicem heyecanlıyım bakalım bekliyorum, bir taraftan incir yiyiyorum bir taraftan da bal tarçın çörek otu karışımı baktım, elimden gelen gayreti göstermeye karar verdim inşallh iyi sonuçlar alırım , hep birlikte alırız

allah kabul etsin canım üzülme stres yapma biliyorsun en büyük düşman stres
Kız çok sevdim seni valla bi beni sen bırakmadın çocuğum olursa senin bi yeliz ablan vardı dua etti benimle senin için dicem Allah ta ailene uzun ömür sağlık versin sağolasın

Kız çok sevdim seni valla bi beni sen bırakmadın çocuğum olursa senin bi yeliz ablan vardı dua etti benimle senin için dicem Allah ta ailene uzun ömür sağlık versin sağolasın
sende saol canım hep de yanında olucam elimden fazlası gelse keşke bi destek olabiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…